Hollanda'dan Normal Doğum Hikayesi

cok duygulandim.ne guzel anlatmissiniz... Allah bebeginize saglikli uzun omur versin. hollanda da dogurdunuz anlattiginiza gore. oradaki sartlar nasil?hastane,ilgi alaka.... gerci siz cok olumlu anlatiyorsunuz masallah. baya ilgilenmisler sizle ne guzel.Allah herkese kolay dogum nasip etsin...

cok tesekkur ederim canim dualarin icin...
Hollandada sezeryan tercih hakkin yok.bebek veya anne olum sinirina gelene kadar normal dogum diye zorluyorlar bu sebepten hos olmayan dogum hikayeleri duymustum ve korkularim vardi..
ama cok sukur ben olumsuz hicbirsey yasamadim gormedim...
ilgi alaka cok guzeldi benimle bir ebe ilgileniyordu guleryuzlu tatli birisiydi bana yardimci olmak icin epey ugrasti ..esimin yaninda olmasida boyle bir imkanin sunulmus olmasida cok guzel ...esim belden asagima bakmadi yanimda durdugu icin hos olmayan goruntu gormedi....
ben hastaneden ilgi alakadan cok memnun oldum keske Turkiyede ozel hastaneler sezeryana meyilli olmaktansa boyle imkanlar sunarak normal doguma tesvik etseler aileleri...

ay ben fotolari daha yeni goruyorum. Allahim bu nasil bir guzellik. Masallah masallah! cok guzel bir bebek... Allah sizi ona onu da size bagislasin...

sevgiler....

Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :))) Çok tatlı bir bebiş, maşallah nazar değmesin :)))

Allah analı babalı büyütsün canım.kaderi güzel bahtı açık olsun kuzunun.gerçekten çok hoş bir öykü ve şuna eminim artık anne adayları eşlerinizle girin doğuma bu birlikteliğin evliliğin en güzel paylaşımı oluyor emin olun bende eşimle beraberdim son ana kadar sezeryana girmek zorunda kalınca ayrıldık ama orda herşeyi beraber aşamak en büyük mutluluk emin olun.

canım allah analı bablı büyütsün çok şeker maşallah inşallh bizde senin gb kolay doğum yaparız .

çok duygulandım nası güzel anlatmışsınnn
bide olayı yaşadım resmen okuduğum yerde bi baktım puf puf puf yapıyorumm biraz daha ıkınsam doğuruvercektim kk nın başında kaydirigubbakcemile3
rabbim sağlıkla kurtarmış ne güzel darısı başımıza inşallahhh
allah analı babalı mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin bebişinizee :Saruboceq:

canımya çok tebrik ederim bende çok duygulandım valla maceran güzelmiş :) darısı biz hamilelin son ayında olanların başına inşallah Allaha emanet ol.

canım Alllah analı babalı büyütsün,sağlıkla.5,5 aylık kızım var,hikayeni yaşar gibi okudum,çok güzel anlatmışsın

ne güsel anlatmışsın canımmm..çok duygulandım okurken.bende normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmazsa çok rahatladım yazdıklarını okurkrn inş herkesın doğumu senınkı kadar kolay olur....
Allah analı babalı büyütsün canım.Hayırlı bir evlat olsunnna.s.

Allah bahtını güzel eylesin yavrucağının...

inşallah bende normal doğum yapabilirim tavsiyelerin için sağol...

Canım hikayeni bir solukta okudum çok güzel Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah...

aminnn insallah.sagol canim..

Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :))) Çok tatlı bir bebiş, maşallah nazar değmesin :)))

aminnn..evet dedigin gibi esimin yanimda olmasi cok guzel bir duyguydu ..

Allah analı babalı büyütsün canım.kaderi güzel bahtı açık olsun kuzunun.gerçekten çok hoş bir öykü ve şuna eminim artık anne adayları eşlerinizle girin doğuma bu birlikteliğin evliliğin en güzel paylaşımı oluyor emin olun bende eşimle beraberdim son ana kadar sezeryana girmek zorunda kalınca ayrıldık ama orda herşeyi beraber aşamak en büyük mutluluk emin olun.

aminn...insaallah sizler daha da kolay dogum yaparsiniz Allah yardimciniz olsun..yuruyus ve hurmayi ihmal etme

canım allah analı bablı büyütsün çok şeker maşallah inşallh bizde senin gb kolay doğum yaparız .

kaydirigubbakcemile3simdiden hazirlik yap sekerim..insallah sizde kolay dogum yaparsiniz dualarinada aminn diyorum darisi basiniza insaallah...

çok duygulandım nası güzel anlatmışsınnn
bide olayı yaşadım resmen okuduğum yerde bi baktım puf puf puf yapıyorumm biraz daha ıkınsam doğuruvercektim kk nın başında kaydirigubbakcemile3
rabbim sağlıkla kurtarmış ne güzel darısı başımıza inşallahhh
allah analı babalı mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin bebişinizee :Saruboceq:

sagiol canim Allah sizede kolay dogum nasip eder insaallah yuruyus yap bol bol
canımya çok tebrik ederim bende çok duygulandım valla maceran güzelmiş :) darısı biz hamilelin son ayında olanların başına inşallah Allaha emanet ol.

amin canim sagol ...
canım doğumunda kendimi gördüm normal doğum çok başka güzel llah analı babalı büyütsünn
tesekkur ederim canim ...
canım Alllah analı babalı büyütsün,sağlıkla.5,5 aylık kızım var,hikayeni yaşar gibi okudum,çok güzel anlatmışsın

insaallah sizlerin dogumu daha da kolay olur dualarin icin amiin diyorum sagolasin..dogum ani aci verici ama bebek dogduktan sonra hersey bitiyor dogumdangun sonra elimde bez yerlerin tozunu aliyordum kaydirigubbakcemile3

ne güsel anlatmışsın canımmm..çok duygulandım okurken.bende normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmazsa çok rahatladım yazdıklarını okurkrn inş herkesın doğumu senınkı kadar kolay olur....
Allah analı babalı büyütsün canım.Hayırlı bir evlat olsunnna.s.

aminn canim sagol ...
Allah bahtını güzel eylesin yavrucağının...

inşallah bende normal doğum yapabilirim tavsiyelerin için sağol...

aminn insaallah tesekkur ederim
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin inş...
amin canim Allah sizlerede nasip etsin...
Canım hikayeni bir solukta okudum çok güzel Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah...

canım bebişini sağlık mutluluk huzurla büyüt inşallahopuyorumnanaktan
çok duygulandım ya bende anne olabilecekmiyim 7 sene bekleyen biri olarakmafoldumben

canim allah hayirli etsin gozun aydin olsun diyelim,bende senin gibi holladada yaptim dogumumu burda yasiyorum,benimde dogumum cok kolay olmustu tabi ben kuvette dogum yaptim,benimde esim bebisimin gobegini kesmisti,esle birlikte doguma girmek cok guzel bisey,ondan aldigin gucle daha rahat oluyorsun,ay bide bebek dogunca onu gogsune atmiyorlami hemen iste dunyanin en guzel duygusu,turkiyede sanirim boyle degil bebek dogunca hemen vermiyorlar,saglikla buyut yavrunu

ay çok güzel bi doğum hikayesi olmuş
Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
taktikleri kaptım bende deniycem inşallah kaydirigubbakcemile3

Back
X