Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minnoşlarımmmmmm hocamın numarasını aldımmmmmmmmmmmmmmmmmm:=)) napcamm şimdi hiçç bilmiyorumm yardım edinn. sohbet ortamında konu konuyu açınca numarasını istedim o da verdi iverstediğin zaman arayıp mesaj atabilirsin. geç saatte atarsan uyanırsam cevap atarım uyanmassam sabah cevap atarım dedii:) napcam şimdiii aciill yardımmmmmm çookkk heyecanlıyımmm
sağolunn cevaplarınızz içinnn. abla diyim size:) yazdıklarınıza çok sevindimm. benm niyetimin iyi olduğunu anlamınıza çok sevindim. numarayı aldığım ilk gün hocam ben.. die ismimi belirten bi mesaj attım ki cvpları gldi kendide baya bi mesaj attı. dünde kendiliğinden mesaj atmış napıyosun die:) çoook hoşuma gittiiii bunu yazmasıııı. dünde mesajlaştık 10 tane filan mesaj:) bugünde mesaj bekledim ama atmadııseni diğer öğrencilerimle bir tutmuyorum bunu bil dedi bi medajında. bu benm umudumu arttırdı birazcık:)
sağolunn cevaplarınızz içinnn. abla diyim size:) yazdıklarınıza çok sevindimm. benm niyetimin iyi olduğunu anlamınıza çok sevindim. numarayı aldığım ilk gün hocam ben.. die ismimi belirten bi mesaj attım ki cvpları gldi kendide baya bi mesaj attı. dünde kendiliğinden mesaj atmış napıyosun die:) çoook hoşuma gittiiii bunu yazmasıııı. dünde mesajlaştık 10 tane filan mesaj:) bugünde mesaj bekledim ama atmadııseni diğer öğrencilerimle bir tutmuyorum bunu bil dedi bi medajında. bu benm umudumu arttırdı birazcık:)
canlarımmmmmm. hepinize mesajlarıınz içinn tek tek teşekkür ederimm. şuan bu satırları gözlerim kan çanağı içinde yazıyorumm. kendimi duygularıyla oynanmış iğrenç bi insan gibi hissediyorum. tek suçumm ufacıkk sevgimdiii. böyle oynanmamalıydıı. hocaa bana bugün o kadar güzel mesajlar attı ki hatta iş arkadaşım bilee bu hocaa sana yazıyo resmen ya dedii çünkü seni çok beğeniyorum gibi mesajlardııı mesajlarıı. okadar mutluydum kiii karşılıksız değil sevgim diyee. takii ben ona mesaj attımm siz benim için çok özelsiniz tadındaa. onun bana yazdığı şuu sende çok değerlisin seni çok beğeniyorum. bndee çok teşekkürlerr tadında hafif ilgimi belli eden mesaj attım ama aslaaa saygımı bozmadnn güzel güzel mesajlaşırken, sen benm niyetimi anladınmı sen bnm için arkadaşsın bnm arkadaşım kal filan tarzı mesajlar atmaya başladı ama bn nasıl üzüldüm anlatamm nolduğumu şaşırdımm hatta iş arkadaşım vardı ynıımda o da noluyo ya birden dedi, sonra bnde niye böyle mesajlar atıosunuz dedim oda seni kırmak istemem ama benm sevgilim var seninle böyle mesajlaşmamız doğru değil dedii ama bennn nasıl kötü olduumm sanki ona ilanı aşk etmişimdeee reddedilmişim havası verdii halbuki bana iltifat edende kendisi büyük ihtimal gurur yaptı kendine kız arkadaşına yapamadı bu durumu. yaaa hayatımda bukadar aşağılanmamıştım daha arkadaş kalalım dioo dedim ki birdaha sakın bana mesaj atmayın o günahsız kızdan milyonlarca özür dilerim tam 3 kere bana sevgiliniz olmadığını söylediniz bana umut veren mesajlar attınız gecelerin 2lerine kadar yemin ederim bilsem tek dakikaaa laf anlatmazdım kararktersizmişsinizz. sakın benle muhattap olmayın yazdımm. seni üzmek istemedim derslerin kötü olur die söyleyemedim filan dedi. bene umut vermeseydiniz sevgiliniz olduğunu söyleseydiniz dedim söyleyemedim üzülürsün die ilgini farkediodum derslerin kötü olur die düşündüm dedi. bende şuann çok iyi olacak merak etmeyin artık bnm içinn sakın bi şey düşünmeyin uzak olun benden yazdım. vee hoca defterini kapattımm ama canım okadar yanıyo ki.. ablaaaa dedimm sana dimii iyi niyetimden kaybediyorum hepp yine üzülen ben oldummm(((((((
her gün yeni bir glişmeyle geliyorum sizee dün akşam dersanem vardı ve yüzüne bile bakmadım hocanın. hiç de umursamadım.tenefüste mesaj atmış lütfen bana soğuk davranma diye. sevgilisi olana başka türlü davranamam lütfen bana bidaha mesaj atmayın dedim. o da üzme beni lütfen yazmış bendee bişey yazmadım ders bitti eve geldim. 1 saat sonra mesaj geldi artık bana surat asmana dayanamıyorum lütfen beni dinle. ben seni üzmek istemiyorum. sana sevgilim var demedim hayatımda biri var dedim çünkü 3 ay önce sevgilimden ayrıldım ve unutmak zor bi süreç filan demiş. bende bunları bana nie anlatıosunuz dedim. çünkü senden etkilenmesem açıklama yapmazdım benle konuşmamamn bni üzüyo ama kafam çok karışık anlamanı bekleyemem ama çok zor günler geçiriyorum dedi. bende ben size kızgın diilim ama sizde birşey olmamış gibi davranmamı beklemeyin, önceden nie böyle anlatmadınız dedim. oda bunları sana anlatamadım çünkü gözünde küçük düşmek istemedim anlatmıycaktım ama seni üzdüğümü düşünüyorum bu yüzden anlattım umarım beni anlamışsındır lütfen bana zaman ver demiş. bende hocam lütfen sonra konuşalım iyi geceler yazdım konuyu kapattım. hocaa napmak istiyo bilmiyorum ama ben kimsenin oyuncağı olamam. ablaaa görüyomusunnn
iyiyim ablacım daa inann artıkk hiç bişey glmiyo içimdenn. adamdan soğudum mu nedir yani. şuan mesaj atıyoo inann uyumam gerek iyi geceler yazdım cevap vermek bile glmiyo içimden. niye böyle oldum benn. adama ilgi duymmuyorum gibi geliyoo bu kızgınlıktan mı oldu şimdi