- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hoş bir durum değil ama evlenmeleri iyi, hiç evlenmeyenler de oluyor senelerce öyle kalıyorlarbilmiyorum benim işyerimde de 40 a merdiven dayamış adamlar 18-22 yaş lisans öğrencisi dikizliyolar sürekli. çoğu da öğrencilerle evli, öğrenciler mezun olunca hemen evleniyolar :/
önlisansların hocası bakabilir milisans öğrencisine başka gözle bakabilen bir hoca malesef benim için hiç etik değil düşüncesi bile.
amerikada falan yasak zaten.
Tantanis çıkıyor malesef konun hem de ilk sayfada biraz eskirse 2. sayfaya düşerNovamber wind Ayy silin onu lütfenn. Ya bende niye çıkmıyor çok ilginç
Bunun Dizisini falan çekseler :) kız bak nolcak şşimdiMerhaba arkadaşlar
Ben 21 yaşında 2. Sınıf hukuk fakültesi öğrencisiyim. Bizim okulun ders sistemi biraz farklı, diğer üniversitelerde Türk Dili olan ders bizde Eleştirel Okuma Yazma olarak geçiyor, 2 döneme 1 ve 2 olarak bölünmüş bir ders.
Neden anlattım bunu çünkü dersin hocasına takıldım kaldım galiba
Ilk dönemimde bu hocadan aldım ikinci dönem o vermediği için başka birinden aldım. Bu yıl bir baktım listede ismi var ve programıma uyuyor, verdiğim dersi tekrar aldım sırf onu görmek için ve o da bunun farkında sanırım. Normalde kontenjan üstünde öğrenci almazken dilekçe yaz gel onaylıyım hemen dedi.
Şimdi benim sorunum şu dönem bitmek üzere bir ay kaldı ve benim başka şansım yok bu adamı görmek için. Şimdi bir şey söyledim söyledim yoksa çook zor. Ama söyleyip rezil olmak da var işin ucundaArkadaşım derste bana baktığını yakalamış kaç defa, dışarda görünce sürekli hal hatır sorar başka öğrencilere o kadar yakın olduğunu görmedim hiç, sınavda beni izlemiş bi kere nasıl dalmıştın öyle seslendim duymadın falan dedi. Hocam mail atmıştım cevap vermediniz görmediniz mi dedim özel bir şey miydi diye sordu öyle olmasını bekler gibii. Çok uzattım galiba ama başka nasıl anlatabilirim bilemedim ne yapayım ben bu adama?? Bu arada o 30 yaşında ve dünya tarihi gibi dersler veren bir vakıfta da ders veriyor, acaba gidip orada mı bulsam
![]()
Üniversitede mi calısıyorsunuzbilmiyorum benim işyerimde de 40 a merdiven dayamış adamlar 18-22 yaş lisans öğrencisi dikizliyolar sürekli. çoğu da öğrencilerle evli, öğrenciler mezun olunca hemen evleniyolar :/
Üniversitede mi calısıyorsunuz
Tabi o yas sınırları cok mantıklı gelmiyor ama yanlis okumadimsa arkadas hocasinin 30 yasinda oldugunu soylemisti
Bazı seylerinde kader olduguna inanlardanim
Bi okul ogretmeni gostermisti bir arkadasim kadin daha ortaokula giderken hocası hoslaniyormus kizin liseyi uniyi bitirmesini beklemis ve kiz okulu bitirincede acilmis evlenmisler
Boyle seyleri duyduktan sonra arkadasin durumu cok masumane geldi
Korkuyorum vallaa bakarsa rezil oldumsildim bende çıkıyo valla hemde ilk sayfada
Şu anki odada sadece bir kişi sıkıntı, diğerleriyle bi problem yok. O bir kişiyle de tartıştık geçenlerde, tartışma öncesinde ortam falan güzeldi yani sohbetlerimiz falan eğlenceliydi. Beni çok kızdırdı ve ben de şu an o kişi ortamda hiç yokmuş gibi davranıyorum. Kendisiyle hiç muhatap olmuyorum, diğerleriyle oluyorum falan. Bi de son sene olduğum için sanırım yeni bir arkadaşa ihtiyacım yok o yüzden kimsenin gönlünü yapacak halim de yok, kimse benim gönlümü yapmıyor. Garip bi umursamazlık geldi bana bu sene içinde, kimseye ben bir saygısızlık yapmadığım sürece kişilerin hakkımda ne düşündüğünü hiç umursamıyorum. Geçen yıllarda aynı oda içindeyiz, yüz yüze bakıyoruz, aman tatsızlık çıkmasın diye çok göz yumdum bazı şeylere ama hep kaybeden taraf ben oldum.Yurt sıkıntı evet. Ama az kalmis, olabildigince okulunda vakit gecirip yurda giris saatinde git bence. Bosver zaten son yilinmis az kalmis kurtuluyorsun![]()
Maalesef mümkün değil ayrıca kimsenin adı sanı belli değil kim nerden nasıl bulucak konunu dur googla yazayım beni kimse sormuşmu diyecek
afedersiniz ama yuh ya adam pedofiliymiş ay düşüncesi bile iğrençÜniversitede mi calısıyorsunuz
Tabi o yas sınırları cok mantıklı gelmiyor ama yanlis okumadimsa arkadas hocasinin 30 yasinda oldugunu soylemisti
Bazı seylerinde kader olduguna inanlardanim
Bi okul ogretmeni gostermisti bir arkadasim kadin daha ortaokula giderken hocası hoslaniyormus kizin liseyi uniyi bitirmesini beklemis ve kiz okulu bitirincede acilmis evlenmisler
Boyle seyleri duyduktan sonra arkadasin durumu cok masumane geldi
Anlayışsız sağı solu belli olmayan yığınla insan var. Sabır çeke çeke alt üst oldum bende, mecburuz napalım.Şu anki odada sadece bir kişi sıkıntı, diğerleriyle bi problem yok. O bir kişiyle de tartıştık geçenlerde, tartışma öncesinde ortam falan güzeldi yani sohbetlerimiz falan eğlenceliydi. Beni çok kızdırdı ve ben de şu an o kişi ortamda hiç yokmuş gibi davranıyorum. Kendisiyle hiç muhatap olmuyorum, diğerleriyle oluyorum falan. Bi de son sene olduğum için sanırım yeni bir arkadaşa ihtiyacım yok o yüzden kimsenin gönlünü yapacak halim de yok, kimse benim gönlümü yapmıyor. Garip bi umursamazlık geldi bana bu sene içinde, kimseye ben bir saygısızlık yapmadığım sürece kişilerin hakkımda ne düşündüğünü hiç umursamıyorum. Geçen yıllarda aynı oda içindeyiz, yüz yüze bakıyoruz, aman tatsızlık çıkmasın diye çok göz yumdum bazı şeylere ama hep kaybeden taraf ben oldum.O yüzden şu an hiç umrumda değil yani, arkadaşlığımı hiç haketmediğini düşünüyorum şu an. Yurt giriş saati de akşam 11 bu arada
O da ayrı bi mesele. Neyse.
![]()
Korktum yine de. Ben keyword koymadan nasıl çıktı onu da anlamadım gerçiMaalesef mümkün değil ayrıca kimsenin adı sanı belli değil kim nerden nasıl bulucak konunu dur googla yazayım beni kimse sormuşmu diyecek![]()
kızım adamın ders verdiğini unuttun heralde. dersin adını googleye yazsa tamamdır zaten ama tabi düşük bi ihtimalMaalesef mümkün değil ayrıca kimsenin adı sanı belli değil kim nerden nasıl bulucak konunu dur googla yazayım beni kimse sormuşmu diyecek![]()
Valla bende duyunca haddinden fazla sasirdim dogru oluo olmadiginida bilmiyorum sadece duynus bulunmaktayimortaokuldayken
Sen de kızı caydırmak için neçok uğraşmışsın nedense. Ne dese olumsuzunu söylemişsinBen yapamazdım misal sözlümle aramızda 3 yas var, ortalama 5 yas olmalı bence ilişkilerde, zor tabi, adam görmüş gecirmiş olur her anlamda sen geriden takip edersin onu.