hocam lütfen yardımcı olur musunuz?

mihrima_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
52
1
36
Giresun
1 yılı aşkın bir süredir evliyim ve henüz hamile kalamadım. acaba bir sorun ar mı diye kadın doğum uzmanına gittim ve rahim filmi,ultrason ve hormon testi sonuçları gayet güzel çıktı. daha sonra eşimi ikna edip ona da sperm testi yaptırdık ama sonuçlar sorunlu çıktı. lütfen şu değerleri yorumlar mısınız? neler yapmalıyız,çocuğum olmasını çok istiyorum.

miktar:3,5
görünüm: oplesan
renk:donuk beyaz
dinlenme:3 gün
likefive:normal
ph:7
aqqlutinasyon:var
sperm sayısı:14 milyon
a)hızlı ileri hareketli:5
b)yavaş ileri hareket:15
c)yerinde hareket:30
D)hareketsiz:50
lökosit:10-12
lütfen yorumlar mısınız? bu sonuçlar ne demek,neler yapabiliriz? şimdiden teşekkürler.

merhaba eşinizin sperm sayısında sorun var. ayrıca harekette de problem görünüyor. bu durumda mutlaka ciddi bir infertilite uzmanı ile görüşmeli ve tedavi seçenekleriyle ilgili bilgi alıp başlamalısınız. benmle iletişim kurmak isterseniz bahçeci kliniğindeyim 02123103100. sevgiler.

1 yılı aşkın bir süredir evliyim ve henüz hamile kalamadım. acaba bir sorun ar mı diye kadın doğum uzmanına gittim ve rahim filmi,ultrason ve hormon testi sonuçları gayet güzel çıktı. daha sonra eşimi ikna edip ona da sperm testi yaptırdık ama sonuçlar sorunlu çıktı. lütfen şu değerleri yorumlar mısınız? neler yapmalıyız,çocuğum olmasını çok istiyorum.

miktar:3,5
görünüm: oplesan
renk:donuk beyaz
dinlenme:3 gün
likefive:normal
ph:7
aqqlutinasyon:var
sperm sayısı:14 milyon
a)hızlı ileri hareketli:5
b)yavaş ileri hareket:15
c)yerinde hareket:30
D)hareketsiz:50
lökosit:10-12
lütfen yorumlar mısınız? bu sonuçlar ne demek,neler yapabiliriz? şimdiden teşekkürler.

teşekkür ederim doktor bey, bu sonuçlarla hamile kalıp düşük yaptım.. sanırım spermlerle ilgili bir sorundu. CİDDİ bir kısırlık doktoruyla görüşmek kelimesi durumun mu ciddi olduğunu yoksa doktorun iyi bir doktor olmasını mı kasteddiniz anlayamadım. istanbula çok uzaktayım,tedaviye başlasak gidip gelmek de çok sorun olacaktır. peki çözüm olarak ne yapabiliriz?

merhaba doktor hanım olarak düzeltmek isterim öncelikle. ciddiden kastım kısırlık konusunda uzman kadın doğum doktoru ve iyi bir merkez olması yönünde bu sizin zaman kaybetmeden doğru tedavilere ulaşabilirliğinizi sağlayacaktır. durumunuzda çok kritik bir durum yok ufak sorunlar birarada sadece. sevgiler.

teşekkür ederim doktor bey, bu sonuçlarla hamile kalıp düşük yaptım.. sanırım spermlerle ilgili bir sorundu. CİDDİ bir kısırlık doktoruyla görüşmek kelimesi durumun mu ciddi olduğunu yoksa doktorun iyi bir doktor olmasını mı kasteddiniz anlayamadım. istanbula çok uzaktayım,tedaviye başlasak gidip gelmek de çok sorun olacaktır. peki çözüm olarak ne yapabiliriz?

Doktor Aytun Hanım, çok özür dilerim. çok mahçup oldum size karşı. bilgilendirmeniz ve her şeyden önce bana yardımcı olduğunuz için minnettarım. en kısa zamanda tedavi olmak için hastaneye gideceğiz. özel hastanede tedavi gördük aslında ama sadece ben tedavi görmüştüm,şimdi eşimle ilgili sorunları çözmek için tedaviye başlayacağız. sanal olarak bile bu kadar duyarlı olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim hem kendi adıma hem de eşim adına. iyi akşamlar,sağlıcakla kalın.

Back
X