• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocaya gittimmm yardım

Bide aklima sey grldi
Üzgünüm pek itimadım yok. Geçen haftalarda bir tanıdığın evinden bir kağıda yazılmış Arapça büyü tarzı bir kağıt çıktı. Hocaya götürmüşler hoca size büyü yapılmış vs vs vs neler anlatmış.. kağıdı istedim bir Arap arkadaşa tercüme ettirdim. Dedi ki burada Kuran'da güzel ayetler yazıyor bu büyü değil.. ama hoca baya para da almış büyü bozmak için sfsgsfa😂😂😂 ve zamanında bana da iki üç harfilin asıl olduğunu söylemişti bir hoca, evlenemez falan demiş anneme😂😂😂 ama gördüğün gibi😁😁😁 o yüzden ne diyeyim bilemedim..
Ama beyin gücüne inanırım.. daha doğrusu beynimizin bir alici-verici olduğuna, enerjiye inanırım. Çünkü beynimiz gerçekten muazzam yaratılmış. Kotuyeu kendine empoze Edip cekmemeni, pozitif olmanı bu konuda araştırma yapmanız öneririm
Kocaniz 6 harfli mi belki ikiye bolup kocanizi tarif etmistir😁😁😁

Merhaba ablalarım ve akranlarım...

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
27 yaşındayım bugune kadar her işte başarısız olmuş aşk acısı çekmiş defalarca çukurlara düşüp zorla toparlanmış biriyim.
İşe giriyorum 2 ay sonra atılıyorum seviyorum sevilmiyorum veya ben sevmiyorum..
En son nişan olacaktı abuk subuk nedenle vazgeçti gittiler herşey üst üste geldi.

Bir ortama girince kendimi tanıtabilen hoş görünümlü bir bayanım fakat hiç bir işim rast gitmiyor. En son teyzemler hocaya götürün demişler anneme buldular bir hocaya gittik.

Hoca bana baktı isim aldı doğum tarihi aldı vs ne yaptı orda tam anlayamadım. Sana iyi huylu bir üç harfli aşık olmuş dedi seni rahat bırakmıyor evlensen bile boşanır gelirsin dedi. Kalabalık ortamda duramıyorsun değil mi dedi ( kendi kabuğuma çekilip herşey den soyut yaşamayı tercih eden biriyim kitap okurum araştırma yaparım çoğunlukla) bu iyi huylu üç harfli bey bana aşık olduğu için etrafımdaki insanlara benim kötü suretle gözüktüğümü söyledi.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum şok oldum. Birtane kuran yazdı boynuma asmam gerektiğini asla çıkarmamam gerektiğini söyledi. Gözünün önünde olacak yoksa götürür dedi. İyice korktum. ( benden de hiç bir ücret talep etmedi)

Böyle birşey duyan bilen örnekleri var mı bilen yazabilir mi. Bana duanızı esirgemeyin. Gün yüzü görmek istiyorum artık. Hakkınızı helal edin.
Valla gülüyorum sadece boynundakini de git bi cami imamına okuttur arapca bile değildr çıkart ya inanıyomusun 3 harflilerin sana asık olduna 🤣🤣 töbe ya gece gece iyi para bari kaptırmamışsın

Benids kv zorla götürdü ilk evlendiğim zamanlar ışıksız uyuyamıyom diye yıldızname baktı.Elektirik faturası çok gelmesin diye Kv de de oğluna kıyamadıysa demek ki 😂
İnanma kulla ALLAH arasına kimse giremez sen bildiğin duaları et sadece yeter.

Ay ama gece gece açılır mı böyle konu yaa herkez dalgaya almış ama ben çok korkuyorum böyle şeylerden 3 gün evde gece dolanamam artık. Size çok öfkeliyim şuan içime korku ektiğiniz için ama tavsiyemi vereyim Hacıya hoca inanmayın hergün sabah uyandığınızda ve gece uyumadan kürsi duası okuyun herşey den korunursunuz okuyanın üstüne kalkan inermiş ben çok severim ve gücüne çok inanırım bu duanın

Back
X