hocamaa aşığımmm:((( lütfenn yardım edinnn!!

bugün çok güzel birşey olduu. saçlarımı kestirmiştimm ve hocam farketti işin tuhafıı sdece o farkettiii 1 hafta önce kestirmiştim 1 haftadır 4 kez dersanye gittim hiç kimsee hattaa arkadaşlarım bile farketmedi ama kestirdikten sonra ilkkez hoca bugün gördü beni ve saçını mı kestirdin sen dedi evet bi tek siz farkettiniz dedim o da yakışmış güzel olmuş dedi teşekkür ettim gülümsedimm oda gülümsedi güzel olan şeyleri farkederim ben dedii:) bu nedemek şimdi

seni inceliyor demek:) umut ışığı var tatlım hadi hayırlısı:)

amaa şokkk oldumm sınıfa girer girmez ismimi söyledi vee saçımı söyledi yakışmış filan diee ama nasl hoşuma gitti bide kendimi ağırdan satıyorum yaaa güyaaa:) bendekii hali bi görseniz hiç bişey blli etmemek içinnn yüzüne bile bakamıorumm kendi sesleniyo bana artık ona bakmam için :) umutlanmak istemiyim diyorum amaa bitaraftanda çok hoşuma gidiyooo bu durumlar:)

amaa şokkk oldumm sınıfa girer girmez ismimi söyledi vee saçımı söyledi yakışmış filan diee ama nasl hoşuma gitti bide kendimi ağırdan satıyorum yaaa güyaaa:) bendekii hali bi görseniz hiç bişey blli etmemek içinnn yüzüne bile bakamıorumm kendi sesleniyo bana artık ona bakmam için :) umutlanmak istemiyim diyorum amaa bitaraftanda çok hoşuma gidiyooo bu durumlar:)

ne güzel heyecanlar,keyfini çıkarmalısın hiç acele etme, sene sonuna kadar böyle idare et; hem aşkların en güzeli platonik olandır:)
o sana açılmadan sen açılma çünkü olumsuz cevap alırsan yıkılırsın,derslerin düşer sınavın berbat geçer,
eğer kısmetinizde bir ilişki yaşamak varsa eninde sonunda yaşarsınız:)

evett tatlımm nasıl sabretcem bilmiyorumm amaaaa ölüyorum meraktann hoşlanıp hoşlnmadığı konusundaa.. bide erkekler çok zor farkeder ya böyle şeyleri o yüzden çok mutlu oldumm hemde az bişey kestirdim saçımı fazla bi fark yok nsl farketti hiç anlamadım:) umarımm olumlu şeyler hissediyodur ben gibi . bi taraftanda saçmalıyorum gibi geliyo bazen de diyorum ki neden olmasınn bilmiyorum aslındaa :)

Olmayacak bir şey değil aslında neden olmasın ki yaşalrınız da yakın birbirine.Sen de biraz utangaç gibisin snaki bana mı öyle geldi :) Akışına bırak canım ama baktın gördün bir şey olmuyor yıl sonuna kadar numarasını isteyebilirsin ve telefondan konşursun yüz yüze olmayınca duyguları ifade etmek konuşmak daha rahattır genelde.Hakkında hayırlısı canım gönlüne göre olur inşallah :34:

aslında hiç utangaç diilimdir ama konu o olunnca biraz utanıyorum ne yalan söyiyim. aslında çekinmek daha doğru kelime. nasıl davrancağım konusunda en ufak fikrim olmuyo. kasılınca saçmalarım diye korkuyorum. bu yüzdende yanında rahat olamıyorumm:)

aslında hiç utangaç diilimdir ama konu o olunnca biraz utanıyorum ne yalan söyiyim. aslında çekinmek daha doğru kelime. nasıl davrancağım konusunda en ufak fikrim olmuyo. kasılınca saçmalarım diye korkuyorum. bu yüzdende yanında rahat olamıyorumm:)

Doğru haliyle çekiniliyor da ama bu bile çok tatlı duygu emin ol :) Hissettiklerin dyguların hepsi çok güzel inşalalh en kısa zaman da karşılık bulur :34:

inşllahh kuzumm yaaa. yaşımm küçük diil artıkk haliyleee bazı şeylere umutla bkmak istyorummm. tecrübelerme göre boş olmadığını dşünüyorummm ama yanılıyoda olabilirmm hççç blmyorummmm. olacklrııı çokk merakk edyorummm. gelişme oldukçaaa yazmya dvmm etcemm ltfnn bni ylnızz bırkmyınn tmm mıı:)))

inşllahh kuzumm yaaa. yaşımm küçük diil artıkk haliyleee bazı şeylere umutla bkmak istyorummm. tecrübelerme göre boş olmadığını dşünüyorummm ama yanılıyoda olabilirmm hççç blmyorummmm. olacklrııı çokk merakk edyorummm. gelişme oldukçaaa yazmya dvmm etcemm ltfnn bni ylnızz bırkmyınn tmm mıı:)))

Elbette bırakmayız :) Her şey gönlünce olsun canım inşallah karşılığı bulur mutlu olursun.Bekliyorum gelişmeleri :34:

Bu gidişin sonunu ben de merak ettim doğrusu açıkçası biraz umut var gibi ama belli olmaz sen yine de çok umutlanma akışına bırak, bu zamanların keyfini çıkar... Benim arkadaşım da hocasıyla birlikte şu an... Bunlar olamayacak şeyler değil... Sonuçta yaşlarınız da yakın birbirine....:34:

hııhh banaaa böylee msj atıyosnuzz yaaa nsıll mtluu oluyorumm anltamammm arakdşlrımm olmaz onla unut onu fln dyolarr böyle farklı yorummlaraa bayıldımmm iyikii yazmışımm sizeee çokk sağolunn canlarımmm

hııhh banaaa böylee msj atıyosnuzz yaaa nsıll mtluu oluyorumm anltamammm arakdşlrımm olmaz onla unut onu fln dyolarr böyle farklı yorummlaraa bayıldımmm iyikii yazmışımm sizeee çokk sağolunn canlarımmm

He he :9: Umarım her şey gönlünce olur canım hayal kırıklığına uğramazsın.... Bu işler kısmet işidir... Nereden geleceği belli olmaz... Allah yazdıysa ötesine karışılmaz... Sen bol bol dua et, iletişimini de koparma hocanla...:34:

seninn arkadasınla nsıl bşladılarr hocasııı meerak ettimm şimdi bakk belki bnadaa yrdmcı olurr:))

Şöyle ki onların bir şansı vardı dersane ya da okul değil halk oyunları hocasıydı... Ben de arkadaştım benim de hocamdı... Biz yiyecek içecek götürüdük ders aralarında yemek için öyle bir kaynaşma oluştu sonra grupça bir yerlere gidelim muhabbeti oldu, bowlingtir kahve içmedir yemektir bir yerlere gittik ama hep grupça... Sende biraz sınıfla muhabbetiniz ilerleyince böyle bir teklifte bulunabilirsin grupça sinemaya gidelim vs... gibi... Yiyecek bir şeyler yapıp arkadaşlarınla paylaşırken onunla da paylaşabilirsin ne bileyim bu tarz ufak tefek şeyler.... Samimiyeti arttırma adına faydalı olacak şeyler yani :34: Ama hep sınıfça bir şeyler yapma adına yaklaşımlarda bulun o zamanla kişiselleşmeye başlar zaten eğer bir ışık varsa :34:

Çok hoş duygular gerçekten ama umarım karşılığı vardır. Daha doğrusu senin için hayırlıysa karşılığı olsun diyelim. İmkansız bir durum değil. Ama hediye ya da herhangi bir adım atma sen canım ağırdan almaya devam ;)

sınıftaki herkes yaşça küçük benden o yüzdeeennn fazlaaa bişey yapamıyorum onlarla ortaklaşa. yokk canım hediyee olayını iptal ettim zatennn. inşallahh hayırlısıylaa olurr bişeylerrr

minnoşlarımmmmmm hocamın numarasını aldımmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)) napcamm şimdi hiçç bilmiyorumm yardım edinn. sohbet ortamında konu konuyu açınca numarasını istedim o da verdi istediğin zaman arayıp mesaj atabilirsin. geç saatte atarsan uyanırsam cevap atarım uyanmassam sabah cevap atarım dedii:) napcam şimdiii aciill yardımmmmmm çookkk heyecanlıyımmm

keşke matematik hocası olsaydı matematiğided yutardın:1:olsun tarihide bu vesileyle sevmen iyi olmuş neyse ben fikrimi söyleyeyim senin yaşın itibariyle olmaması diye bir durum yok neden olmasın ama hislerini iyi tartman lazım nitekim yüz yüze bakacaksınız ayrıca olurda bir arkadaşlığınız başlar buda dershane yönetimince duyulursa işsiz kalır bunuda unutma

Alt tarafı numarasını istemişsin o da vermiş. Ne demek ne yapacağım ya. :O
Devam edeceksin yüz yüze görüşmeye, konuşmaya.
Senden hoşlanıyorsa bir şeyler yapar o da. Böyle acayip bir heyecan duyulacak durum göremedim.
Azıcık ayakların yere bassın. Sonra fena olur, eğer işler umduğun gibi gelişmezse.

Back
X