• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocamm

Gidin gidin bir şey olmaz, hem kolaçan etmiş olursunuz etrafını :KK53:
Ayy heyecanlandım şimdi, karşısında mülakata girmem gerekecek :KK45:
Ömrünü yiyen okul :KK200:

Konu sahibesi bence arada yas farki epey var, biraz bekleyin. Zaten hissettiginiz gibiyse buyursun o acilsin.
Öyle olacak sanırım, beklemeye karar verdim. Ben okulu bitirene kadar o da doktorasını falan yapar artık :KK33: Ve evet, bu okul ömürden yiyor.

Sen kendine göre anlam çıkarıyo olabilirsin
Açıkçası yakınlaşmaya çalışmış gibime geldi benim de ama bu konuda kötü tecrübem var :) Bi zamanlar ben de her hareketten kendime pay çıkarırdım.. İyice emin ol yaklaşmak istediğinden.

Sen kendine göre anlam çıkarıyo olabilirsin
Açıkçası yakınlaşmaya çalışmış gibime geldi benim de ama bu konuda kötü tecrübem var :) Bi zamanlar ben de her hareketten kendime pay çıkarırdım.. İyice emin ol yaklaşmak istediğinden.

Uzaktan takip aşamasına geçmeye karar verdim :KK45: Arkadaşım olmasa ben de pay çıkardım diye düşüneceğim ama iştee

Bu konuda bir yasak vs var mı biliyor musunuz? Ben bilmediğim ve daha önce duymadığım için rahattım biraz da
Yasak yok.Hani çıktınız ilişkiniz duyuldu, o zaman idare rahatsız olursa ilişkinizi gizli yaşamanızı isteyebilir.
Sırf kader onu öğretmeni olarak karşısına çıkarmış diye birbirlerini sevemezler mi ne saçma:cool:

Etik degil. Etik degil diye de size cazip gelen bu durum sizin egitim hayatinizi sekteye ugratabilecek gucte.

asistan olsa yuru derdim ama hoca olunca bilemedimm
Hehehe bir ben şanssızım ya, bölümümün asistanları pek o taraflara uğraayacak tipte değiller ki zaten aile babası tarzında adamlar evli bile olabilirler yani. :KK53: Hocalar desen çoğu bayan. Öğrenciler desen beş yıldızlı inek olduğum için kimse yaklaşmıyor bana, herkes ön yargılı bir şey konuşurken bile anlamayacağımı düşünüyorlar nedenseo_O Uzaylıymışım gibi falan :D Okuldan iş çıkmıyor bana :(
Konuya gelirsek valla hoca olduğu için ben korkardım, not benim için her şey demek o nedenle eğitimime zarar verebilecek her şeyden kaçınırım. Aklına gelebilecek her şeyi yaparım veya yapmayabilirim:KK53: O sebeple konu sahibi sen de riske girme diyorum:110: Ne edeceksin elin tanımadığın herifini ya, otur dersini çalış diye bir sığlık yapıyorum ve gidiyorum:KK53:

Ya adam hoca ama bölüm hocam değil ki hukuk okumuş olsa şuan asistan olacaktı büyük ihtimalle. Benim eğitim anlamında çok bir ilişkim olmayacak yani onunla burada bi sıkıntı var işte.

Ha Tantanis 9 yas da bana fazla geldi aklıma gelmişken söyleyeyim, başka seyleri yazmaktan bunu unutmuşum.

Her türlü olumsuz bakılıyor konuya yani :KK43:
Ben yapamazdım misal sözlümle aramızda 3 yas var, ortalama 5 yas olmalı bence ilişkilerde, zor tabi, adam görmüş gecirmiş olur her anlamda sen geriden takip edersin onu.

Back
X