hocama asigimmmm yardim edinnnn

Mervemm1106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
91
1
48
35
Ankara
Kizlar uni hocama asigim aslinda mesajlasiyoruzda ama emin olamadim beni sevdiğine. Disari cikcam dedigimde kiminle diye soruyor nereye gidiceksin falan diyorr. Buarada hoca hemserim sizce abartiyor muyum

gariplik hocanla mesajlaşmanda. hocanla neden mesajlaşıyorsun? yani numara alışverişi nasıl oldu?

Numara degil faceten.. ben ekledim ve konusmaya basladik aslinda ben mesaj atmasam o atmiyor ama atincada muhabbeti hep uzatiyor

Kizlar uni hocama asigim aslinda mesajlasiyoruzda ama emin olamadim beni sevdiğine. Disari cikcam dedigimde kiminle diye soruyor nereye gidiceksin falan diyorr. Buarada hoca hemserim sizce abartiyor muyum

birinin gelip nere gidiyorsun felan filan demesinden değişik manalar cıkarmamak gerek ya da bu kadar abartmamak gerek. bu bir. ikincisi bu bir ögretim görevlisi. ona göre davranması gerek. 9 yaş kimine göre normal kimine göre anormal. ama sen daha 20 yasındasın hayatını şekillendiriceksin vs. nasıl bir ögretmenki bu sana rahat rahat mesaj atıyor kimle nereye vs diye. bende okudum üniversite 2009da mezun oldum çok değil ama bu ögretmen ögrenci ilişkisi kimse kusura bakmasında benim hoşuma gitmedi. psikopatın tekide cıkabilir belli olmaz hemşerim diyede güvenme neler oluyor bu ülkede.

Hayatında ilk defa mı bir erkek sana nereye gidiyorsun diye soruyor bence bunda anormal olan birşey yok. Sen hoşlanıyorsun belli o yüzden ne derse üstüne alınıyorsun. Sen yazmadan yazmıyormuş zaten eğer önemseseydi senin gibi sen yazmadan o sana hemen yazardı bunu unutma biraz ağır eleştirdim ama gerçek bunlar

kendısı soylemis zaten ogrencımden ote hemserımsın dıye...belkı de hemserı oldugunuz icin göz kulak olma amacıyla soruyodur veya sen kendını yalnız hıssetme dıye ve sende ona karsı ılgın oldugu ıcın farklı dusuncelere kapılmıs olablrsn ama yıne de bılemeyız bır sey varsa cıkar kokusu zaten :)

Sen yazmadan yazmaması, senin aklına gelmeden onun aklına gelmemen vs sıkıntı. Bence senden hoşlanmıyor laf ola beri gele yazışıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…