• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocaya gittimmm yardım

Saçma, nasıl inanabiliyorsunuz böyle şeylere. Sanki hayat herkese tozpembe ama bir siz başarısızsınız. Aklınızı başınıza alın.

Bismillahirrahmanirrahim
Niye böyle şeyleri paylaşıyorsunuz belki okuyan biri çok etkilenip korkucak

Merhaba ablalarım ve akranlarım...

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
27 yaşındayım bugune kadar her işte başarısız olmuş aşk acısı çekmiş defalarca çukurlara düşüp zorla toparlanmış biriyim.
İşe giriyorum 2 ay sonra atılıyorum seviyorum sevilmiyorum veya ben sevmiyorum..
En son nişan olacaktı abuk subuk nedenle vazgeçti gittiler herşey üst üste geldi.

Bir ortama girince kendimi tanıtabilen hoş görünümlü bir bayanım fakat hiç bir işim rast gitmiyor. En son teyzemler hocaya götürün demişler anneme buldular bir hocaya gittik.

Hoca bana baktı isim aldı doğum tarihi aldı vs ne yaptı orda tam anlayamadım. Sana iyi huylu bir üç harfli aşık olmuş dedi seni rahat bırakmıyor evlensen bile boşanır gelirsin dedi. Kalabalık ortamda duramıyorsun değil mi dedi ( kendi kabuğuma çekilip herşey den soyut yaşamayı tercih eden biriyim kitap okurum araştırma yaparım çoğunlukla) bu iyi huylu üç harfli bey bana aşık olduğu için etrafımdaki insanlara benim kötü suretle gözüktüğümü söyledi.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum şok oldum. Birtane kuran yazdı boynuma asmam gerektiğini asla çıkarmamam gerektiğini söyledi. Gözünün önünde olacak yoksa götürür dedi. İyice korktum. ( benden de hiç bir ücret talep etmedi)

Böyle birşey duyan bilen örnekleri var mı bilen yazabilir mi. Bana duanızı esirgemeyin. Gün yüzü görmek istiyorum artık. Hakkınızı helal edin.
Bu konu kapanır...
Bana da uç harfli aşık. Hatta ben de ona aşığım. Evliyiz :)))
Bu hoca denen yalancıya inanma. Cin falan aşık değil sana.

Böyle bişeyi tesadüfen internette görmüştüm.Ama burada yasak böyle konular.

Ya bir ortamda sormadigim etmedigim halde bana da bu islerle ugrasan biri demisti gece banyo yapiyomussun cok duruyomussun yapma diye :KK57: ilk zamanlar etkillendim yalan degil izleniyormusum hisaine kapildim :KK70: tabi gecti gitti ne isleri var benim banyomda ya :) bence insanlar cinlere musallat olmus durumda oyle guzel kullaniyolar ki varya boyle milletden paralari alanlarda cok

Back
X