Hocama karşı hissettiklerim

Nil Duru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
107
47
18
Lise son sınıf öğrencisiyim . Okuldaki hocamdan özel ders alıyorum yani hem okulda hem de evdeki özel dersime o geliyor . Ve git gide bu yüzden o kadar samimi olduk ki tıpkı abi kardes gibi zaten o da bana öyle bir yaklaşımla yaklaşıyor ben senin öğretmenin değil ayni zamanda abinim der hep . Benim sorunum şu ki bu bende artık takıntı yaptı galiba yani okulda sırf onu görmek için kantine inmeler onun yanından geçerken arkadaşlarımla diyaloglarımı duymasını sağlamak ya da onun ders programını ezberleyip(maalesef ki bunu yaptım hangi saati kime hangi saatleri boş ne zman eve gidiyor hepsini öğrendim) o sınıfın önüne gidip tesadüfi karşılaşmalar yapıyorum . Ya da bizim sınıfa dersi olduğu zamanlar öyle bir hesaplayip tam o sınıfa girerken onun ilgisini çekecek şeyler yapmak (masanın üstüne çıkıp şarkı söylemek gibi gibi ) sonra benim dışımda özel ders verdiği tüm öğrencileri bir şekilde öğrenip onlara karşı yaklaşımlarını gözlemlemek ve Kıskanmak .Kafamda onunla kuracağım diyalogları hesaplayip ertesi gün gerçekleştirmek bunlar hoşlantı değil değil mi sonuçta karısı ve çocuklarindan kıskanmiyorum onu hatta çocuklarının resmini gösterir bana eşiyle arasındaki sıkıntıları anlatır ve hiç kıskanmam aksine benimle Paylaşmasindan mutlu olurum ama onu her dk düşünüyor oluşum diğer öğrencilerinden kıskanmam ders programını ezberlemem sırf onu görmek için kantine inmem ilgisini çekmeye çalışmam ne oluyor nasıl kurtulabilirim bu durumdan. O kadar bunaldım ki yardım edin nolur

Lise son sınıf öğrencisiyim . Okuldaki hocamdan özel ders alıyorum yani hem okulda hem de evdeki özel dersime o geliyor . Ve git gide bu yüzden o kadar samimi olduk ki tıpkı abi kardes gibi zaten o da bana öyle bir yaklaşımla yaklaşıyor ben senin öğretmenin değil ayni zamanda abinim der hep . Benim sorunum şu ki bu bende artık takıntı yaptı galiba yani okulda sırf onu görmek için kantine inmeler onun yanından geçerken arkadaşlarımla diyaloglarımı duymasını sağlamak ya da onun ders programını ezberleyip(maalesef ki bunu yaptım hangi saati kime hangi saatleri boş ne zman eve gidiyor hepsini öğrendim) o sınıfın önüne gidip tesadüfi karşılaşmalar yapıyorum . Ya da bizim sınıfa dersi olduğu zamanlar öyle bir hesaplayip tam o sınıfa girerken onun ilgisini çekecek şeyler yapmak (masanın üstüne çıkıp şarkı söylemek gibi gibi ) sonra benim dışımda özel ders verdiği tüm öğrencileri bir şekilde öğrenip onlara karşı yaklaşımlarını gözlemlemek ve Kıskanmak .Kafamda onunla kuracağım diyalogları hesaplayip ertesi gün gerçekleştirmek bunlar hoşlantı değil değil mi sonuçta karısı ve çocuklarindan kıskanmiyorum onu hatta çocuklarının resmini gösterir bana eşiyle arasındaki sıkıntıları anlatır ve hiç kıskanmam aksine benimle Paylaşmasindan mutlu olurum ama onu her dk düşünüyor oluşum diğer öğrencilerinden kıskanmam ders programını ezberlemem sırf onu görmek için kantine inmem ilgisini çekmeye çalışmam ne oluyor nasıl kurtulabilirim bu durumdan. O kadar bunaldım ki yardım edin nolur
Artık özel dersini o hocadan almamayla baslayabilirsin, kendine gelmeye çalış bence.

Artık özel dersini o hocadan almamayla baslayabilirsin, kendine gelmeye çalış bence.
Ama bana baya baya faydası oldu ailemde bunun farkında üstelik branşının en iyisi o aylardır ondan ders alıyorum aileme ne diyeceğim

Lisede bir arkadaşım vardı. 50 yaşındaki hocamız için yapıyordu bu dediklerini babası yoktu arkadaşımın baba yerine koyduğunu düşünüyorum şimdi.
Aramız baya iyi sürekli sakalasiriz hatta okulda abim gibi korur kollar beni ama ben sürekli onu düşünmekten ve hoşlanmakan çık korkuyorum

uzak dur karısıyla sıkıntısını öğrencisine anlatan hoca mı olur?
okulun bitince ne demek istediğimi anlarsın. sen mezun olup artık öğrencisi olmayana kadar harekete geçmeyecektir.

uzak dur karısıyla sıkıntısını öğrencisine anlatan hoca mı olur?
okulun bitince ne demek istediğimi anlarsın. sen mezun olup artık öğrencisi olmayana kadar harekete geçmeyecektir.
Kesinlikle öyle bir insan değil karısını çok sevdiğini falan da söyler yani mesela bazen karisindan şikayet eder sonra da ama onsuz yapamam bunun da farkındayım der

Bence anladı sizin hoşlantınızı ve dikkat çekmeye çalıştığınızı o yüzden ben senin abinim , ev ve eş ile ilgili bilgi vermeler yapıyor ... Yani sana yanlış yapma üzülürsün abicim msjı veriyor...
Dikkatini dağıt , yaşıtlarınla ilgilenmeye çalış. En önemlisi klşe olacak ama kendini şuan için derslerine ver bikaç ay sonra hatırlayıp güleceksin yaptıklarına ;)

Kesinlikle öyle bir insan değil karısını çok sevdiğini falan da söyler yani mesela bazen karisindan şikayet eder sonra da ama onsuz yapamam bunun da farkındayım der

belki ancak gereksiz bir samimiyet bu. öğrencisine ne karısını sevdiğinden.
çok küçüksün senin aklın çalışmaz bu tür çakallıklara. o farkında değil mi sanıyorsun onun ilgisini çekmek için yaptıklarının. ufak ufak işliyor seni. yok karımla sıkıntım var yok karımı seviyorum.

Ben lise sonda hocama aşık oldum. Ve şuan onunla evliyim. Hocan abi gibi davransa bile, bu senin ona hislerini engellemek için yeterli değil. Hissetme ihtimalin bile varsa bırak özel dersi. Bu kadar iyi niyetle yaklaşan birini hem hayal kırıklığına uğratma hemde evli olduğunu unutma.

Daha kucucuksun. Ufak tefek seylere yanlis anlamlar yukleyip yanlis yollara suruklenebilirsin. Elinden geldigince uzaklas. Unutmaya bak. Ne senin ne ogretmeninin yaptiklari dogru degil...evli ustelik. Ya neresinden tutsan elde kaliyo. Abin falan degil. Olamaz da. Gibisi de olamaz.Ogretmen ogrenci iliskisini de asmis. Onune bak okulunu bitir. Gormezsen muhattap olmazsan unutur gidersin. Hoppa

Bence anladı sizin hoşlantınızı ve dikkat çekmeye çalıştığınızı o yüzden ben senin abinim , ev ve eş ile ilgili bilgi vermeler yapıyor ... Yani sana yanlış yapma üzülürsün abicim msjı veriyor...
Dikkatini dağıt , yaşıtlarınla ilgilenmeye çalış. En önemlisi klşe olacak ama kendini şuan için derslerine ver bikaç ay sonra hatırlayıp güleceksin yaptıklarına :KK66:
hoşlantı olduğundan ben bile emin değilim ki üstelik derslerim iyi ama ders çalışırken sürekli aklıma geliyor sonra kendimi uzak tutacağım dedim dün okulda yanina çağırıp bana tavırlı mısın bir şey mi yaptım dedi e öyle söyleyince de mecbur eski halime döndüm

hiç abi kardeş ilişkisi gibi değil

senin bu yaptıkların takıntı

arkadaşlarımla konuşurken beni duysun diye yaptıklarında komik

adam işini yapıyor

sende dersini al okuluna devam et dengine göre bir sevgili bul

Daha kucucuksun. Ufak tefek seylere yanlis anlamlar yukleyip yanlis yollara suruklenebilirsin. Elinden geldigince uzaklas. Unutmaya bak. Ne senin ne ogretmeninin yaptiklari dogru degil...evli ustelik. Ya neresinden tutsan elde kaliyo. Abin falan degil. Olamaz da. Gibisi de olamaz.Ogretmen ogrenci iliskisini de asmis. Onune bak okulunu bitir. Gormezsen muhattap olmazsan unutur gidersin. Hoppa
Iyi de ben onu eşinden ayirmaya çalışmıyorum ki ya da ona bir şeyleri belli etmeye ayni sekilde o da bana karşı yanlış bir davranışta bulunmadı zaten 37 yaşında adam asla ikimiz tarafından da o çizgiyi aşacak bir hareket çıkmadı

hocanla bu yaşta herhangi bir şey yaşaman hocanın hapse girmesine ve orada hapistekiler tarafından öldürülmesine sebep olacaktır. çünkü toplumumuz bu konuda çok duyarlı. hatta sen 18 yaşını geçsen bile öğrencisine kötü gözle bakan bir öğretmene kimse iyi gözle bakmaz.

Iyi de ben onu eşinden ayirmaya çalışmıyorum ki ya da ona bir şeyleri belli etmeye ayni sekilde o da bana karşı yanlış bir davranışta bulunmadı zaten 37 yaşında adam asla ikimiz tarafından da o çizgiyi aşacak bir hareket çıkmadı

çıkmaz sen öğencisisin henüz o riski göze almaz..
yaşa ve gör ama mezun olup bu adam sana o şekilde yaklaştığında beni hatırla ve lütfen bu çakala yem olma.

hiç abi kardeş ilişkisi gibi değil

senin bu yaptıkların takıntı

arkadaşlarımla konuşurken beni duysun diye yaptıklarında komik

adam işini yapıyor

sende dersini al okuluna devam et dengine göre bir sevgili bul
Sevgili bulmaya mi çalışıyorum sizce zaten is hoşlanmaya gitmesin diye yardım istiyorum yaptıklarımın Saçmalığınin da farkındayım derslerim çok iyi hayatımdaki tek sorun takintim

Back
X