:))
İlk yorumumda ajans içindi, haber yapana kızamayız, onlar işini yapmış, kabahat bu yere onay veren imamlarda, insanlar o imamlara tepkili olmalı.
Ve milenaJesenska'ya katılıyorum, kızdığım nokta da müslümanların inandıklarıyla yaptıklarının zıt olması, hepimiz günah işliyoruz, mükemmelim iddiam yok ama büyük günahlarda bellidir, zina, fuhuş günah, hiç duyduk mu şimdiye kadar bilmem falanca kilise x genelevi kutsadı, artık orası hıristiyan genelevi diye bir haber ama bizde gerçekliği şaibeli bir nikah bulmuşlar, o nikahla saatlik sözde evlilik yapıyorlar, kalkıyor 3 imam bir geneleve onay veriyor.
Neyse, Allah ıslah etsin demekten başka ne gelir ki elden.
Allahın ''haram''dediğine üç imam''helal''demiş
tuhaf bir pazarlama tekniği olsa gerek
Canım benim helal kelimesi Başlı başına olay Allah'ın yasak kıldıkları haramdır muta filan yalandırNeden tartışma yaratmış ki, zaten olan birşeyi bir haber ajansı kaleme alınca tepki gösterilmiş, sanki müslümanlar böyle yerlere gitmiyor.
Sanki muta nikahı denen şeyi yapmıyorlar, 3 imam onay vermiştir çünkü muta nikahı yapılacaktır. O nikahın varlığından da şüpheliyim ya neyse.
İslam dinine, peygamberimize aleni hakaret ve aşağılama yapılmadığı sürece varolan gerçekleri yazmalarına niye tepki gösterilir ki?
Ben şaşırmadım, tepkiyi de yersiz buldum.
Sizin yaptiginiz isinde, yapicaginiz isinde..
Simdi cok merak ettim, nasil bu konuyu buldunuz? Bu konu 2014'te acilmis. Yukarda arama yerinde genelev mi yazdiniz da buldunuz? Yani cidden soruyorum.
Aksam aksam sesli guldum..
Valla arkadasin cevabini ben de merakla bekliyorum..Simdi okuyorumda benimde gülmem geldi halbuki cok ciddi sormustum
Yani harbiden bu konulari nasil, niye hortlatti? Kafamda deli sorular
Simdi cok merak ettim, nasil bu konuyu buldunuz? Bu konu 2014'te acilmis. Yukarda arama yerinde genelev mi yazdiniz da buldunuz? Yani cidden soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?