hocamaa aşığımmm:((( lütfenn yardım edinnn!!

valla ben heyecanlandım artık basından okuyunca olayı:)
en azından aradan bi kaç gün gecsin dersle ilgili bi mesaj at ki numaranı bilsin bakarsın bi gün o sana bi mesaj sen ona derkeeeen :D

minnoşlarımmmmmm hocamın numarasını aldımmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)) napcamm şimdi hiçç bilmiyorumm yardım edinn. sohbet ortamında konu konuyu açınca numarasını istedim o da verdi iverstediğin zaman arayıp mesaj atabilirsin. geç saatte atarsan uyanırsam cevap atarım uyanmassam sabah cevap atarım dedii:) napcam şimdiii aciill yardımmmmmm çookkk heyecanlıyımmm

Canım benimde 27 ve 18 yaşlarında oğullarım var.Yazdıkların çok hoşuma gitti,ne kadar temiz ve güzel ifade etmişsin aşkını.Bence şansın çok yüksek,hocan da sana karşı boş değil güzelim.Yanlız dengeyi ve doğalığını koru anladığım kadarıyla için dışın bir,erkekler sıradan olmayan kızların farkına gayet iyi varırlar.Biraz utangaçlıkta cazip gelir onlara,benim erkek coçuğu sahibi annesi olarak nacizane fikrim.Her şey denge işi.

sağolunn cevaplarınızz içinnn. abla diyim size:) yazdıklarınıza çok sevindimm. benm niyetimin iyi olduğunu anlamınıza çok sevindim. numarayı aldığım ilk gün hocam ben.. die ismimi belirten bi mesaj attım ki cvpları gldi kendide baya bi mesaj attı. dünde kendiliğinden mesaj atmış napıyosun die:) çoook hoşuma gittiiii bunu yazmasıııı. dünde mesajlaştık 10 tane filan mesaj:) bugünde mesaj bekledim ama atmadıı:( seni diğer öğrencilerimle bir tutmuyorum bunu bil dedi bi medajında. bu benm umudumu arttırdı birazcık:)

zor bi durum

aynı zamanda da güzel bir duyguu,saf bir heyecan.

ama karşılığı olup olmadığını bilemediğinden zor.

temkinli ol cnm bnce azcık daha zaman ver bu duruma:31:

...

bu arada hoca-öğrenci olup da evleneni çok duydum.

bunlar oluyor doğal bir şey bana göre.

hem yaş farkı da iyi.o da seni seviyor olabilir.bunu anlamak için de biraz beklemelisin bnce ama temkinli ve kontrollü ol hep

sağolunn cevaplarınızz içinnn. abla diyim size:) yazdıklarınıza çok sevindimm. benm niyetimin iyi olduğunu anlamınıza çok sevindim. numarayı aldığım ilk gün hocam ben.. die ismimi belirten bi mesaj attım ki cvpları gldi kendide baya bi mesaj attı. dünde kendiliğinden mesaj atmış napıyosun die:) çoook hoşuma gittiiii bunu yazmasıııı. dünde mesajlaştık 10 tane filan mesaj:) bugünde mesaj bekledim ama atmadıı:( seni diğer öğrencilerimle bir tutmuyorum bunu bil dedi bi medajında. bu benm umudumu arttırdı birazcık:)

ay canım inanılmaz mutlu oldum biraz alttan al yani agardan sat kendini oda şimdi senın duygularından emin değ,l ki yönetim den de bi sorun çıkar diye de korkuyor olabilir. sana resmen digerlerinden başkasın demiş daha ne desin :) çoook güzel duygular bunlar canım hayırlsı olur inş. bende 25 yasındayım keşke böyle aşık olabilsem:) gelişmeleri bekliyoruz :):52:

Canım benim abla demene memnun olurum.Sana karşı düşünceleri olumlu yoksa seni diğer öğrencilerden ayrı tuttuğunu yazmazdı,ince ayrıntısı var mesajda ''bunu bil''diye belirtmiş.Sen yinede ağırbaşlılığını koru ikinizde zarar görmeyin nede olsa hoca öğrenci durumu var.Eşimin bir akrabası seneler önce okuduğu Üniversitede o günkü hocası ile evlendi.Hocası ona aşık olmuş hatta sınıfta bırakırım diye takılmış kızcağıza,ama kızda aşıkmış hocasına yoksa tehtit etmesi hoş değil tabi ki. Çok güzel başlayan diyaloğunuz çok çok güzelliklerle devam eder inşallah.Güzel haberlerini bekleriz,her gün mesaj atmamasını yadırgama o da kendisinin biraz ağır ilerlemesi gerektiğinin farkında.Öptüm seni ablası her şey güzel olur iyi düşün iyilikler olsun.

Son düzenleme:
Numarayı alabilmene,iletişiminizin biraz daha olsa artmasına çok sevindim canım gerçekten.Ben bu ilişkiye biraz daha umutlu bakıyorum inşallah daha hayırlı mutlu günlerin olur :16:

canlarımmmmmm. hepinize mesajlarıınz içinn tek tek teşekkür ederimm. şuan bu satırları gözlerim kan çanağı içinde yazıyorumm. kendimi duygularıyla oynanmış iğrenç bi insan gibi hissediyorum. tek suçumm ufacıkk sevgimdiii. böyle oynanmamalıydıı. hocaa bana bugün o kadar güzel mesajlar attı ki hatta iş arkadaşım bilee bu hocaa sana yazıyo resmen ya dedii çünkü seni çok beğeniyorum gibi mesajlardııı mesajlarıı. okadar mutluydum kiii karşılıksız değil sevgim diyee. takii ben ona mesaj attımm siz benim için çok özelsiniz tadındaa. onun bana yazdığı şuu sende çok değerlisin seni çok beğeniyorum. bndee çok teşekkürlerr tadında hafif ilgimi belli eden mesaj attım ama aslaaa saygımı bozmadnn güzel güzel mesajlaşırken, sen benm niyetimi anladınmı sen bnm için arkadaşsın bnm arkadaşım kal filan tarzı mesajlar atmaya başladı ama bn nasıl üzüldüm anlatamm nolduğumu şaşırdımm hatta iş arkadaşım vardı ynıımda o da noluyo ya birden dedi, sonra bnde niye böyle mesajlar atıosunuz dedim oda seni kırmak istemem ama benm sevgilim var seninle böyle mesajlaşmamız doğru değil dedii ama bennn nasıl kötü olduumm sanki ona ilanı aşk etmişimdeee reddedilmişim havası verdii halbuki bana iltifat edende kendisi büyük ihtimal gurur yaptı kendine kız arkadaşına yapamadı bu durumu. yaaa hayatımda bukadar aşağılanmamıştım daha arkadaş kalalım dioo dedim ki birdaha sakın bana mesaj atmayın o günahsız kızdan milyonlarca özür dilerim tam 3 kere bana sevgiliniz olmadığını söylediniz bana umut veren mesajlar attınız gecelerin 2lerine kadar yemin ederim bilsem tek dakikaaa laf anlatmazdım kararktersizmişsinizz. sakın benle muhattap olmayın yazdımm. seni üzmek istemedim derslerin kötü olur die söyleyemedim filan dedi. bene umut vermeseydiniz sevgiliniz olduğunu söyleseydiniz dedim söyleyemedim üzülürsün die ilgini farkediodum derslerin kötü olur die düşündüm dedi. bende şuann çok iyi olacak merak etmeyin artık bnm içinn sakın bi şey düşünmeyin uzak olun benden yazdım. vee hoca defterini kapattımm ama canım okadar yanıyo ki.. ablaaaa dedimm sana dimii iyi niyetimden kaybediyorum hepp yine üzülen ben oldummm :((((((((

canlarımmmmmm. hepinize mesajlarıınz içinn tek tek teşekkür ederimm. şuan bu satırları gözlerim kan çanağı içinde yazıyorumm. kendimi duygularıyla oynanmış iğrenç bi insan gibi hissediyorum. tek suçumm ufacıkk sevgimdiii. böyle oynanmamalıydıı. hocaa bana bugün o kadar güzel mesajlar attı ki hatta iş arkadaşım bilee bu hocaa sana yazıyo resmen ya dedii çünkü seni çok beğeniyorum gibi mesajlardııı mesajlarıı. okadar mutluydum kiii karşılıksız değil sevgim diyee. takii ben ona mesaj attımm siz benim için çok özelsiniz tadındaa. onun bana yazdığı şuu sende çok değerlisin seni çok beğeniyorum. bndee çok teşekkürlerr tadında hafif ilgimi belli eden mesaj attım ama aslaaa saygımı bozmadnn güzel güzel mesajlaşırken, sen benm niyetimi anladınmı sen bnm için arkadaşsın bnm arkadaşım kal filan tarzı mesajlar atmaya başladı ama bn nasıl üzüldüm anlatamm nolduğumu şaşırdımm hatta iş arkadaşım vardı ynıımda o da noluyo ya birden dedi, sonra bnde niye böyle mesajlar atıosunuz dedim oda seni kırmak istemem ama benm sevgilim var seninle böyle mesajlaşmamız doğru değil dedii ama bennn nasıl kötü olduumm sanki ona ilanı aşk etmişimdeee reddedilmişim havası verdii halbuki bana iltifat edende kendisi büyük ihtimal gurur yaptı kendine kız arkadaşına yapamadı bu durumu. yaaa hayatımda bukadar aşağılanmamıştım daha arkadaş kalalım dioo dedim ki birdaha sakın bana mesaj atmayın o günahsız kızdan milyonlarca özür dilerim tam 3 kere bana sevgiliniz olmadığını söylediniz bana umut veren mesajlar attınız gecelerin 2lerine kadar yemin ederim bilsem tek dakikaaa laf anlatmazdım kararktersizmişsinizz. sakın benle muhattap olmayın yazdımm. seni üzmek istemedim derslerin kötü olur die söyleyemedim filan dedi. bene umut vermeseydiniz sevgiliniz olduğunu söyleseydiniz dedim söyleyemedim üzülürsün die ilgini farkediodum derslerin kötü olur die düşündüm dedi. bende şuann çok iyi olacak merak etmeyin artık bnm içinn sakın bi şey düşünmeyin uzak olun benden yazdım. vee hoca defterini kapattımm ama canım okadar yanıyo ki.. ablaaaa dedimm sana dimii iyi niyetimden kaybediyorum hepp yine üzülen ben oldummm :((((((((

Canım güzel kızım sakın ha kendini yıpratma sen temiz duygularla o manalı mesajlara cevap vermişsin.Sen niye kendini suçluyorsun gör bak kendisi nasıl mahcup olacak.Hem başta sevgilim yok demesi biraz düşündürücü,bunun paçaları tutuştu galiba iş ciddiye binince.Ben sevgilisinin olduğuna inanmadım pek,bir hocanın böyle işi basite indirmesini yakıştıramadım.Yeşil ışığı o yakmış sen hiç aşağlanmış falan değilsin.Kendine güven dimdik birşey olmamış gibi dur ki utancından yerin dibine girsin.Bekle ve izle peşine düşecektir,
temiz kalbi güzel kızım Allaha dua et beddua değil mahcup et diye dile eminim özür dilmek için yolunu kesecektir.Benim gözümden asıl kaybeden hocaeffendidir.Bir değişiklikler olursa ne olur bana yaz.Sıkma canını sana dua edeceğim,herşey çok güzel olacak.

Canım sen kendini üzme kesinlikle.Bir suçlu varsa illa bu da odur.Senin duygularını madem anladı başta söylemeliydi bu kadar yol alıp umut verdikten sonra değil.Bu kişiliğini de öğrendikten sonra iyi ki olmamış diye sevin bence canım sen.Üzme de kendini.Hakkında hayırlısı olsun.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın beni diye de bolca dua et bence

sonu kötü bitmiş üzüldüm bu şekilde olmasına ama siz kendinizden bir şey kaybetmediniz o kaybetmiş bırakın Allahından bulsun ve üzülmeyin sonuçtya siz ayaklarında üzerinde durabilen bir insansınız Allah yar ve yardımcınız olsun yaşıt sayılırız ne yaşadığınızı şuan ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.

Ahh keşke biraz da benim gibi gerçekçi mesaj yazan insanları dikkate alsanız.
Belliydi bunun olacağı.
Demiştim ben bi no verdi diye bu kadar sevinilmez diye.
Bir şeyleri biliyoruz ki konuşuyoruz.
Burda konu açarsan benim gibi yapmaz çoğu insan, herkes aiyy ne güzeli heyecanlı, çok sevindim, numarasını almışsın süpperrr falan der. Konu sahibi de havalara uçar o gazla.
Bu hangi mantığa sığar?? Sen istedin, o da verdi numarayı. Bunda bir zafer yoktu.
Azıcık uyanık olun artık. Böyle romantik takılınca tepetaklak düşüverirsiniz işte.
Yaşaya yaşaya öğreniyor kimisi de. Tavsiye kar etmiyor.
Seçim sizi bağlar.
Biri seni beğendiğini söyleyince, azıcık ilgilenince senden hoşlandığını sakın düşünme bundan böyle.
Bir erkek gerçekten hoşlanırsa irtibatta olduğu bir insandan, bunu patır patır söyler.
Bu adam gibi yapmaz.

Son düzenleme:
her gün yeni bir glişmeyle geliyorum sizee dün akşam dersanem vardı ve yüzüne bile bakmadım hocanın. hiç de umursamadım.tenefüste mesaj atmış lütfen bana soğuk davranma diye. sevgilisi olana başka türlü davranamam lütfen bana bidaha mesaj atmayın dedim. o da üzme beni lütfen yazmış bendee bişey yazmadım ders bitti eve geldim. 1 saat sonra mesaj geldi artık bana surat asmana dayanamıyorum lütfen beni dinle. ben seni üzmek istemiyorum. sana sevgilim var demedim hayatımda biri var dedim çünkü 3 ay önce sevgilimden ayrıldım ve unutmak zor bi süreç filan demiş. bende bunları bana nie anlatıosunuz dedim. çünkü senden etkilenmesem açıklama yapmazdım benle konuşmamamn bni üzüyo ama kafam çok karışık anlamanı bekleyemem ama çok zor günler geçiriyorum dedi. bende ben size kızgın diilim ama sizde birşey olmamış gibi davranmamı beklemeyin, önceden nie böyle anlatmadınız dedim. oda bunları sana anlatamadım çünkü gözünde küçük düşmek istemedim anlatmıycaktım ama seni üzdüğümü düşünüyorum bu yüzden anlattım umarım beni anlamışsındır lütfen bana zaman ver demiş. bende hocam lütfen sonra konuşalım iyi geceler yazdım konuyu kapattım. hocaa napmak istiyo bilmiyorum ama ben kimsenin oyuncağı olamam. ablaaa görüyomusunnn

her gün yeni bir glişmeyle geliyorum sizee dün akşam dersanem vardı ve yüzüne bile bakmadım hocanın. hiç de umursamadım.tenefüste mesaj atmış lütfen bana soğuk davranma diye. sevgilisi olana başka türlü davranamam lütfen bana bidaha mesaj atmayın dedim. o da üzme beni lütfen yazmış bendee bişey yazmadım ders bitti eve geldim. 1 saat sonra mesaj geldi artık bana surat asmana dayanamıyorum lütfen beni dinle. ben seni üzmek istemiyorum. sana sevgilim var demedim hayatımda biri var dedim çünkü 3 ay önce sevgilimden ayrıldım ve unutmak zor bi süreç filan demiş. bende bunları bana nie anlatıosunuz dedim. çünkü senden etkilenmesem açıklama yapmazdım benle konuşmamamn bni üzüyo ama kafam çok karışık anlamanı bekleyemem ama çok zor günler geçiriyorum dedi. bende ben size kızgın diilim ama sizde birşey olmamış gibi davranmamı beklemeyin, önceden nie böyle anlatmadınız dedim. oda bunları sana anlatamadım çünkü gözünde küçük düşmek istemedim anlatmıycaktım ama seni üzdüğümü düşünüyorum bu yüzden anlattım umarım beni anlamışsındır lütfen bana zaman ver demiş. bende hocam lütfen sonra konuşalım iyi geceler yazdım konuyu kapattım. hocaa napmak istiyo bilmiyorum ama ben kimsenin oyuncağı olamam. ablaaa görüyomusunnn

Gayet iyi davranmışsın ben demiştim mahcup olur diye,yüz vermemen iyi oluyor biraz da onun huzuru kaçsın.Onurlu kızmışsın çok sevdim seni,çok ta merak etmiştim seni.Daha iyisin değil mi?

İyi yapmışsın canım.O da ne yapmak istediğini mi bilmiyordur nedir tutarsız birisi yani.

iyiyim ablacım daa inann artıkk hiç bişey glmiyo içimdenn. adamdan soğudum mu nedir yani. şuan mesaj atıyoo inann uyumam gerek iyi geceler yazdım cevap vermek bile glmiyo içimden. niye böyle oldum benn. adama ilgi duymmuyorum gibi geliyoo bu kızgınlıktan mı oldu şimdi

Konunu okudum. Bizim bir arkadasin basina da gelmisti buna benzer bir sey.adam mesajlar atti ilk bir ay sonra birden geri donus yapmisti.ama daha agir seylerdi yazilan.
Ve sonrasinda hoca kizin idareye sikayet etmesinden korkup doksan derece donmustu. bunda da oyledir demiyorum sana ama cok tutarli bir insan olmadigi acik. Temkinli ol,adimlarini emin at sonradan uzulmemek adina. Derslerini olumsuz etkilemesine de izin verme. Bu ruhsal cokusler insani her alanda derinden etkiliyor malesef :(

iyiyim ablacım daa inann artıkk hiç bişey glmiyo içimdenn. adamdan soğudum mu nedir yani. şuan mesaj atıyoo inann uyumam gerek iyi geceler yazdım cevap vermek bile glmiyo içimden. niye böyle oldum benn. adama ilgi duymmuyorum gibi geliyoo bu kızgınlıktan mı oldu şimdi

Canım böyle his etmen gayet doğal,ama ben hocayı da anlamaya çalıştım acaba sevgilisi aldattı mı? O da herhalde kötü birşeyler yaşadı.Seni umursamaz olsa ve söyledilkerinden pişman olmasaydı seni gece yarıları aramazdı.Dur bakalım hislerinde ve gelişmelerde neler yaşanacak?Hakkında hayırlısı neyse o olsun güzelim,bizleri de burada habersiz bırakma öptüm ablası....

Back
X