Biz çok baktığımız için benceEstetik olduğu belli olmayan burun var mı acaba? Ben yanımdan geçen herkesin burnu yapılı mı, yapılıp sonradan bozulmuş mu , bozulduysa ne olmuş hepsini anlıyorum artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz çok baktığımız için benceEstetik olduğu belli olmayan burun var mı acaba? Ben yanımdan geçen herkesin burnu yapılı mı, yapılıp sonradan bozulmuş mu , bozulduysa ne olmuş hepsini anlıyorum artık![]()
Acele etmeyin benim gittiğim doktorlar bana aradan süre geçmesinin başarıyı arttırdığını söylemişlerdi.ben 5 yıl sonra oldum ama bence 1.5-2 yıl ideal.Yok o kadar kısa sürede olmam mümkün değil.Şişliklerim hala devam ediyor çünkü.En geç Kasımda aklımdaki isimlere muayene olmayı düşünüyorum.
Ben zaten bir yıl arayla iki ameliyat olduğum için daha uzun süre beklemem gerektiğinin farkındayım ama bir beş yıl bekleyip yaşım da iyice ilerlesin istemiyorum.Zaten ilk ameliyatımı 30’ların sonuna doğru olmuştum…Acele etmeyin benim gittiğim doktorlar bana aradan süre geçmesinin başarıyı arttırdığını söylemişlerdi.ben 5 yıl sonra oldum ama bence 1.5-2 yıl ideal.
Yok 5 yıl beklemek mantıksız zaten benim psikolojim çok bozulduğu için cesaret edemedim uzun süre birde babam vefat etti korona araya girdi derken süreç uzadı.Ben zaten bir yıl arayla iki ameliyat olduğum için daha uzun süre beklemem gerektiğinin farkındayım ama bir beş yıl bekleyip yaşım da iyice ilerlesin istemiyorum.Zaten ilk ameliyatımı 30’ların sonuna doğru olmuştum…
Görüşeceğim doktorların ne diyeceği çok önemli zamanlama konusunda.Çoğunluk ne derse ona göre hareket ederim artık.
Hayırlısı böyleymiş sizin için.Umarım bende yeterince bekleyip kendimi riske atmadan istediğim gibi sonuçlandırabilirim bu işi.Yok 5 yıl beklemek mantıksız zaten benim psikolojim çok bozulduğu için cesaret edemedim uzun süre birde babam vefat etti korona araya girdi derken süreç uzadı.
siz kime olmuştunuz acabaYok 5 yıl beklemek mantıksız zaten benim psikolojim çok bozulduğu için cesaret edemedim uzun süre birde babam vefat etti korona araya girdi derken süreç uzadı.
Not Hakan hence he’s a butcher!So which doctors would you recommend?
I also have such a list.
I would appreciate it if you comment, as far as I understand you are very knowledgeable.
young man
Solomon stone
Mert Demirel
Erkan Uygur
Fahrettin Yilmaz
Current Öztürk
Salih Emre Uregen
peace cakir
Emre ilhan
Yakup Avşar
Resit Burak Kayan
Nazim Cerkes
Sukru writes
Murat ondag
By Selcuk
Alparslan lightning
Ahmet Alp
Sureyya Seneldir
Hey text me on privateNot Hakan hence he’s a butcher
Bence bulmam kolay olur çoğu doktor yapay kaydırak gibi yapıyor, doğal yapan maalesef %10 bile değil.benim düzgün burnumu asimetrik yapan doktor halen estetik yapıyor. Bu işe biri dur demeliAnkarada bu tarz bi doktor var mı sürekli bakıyorum ve hepsi doğal yapıyor. Yokmu benim gibi düşünen tavsiyesi olan? başka şehirden de olur. Benim burnum sorunlu bi burun değil dümdüz çıkıntılı bi burun değil ama o kaydırak gibi görüntü yapaylık hoşuma gidiyor doğal kesinlikle istemiyorum ve ileride burun ucu düşmesi olmaması lazım çok kaliteli bi doktor arayışındayım daha önce yaptıran bu tarz tercih edenler lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Bence burun dolgusu da düşünebilirsiniz ilk önce beğenmeme olasılığınıza en aza indirirAnkarada bu tarz bi doktor var mı sürekli bakıyorum ve hepsi doğal yapıyor. Yokmu benim gibi düşünen tavsiyesi olan? başka şehirden de olur. Benim burnum sorunlu bi burun değil dümdüz çıkıntılı bi burun değil ama o kaydırak gibi görüntü yapaylık hoşuma gidiyor doğal kesinlikle istemiyorum ve ileride burun ucu düşmesi olmaması lazım çok kaliteli bi doktor arayışındayım daha önce yaptıran bu tarz tercih edenler lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Merhabalar ameliyatı oldum şuan çok yeniyim bunun için güzel oldu yada kötü diyemiyorum ama ameliyat fotoğrafım tam istediğim gibiydiBence burun dolgusu da düşünebilirsiniz ilk önce beğenmeme olasılığınıza en aza indirir
Nazim cerkes nasilArasında kesinlikle eleyin diyeceklerim var.Ben sadece önereyim ama gidip olun demiyorum, on görüşmeye değer.
-Ahmet Islam
-Yusuf Can (bağdat caddesinde ki)
-Uğur Şahin
-Cem Sefa Yavuz
-Onur Tuylu
-Cemil Yurtseven
-Bulent Koç
Bu arada listenizin hepsini araştırdım. Benim listem bence daha iyi :)