Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben ilk ay parasını verecektim, sonra bana canım toplu alırım şimdi vermeyin dedi.parayı peşin ödediniz mi yoksa 5 ay sonra mı ödeyeceksiniz
hocanızla açık açık konuşun bu şelikde anlaştık dıye yapacak başka birşey yok
Evet bizim diğer arkadaşlarımız yazın tatil yaparken biz ikimiz işe girip çalıştık, paramızı biriktirdik.Böyle işmi olur ya açık açık konusun hakkınızı yıyor niye yediresiniz hakkınızıki glrcegıne yazık
Aileleriniz devreye girmezse daha beter olacaksınız.Merhabalar tekrar.
Hocam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Şöyle anlatayım, ben şimdi özel matematik dersi alıyorum.
Çocukluk arkadaşımla birlikte alıyoruz ama ayrı ayrı, sadece hocalarımız aynı.
Bize en başında hafta da 3 gün 2 saat geleceğini söyledi.
5 ay için 2000 tl ye anlaştık.
Kendisi fiyat belirledi.
Biz arkadaşımla paramızı kendimiz biriktirdik, o yüzden ailelerimiz fiyat konusuna karışmadı biz hallettik.
Hocayı da arkadaşım tanıyordu geçen yıldan.
Hafta da 3 gün gelecekti 2 güne düşürdü.
Bir şey demedik.
Sonra 2 saatlik dersleri 1 saate düşürdü.
Yine bir şey demedik.
Bu kez haftada bir gün gelmeye başladı.
Bir işim çıktı diyor bazen gelmiyor telafi edeceğiz merak etmeyin diyor, sonra bir anda hepsini anlatıyor üst üste anlatınca karışıyor her şey.
Geçen gün de bana ima da bulundu normalde 1 saat ders ücreti 80 lira falan dedi.
İyi de hocam biz fiyat belirlemedik siz fiyatı söylediniz biz tamam dedik diyecektim ki ayıp olmasın diye yine sustum.
Salı günü geldiğinde hocam şu konu tam oturmadı ben de dedim, onu halletmen gerek evet dedi.
Bana yardım etmesi gerekmiyor mu?
hem dershanede öğretmen hem de 6 öğrenciye daha gidiyor, bu yüzden sürekli aceleci davranıyor, ders anlatırken odaklanamıyorum.
Ama anlatınca da anlattıklarını anlıyorum.
Hocadan da çekinir oldum, soru soramıyorum bazen.
Bunları da dile getiremiyoruz arkadaşımla birlikte farkındayız yaptıklarının ama bir şey söyleyemiyoruz hocadan çekiniyoruz.
Sizce tüm bunlar normal mi?
Hocadan ders almayı bırakmayı bile bazen düşünüyorum.
Ne yapmalıyım?
Evet baskı var sanki üzerimizde.Umarım parayı peşin ödememişsindir.
Adamdan neden çekiniyorsun yahu, paranla ders alıyorsun, adam iyilik olsun diye yapmıyor ya, başlatmasın 80 lirasından. Biz de yapıyoruz aynı işi, sesinizi çıkartamadığınızın fevkalade farkındadır o. İyice ezikliyor sizi bildiğin.
Hüseyin yanlış diyor.Evet baskı var sanki üzerimizde.
Peki şimdi konuşsak geç kalmış sayılmaz mıyız?
Hüseyin yani arkadaşım da diyor ki onun en başında 3 günden 2 güne düşürdüğünde bir şey demedik şimdi bize kalkıp neden açıyorsunuz konusunu derse ne diyeceğiz diyor.
En başında tepki vermedik şimdi ne desek boş, geç kaldık en başında konuşacaktık diyor.
Evet baskı var sanki üzerimizde.
Peki şimdi konuşsak geç kalmış sayılmaz mıyız?
Hüseyin yani arkadaşım da diyor ki onun en başında 3 günden 2 güne düşürdüğünde bir şey demedik şimdi bize kalkıp neden açıyorsunuz konusunu derse ne diyeceğiz diyor.
En başında tepki vermedik şimdi ne desek boş, geç kaldık en başında konuşacaktık diyor.