Neden tartışma yaratmış ki, zaten olan birşeyi bir haber ajansı kaleme alınca tepki gösterilmiş, sanki müslümanlar böyle yerlere gitmiyor.
Sanki muta nikahı denen şeyi yapmıyorlar, 3 imam onay vermiştir çünkü muta nikahı yapılacaktır. O nikahın varlığından da şüpheliyim ya neyse.
İslam dinine, peygamberimize aleni hakaret ve aşağılama yapılmadığı sürece varolan gerçekleri yazmalarına niye tepki gösterilir ki?
Ben şaşırmadım, tepkiyi de yersiz buldum.
Pardon alıntı hatası yaptımAa müdür şüpeliyim falan deme şimdi din prof.ları çoğalır ayetler havada uçuşur
Ayrıca imzana hasta oldum
Bu da hakaret değil mi MuneNeden tartışma yaratmış ki, zaten olan birşeyi bir haber ajansı kaleme alınca tepki gösterilmiş, sanki müsl
ümanlar böyle yerlere gitmiyor.
Sanki muta nikahı denen şeyi yapmıyorlar, 3 imam onay vermiştir çünkü muta nikahı yapılacaktır. O nikahın varlığından da şüpheliyim ya neyse.
İslam dinine, peygamberimize aleni hakaret ve aşağılama yapılmadığı sürece varolan gerçekleri yazmalarına niye tepki gösterilir ki?
Ben şaşırmadım, tepkiyi de yersiz buldum.
İslam adına yapılan rezaletlere dur diyememek çok acı
Bu da hakaret değil mi Mune
Nesi hakaret?
Ajans olan birşeyi haber yapmış, ajansın bir suçu var mı? Böyle biryer açılacakmış onlarda haber yapmışlar, 3 imam onaylamış, burda eğer bir hakaret varsa bu hakaret ajansre ç tarafından yapılmamış, o yerin açılmasına onay veren imamlar tarafından yapılmış. Kızılacaksa haberi yapana değil bu yere onay veren imamlara kızılmalı, onlara tepki gösterilmeli.
Şahsi fikrim böyle bir yerin helali olmaz, İslam'da zina, fuhuş yasaktır, bu geçici nikah dedikleri muta yapılsa da fuhuştur, yapılmasa da zinadır. Allah huzurunda kıyılan nikah böyle ayaklar altına alınamaz. Muta denen şeye hiç girmek bile istemiyorum.
Onay isteyen müslüman mı değil mi bilmiyorum ama bu durum ya islamı ayaklar altına almak için ya zina yapan müslümanların vicdanı rahatlatmak ve gidilir hale getirmeye çalışılması yada her ikisiBence de,Müslümanların her işe din karıştırma hastalığından kurtulması gerek.Yani Müslümanlar için genelev denmiş de sanki Hollanda'daki diğer genelevler Hristiyan genelevi mi? Zina,fuhuş yalnızca İslam'da değil tüm semavi dinlerde yasaktır oysaki.Yani diğer genelevler de zaten Hristiyan değildi.Vallahi Müslüman erkeklerin çoğu dini kendilerine göre yontuyor günümüzde.
Onay isteyen müslüman mı değil mi bilmiyorum ama bu durum ya islamı ayaklar altına almak için ya zina yapan müslümanların vicdanı rahatlatmak ve gidilir hale getirmeye çalışılması yada her ikisi
Pardon ben yanlış anladım sanırım
Ben bu olay hakarettir dedim
Haber yapılması olayına bir şey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?