hocam pcoluyum 1. bebegime hamile kaldim fakat bebegim öldü tekrr hamile kalablirim degil mirl

Hocam yardim edin

Öncelikle başınız sağolsun çok üzücü bir durum yaşamışsınız umarım bundan sonra asla böyle bir acı yaşamazsınız. Bu gebeliğiniz kendiliğinden olduysa ve şu anda adetlerinizde düzensizlik yoksa size önerim önce belki bir 6 ay kadar kendi kendinize tekrar denemeniz eğer bu sürede bir sonuç alamıyorsanız o zaman neden tekrar hamile kalamadığınıza dair detaylı araştırma yaptırmaya başlamanızı öneririm.

Saolun hocam doktra gttim ve yumurtalik catlamiyor dedi kendiligimden kalamadim 3 yil tedavi gordum onlrdnda snc alamadim fakat incir kuru kullandim ibrhim sarac oglunun dedgni onunla kldm smdi iciyrum o kuru ama gebelik olusmuyor

hocam lutfen cevaplayin tup bebek yontemiyle hamile kaldim rahimde perde vardi once ameliyat oldum aynl seansta yumurtalarim toplandi dollenip donduruldu ameliyattan 1;5-2 ay sonra transfer yapldi 've tuttu 9 ay hersey cokk gusel gectl ama bebegim 3 gun yasadi sol kalbi gelismems dendi gebelik boyunca sorun yokkk denmsti oysaki benim sorum ayni seylerl yasamamak lcln ne yapmam lazim onlemi varml 've bu hastalik neden olurr birdahaki gebelikte aynll sorunlari yasarmym cvppp lutfen

hocam lutfen cevaplayin tup bebek yontemiyle hamile kaldim rahimde perde vardi once ameliyat oldum aynl seansta yumurtalarim toplandi dollenip donduruldu ameliyattan 1;5-2 ay sonra transfer yapldi 've tuttu 9 ay hersey cokk gusel gectl ama bebegim 3 gun yasadi sol kalbi gelismems dendi gebelik boyunca sorun yokkk denmsti oysaki benim sorum ayni seylerl yasamamak lcln ne yapmam lazim onlemi varml 've bu hastalik neden olurr birdahaki gebelikte aynll sorunlari yasarmym cvppp lutfen

Öncelikle yaşamış olduğunuz bu çok üzücü olay nedeniyle size büyük geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Hipoplastik sol kalp dediğimiz bebeğinizde görülmüş olan durum malesef yaşamla bağdaşmamaktadır. Gebeliğin genellikle 22. haftasında bebeğe yapılan detaylı ultrasonografi yöntemiyle bu tür anormalliklerin büyük çoğunluğu anne karnındayken teşhis edilebilmektedir. Size önerim tekrar gebe kaldığınızda mutlaka geçmişteki hikayeniz nedeniyle mutlaka perinatoloji denilen riskli gebelikler konusunda uzman bir hekim tarafından takip edilmenizdir.

Öncelikle başınız sağolsun çok üzücü bir durum yaşamışsınız umarım bundan sonra asla böyle bir acı yaşamazsınız. Bu gebeliğiniz kendiliğinden olduysa ve şu anda adetlerinizde düzensizlik yoksa size önerim önce belki bir 6 ay kadar kendi kendinize tekrar denemeniz eğer bu sürede bir sonuç alamıyorsanız o zaman neden tekrar hamile kalamadığınıza dair detaylı araştırma yaptırmaya başlamanızı öneririm.
Hocam daha önce birşey sormuştum tekrar sorcam b şuan tedavi görüyorum hamile kalmak için ama yumurtalik oluşmuyor doktrum vücudun direnç Gösteriyor ondan diyor ne yapmalıyım

Back
X