Hokka gibi burun yapay burun doktoru😂?

Estetik olduğu belli olmayan burun var mı acaba? Ben yanımdan geçen herkesin burnu yapılı mı, yapılıp sonradan bozulmuş mu , bozulduysa ne olmuş hepsini anlıyorum artık 😅
Biz çok baktığımız için bence😂bizim iş yerinde 5-6 kişide varmış mesela ben 3 tanesini anladım.birde benim bir arkadaşım var burnu o kadar güzel ki ama kendi burnu gibide hep öyle bir burun istemişimdir ama nasip🤷🏻‍♀️Düz olanlar daha az belli oluyor kalkık burunların çoğunda burun delikleri çok belli oluyor gözüm takılıyor konuşurken😅

Yok o kadar kısa sürede olmam mümkün değil.Şişliklerim hala devam ediyor çünkü.En geç Kasımda aklımdaki isimlere muayene olmayı düşünüyorum.
Acele etmeyin benim gittiğim doktorlar bana aradan süre geçmesinin başarıyı arttırdığını söylemişlerdi.ben 5 yıl sonra oldum ama bence 1.5-2 yıl ideal.

Acele etmeyin benim gittiğim doktorlar bana aradan süre geçmesinin başarıyı arttırdığını söylemişlerdi.ben 5 yıl sonra oldum ama bence 1.5-2 yıl ideal.
Ben zaten bir yıl arayla iki ameliyat olduğum için daha uzun süre beklemem gerektiğinin farkındayım ama bir beş yıl bekleyip yaşım da iyice ilerlesin istemiyorum.Zaten ilk ameliyatımı 30’ların sonuna doğru olmuştum…
Görüşeceğim doktorların ne diyeceği çok önemli zamanlama konusunda.Çoğunluk ne derse ona göre hareket ederim artık.

Ben zaten bir yıl arayla iki ameliyat olduğum için daha uzun süre beklemem gerektiğinin farkındayım ama bir beş yıl bekleyip yaşım da iyice ilerlesin istemiyorum.Zaten ilk ameliyatımı 30’ların sonuna doğru olmuştum…
Görüşeceğim doktorların ne diyeceği çok önemli zamanlama konusunda.Çoğunluk ne derse ona göre hareket ederim artık.
Yok 5 yıl beklemek mantıksız zaten benim psikolojim çok bozulduğu için cesaret edemedim uzun süre birde babam vefat etti korona araya girdi derken süreç uzadı.

Yok 5 yıl beklemek mantıksız zaten benim psikolojim çok bozulduğu için cesaret edemedim uzun süre birde babam vefat etti korona araya girdi derken süreç uzadı.
Hayırlısı böyleymiş sizin için.Umarım bende yeterince bekleyip kendimi riske atmadan istediğim gibi sonuçlandırabilirim bu işi.

So which doctors would you recommend?
I also have such a list.
I would appreciate it if you comment, as far as I understand you are very knowledgeable.
young man

Solomon stone

Mert Demirel

Erkan Uygur

Fahrettin Yilmaz

Current Öztürk

Salih Emre Uregen

peace cakir

Emre ilhan

Yakup Avşar

Resit Burak Kayan

Nazim Cerkes

Sukru writes

Murat ondag

By Selcuk

Alparslan lightning

Ahmet Alp

Sureyya Seneldir
Not Hakan hence he’s a butcher!

Ben Yakup Beye yaptırdım, acı hiç olmadı hiç derken abartmıyorum , şişlik minimum,diğer doktorlara göre kıyas bile kabul etmez zaten önceden yapacağı burunu üç boyutlu heykelini yapıyor ve daha da güzelini yapıyor, uzun süreler şiş şekilde gezmiyorsunuz şu an ücretinin baya arttığını duydum keşke makul fiyatlarda kalsa kendisi, aynı teknikte yapabilen varsa daha makul ben de öğrenmek isterim.

Ne kadar oynanirsa skinti cikmasi ihtimali yuksek bence, yapay yerine, duzgun daha normal boyutlarda burun cok daha iyi.. zira digerinin revizyonu sorun oldugunda daha cok oluyor..

Ankarada bu tarz bi doktor var mı sürekli bakıyorum ve hepsi doğal yapıyor. Yokmu benim gibi düşünen tavsiyesi olan♥️ ? başka şehirden de olur. Benim burnum sorunlu bi burun değil dümdüz çıkıntılı bi burun değil ama o kaydırak gibi görüntü yapaylık hoşuma gidiyor doğal kesinlikle istemiyorum ve ileride burun ucu düşmesi olmaması lazım çok kaliteli bi doktor arayışındayım daha önce yaptıran bu tarz tercih edenler lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Bence bulmam kolay olur çoğu doktor yapay kaydırak gibi yapıyor, doğal yapan maalesef %10 bile değil.benim düzgün burnumu asimetrik yapan doktor halen estetik yapıyor. Bu işe biri dur demeli

ankarayı bilmem de antalyada ünlü bir doktor var hüseyin balıkçı 2025 e kadar randevuları dolu. 300 bin tlden başlıyor. Yine de bu fiyata rağmen hiçbir şey kesin değil yabancılardan şikayet edenler var.

Denizlide Tuğrul Çelebi var baya doğallıktan uzak, aşırı kalkık yapıyor hem de kaykay pisti gibi bir burna sahip oluyorsunuz. bizzat deneyimledim 😅 ben böyle istemedim ama tarzı o şekilde sanırım. Çok pişman oldum ama iş işten geçti şimdi revizyon doktoru arıyorum

Ankarada bu tarz bi doktor var mı sürekli bakıyorum ve hepsi doğal yapıyor. Yokmu benim gibi düşünen tavsiyesi olan♥️ ? başka şehirden de olur. Benim burnum sorunlu bi burun değil dümdüz çıkıntılı bi burun değil ama o kaydırak gibi görüntü yapaylık hoşuma gidiyor doğal kesinlikle istemiyorum ve ileride burun ucu düşmesi olmaması lazım çok kaliteli bi doktor arayışındayım daha önce yaptıran bu tarz tercih edenler lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Bence burun dolgusu da düşünebilirsiniz ilk önce beğenmeme olasılığınıza en aza indirir

Arasında kesinlikle eleyin diyeceklerim var.Ben sadece önereyim ama gidip olun demiyorum, on görüşmeye değer.
-Ahmet Islam
-Yusuf Can (bağdat caddesinde ki)
-Uğur Şahin
-Cem Sefa Yavuz
-Onur Tuylu
-Cemil Yurtseven
-Bulent Koç

Bu arada listenizin hepsini araştırdım. Benim listem bence daha iyi :)
Nazim cerkes nasil

Back
X