- 19 Mayıs 2014
- 307
- 301
- 78
Özel ders ücretleri şehirden şehire değişir o konuda bir standart yoktur, ama ciddi bir haksızlığa uğruyorsunuz.
Bende özel ders veriyorum ama saati asla kısmam, aksine ders konu uzar kestirip atmam saat bitti diye, illaki küçük sarkmalarım olur.
İnsanlık halidir acil iş çıkar hastalık olur ama telafisi muhakkak yapılır.
Ayrıca matematikçilerin ciddi bir yoğunluğu vardır göz ardı edilemez ama kaldırabileceği kadar sorumluluğu almalı bir öğretmen.Yetişemiyorsa almayacak.
Öğretmenlik sorumluluk gerektirir, vicdan gerektirir benim prensibimde.
Malesef ki öğretmeniniz iyi niyetinizi resmen suistimal ediyor.
Yoğunluğunda harcanıyorsunuz.
Asla çekinmeyin güzel ve kararlı bir dille, karşı karşıya geldiğiniz ilk fırsatta çok açık bir şekilde konuşun, kendinizden emin olun, haklısınız ve hakkınızın peşindesiniz..!
Bende özel ders veriyorum ama saati asla kısmam, aksine ders konu uzar kestirip atmam saat bitti diye, illaki küçük sarkmalarım olur.
İnsanlık halidir acil iş çıkar hastalık olur ama telafisi muhakkak yapılır.
Ayrıca matematikçilerin ciddi bir yoğunluğu vardır göz ardı edilemez ama kaldırabileceği kadar sorumluluğu almalı bir öğretmen.Yetişemiyorsa almayacak.
Öğretmenlik sorumluluk gerektirir, vicdan gerektirir benim prensibimde.
Malesef ki öğretmeniniz iyi niyetinizi resmen suistimal ediyor.
Yoğunluğunda harcanıyorsunuz.
Asla çekinmeyin güzel ve kararlı bir dille, karşı karşıya geldiğiniz ilk fırsatta çok açık bir şekilde konuşun, kendinizden emin olun, haklısınız ve hakkınızın peşindesiniz..!