Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :))) Çok tatlı bir bebiş, maşallah nazar değmesin :)))
Allah analı babalı büyütsün canım.kaderi güzel bahtı açık olsun kuzunun.gerçekten çok hoş bir öykü ve şuna eminim artık anne adayları eşlerinizle girin doğuma bu birlikteliğin evliliğin en güzel paylaşımı oluyor emin olun bende eşimle beraberdim son ana kadar sezeryana girmek zorunda kalınca ayrıldık ama orda herşeyi beraber aşamak en büyük mutluluk emin olun.
canım allah analı bablı büyütsün çok şeker maşallah inşallh bizde senin gb kolay doğum yaparız .
çok duygulandım nası güzel anlatmışsınnn
bide olayı yaşadım resmen okuduğum yerde bi baktım puf puf puf yapıyorumm biraz daha ıkınsam doğuruvercektim kk nın başında kaydirigubbakcemile3
rabbim sağlıkla kurtarmış ne güzel darısı başımıza inşallahhh
allah analı babalı mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin bebişinizee :Saruboceq:
canımya çok tebrik ederim bende çok duygulandım valla maceran güzelmiş :) darısı biz hamilelin son ayında olanların başına inşallah Allaha emanet ol.
tesekkur ederim canim ...canım doğumunda kendimi gördüm normal doğum çok başka güzel llah analı babalı büyütsünn
canım Alllah analı babalı büyütsün,sağlıkla.5,5 aylık kızım var,hikayeni yaşar gibi okudum,çok güzel anlatmışsın
ne güsel anlatmışsın canımmm..çok duygulandım okurken.bende normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmazsa çok rahatladım yazdıklarını okurkrn inş herkesın doğumu senınkı kadar kolay olur....
Allah analı babalı büyütsün canım.Hayırlı bir evlat olsunnna.s.
Allah bahtını güzel eylesin yavrucağının...
inşallah bende normal doğum yapabilirim tavsiyelerin için sağol...
amin canim Allah sizlerede nasip etsin...allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin inş...
Canım hikayeni bir solukta okudum çok güzel Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah...