Merhaba arkadaşlar
Ben 21 yaşında 2. Sınıf hukuk fakültesi öğrencisiyim. Bizim okulun ders sistemi biraz farklı, diğer üniversitelerde Türk Dili olan ders bizde Eleştirel Okuma Yazma olarak geçiyor, 2 döneme 1 ve 2 olarak bölünmüş bir ders.
Neden anlattım bunu çünkü dersin hocasına takıldım kaldım galiba

Ilk dönemimde bu hocadan aldım ikinci dönem o vermediği için başka birinden aldım. Bu yıl bir baktım listede ismi var ve programıma uyuyor, verdiğim dersi tekrar aldım sırf onu görmek için ve o da bunun farkında sanırım. Normalde kontenjan üstünde öğrenci almazken dilekçe yaz gel onaylıyım hemen dedi.
Şimdi benim sorunum şu dönem bitmek üzere bir ay kaldı ve benim başka şansım yok bu adamı görmek için. Şimdi bir şey söyledim söyledim yoksa çook zor. Ama söyleyip rezil olmak da var işin ucunda

Arkadaşım derste bana baktığını yakalamış kaç defa, dışarda görünce sürekli hal hatır sorar başka öğrencilere o kadar yakın olduğunu görmedim hiç, sınavda beni izlemiş bi kere nasıl dalmıştın öyle seslendim duymadın falan dedi. Hocam mail atmıştım cevap vermediniz görmediniz mi dedim özel bir şey miydi diye sordu öyle olmasını bekler gibii. Çok uzattım galiba ama başka nasıl anlatabilirim bilemedim ne yapayım ben bu adama?? Bu arada o 30 yaşında ve dünya tarihi gibi dersler veren bir vakıfta da ders veriyor, acaba gidip orada mı bulsam