Lise son sınıf öğrencisiyim . Okuldaki hocamdan özel ders alıyorum yani hem okulda hem de evdeki özel dersime o geliyor . Ve git gide bu yüzden o kadar samimi olduk ki tıpkı abi kardes gibi zaten o da bana öyle bir yaklaşımla yaklaşıyor ben senin öğretmenin değil ayni zamanda abinim der hep . Benim sorunum şu ki bu bende artık takıntı yaptı galiba yani okulda sırf onu görmek için kantine inmeler onun yanından geçerken arkadaşlarımla diyaloglarımı duymasını sağlamak ya da onun ders programını ezberleyip(maalesef ki bunu yaptım hangi saati kime hangi saatleri boş ne zman eve gidiyor hepsini öğrendim) o sınıfın önüne gidip tesadüfi karşılaşmalar yapıyorum . Ya da bizim sınıfa dersi olduğu zamanlar öyle bir hesaplayip tam o sınıfa girerken onun ilgisini çekecek şeyler yapmak (masanın üstüne çıkıp şarkı söylemek gibi gibi ) sonra benim dışımda özel ders verdiği tüm öğrencileri bir şekilde öğrenip onlara karşı yaklaşımlarını gözlemlemek ve Kıskanmak .Kafamda onunla kuracağım diyalogları hesaplayip ertesi gün gerçekleştirmek bunlar hoşlantı değil değil mi sonuçta karısı ve çocuklarindan kıskanmiyorum onu hatta çocuklarının resmini gösterir bana eşiyle arasındaki sıkıntıları anlatır ve hiç kıskanmam aksine benimle Paylaşmasindan mutlu olurum ama onu her dk düşünüyor oluşum diğer öğrencilerinden kıskanmam ders programını ezberlemem sırf onu görmek için kantine inmem ilgisini çekmeye çalışmam ne oluyor nasıl kurtulabilirim bu durumdan. O kadar bunaldım ki yardım edin nolur