Hollanda'dan Normal Doğum Hikayesi

RABBIM anali babali buyutsun,:Saruboceq:
omru bereketli,huzurlu olsun iyisallah:Saruboceq:

cok güzel anlatmıssın hem agladım hem güldüm hele eşinin senle puf puf demesine bayıldımm allah ailenle mutlu bir ömür nasip etsinn darısı başımıza

allah analı babalı büyütmek nasip etsin.çok güzel bi bebek.süper yaa.bu arada ismi ne?

Ben de bir aksilik olmazsa normal yapicam, anlattigin nefes hareketleri ve santim santim acilma süreci benim icin cok ise yaricak ins. ins. bebegin saglikli ve hayirli bir evlat olur.

Gefeliciteerd! Allah anali babali buyutsun.. Ne guzel bir dogum hikayesi ya darisi insaallah isteyen we senelerdir yolunu gozleyenlere olsunnn :)

ins. anlattiklarimin bir faydasi dokunur..Allah kolaylik versin ins.

Ben de bir aksilik olmazsa normal yapicam, anlattigin nefes hareketleri ve santim santim acilma süreci benim icin cok ise yaricak ins. ins. bebegin saglikli ve hayirli bir evlat olur.

saolun tesekkur ederim
41 kere maşallah bebişine
analı babalı büyüssün insallah

Allah razi olsun
gözünaydın allah anaı babalı büyütsün
sağlık ve mutlulukla

tesekkur ederim
Maaşallah yavruna.Sağlıcakla büyüt inş. canım :)

dank i wel..sagolun cok tesekkurler Aminn..
Gefeliciteerd! Allah anali babali buyutsun.. Ne guzel bir dogum hikayesi ya darisi insaallah isteyen we senelerdir yolunu gozleyenlere olsunnn :)

bebegin anali babali büyüsün :nazar:benimde dogumum normal(suda) oldu ve toplam 2 saat sürdü Allah herkese benimki kadar kolay ve kisa dogumlar nasip etsin.

amin canim insaallah...sagolasin...
rabbim herkese böyle doğumlar nasip etsin bu arada gözün aydın

supermis .senin ki daha kisa surmus bu evim evde doguma musait olmadigi icin hastanede oldu ama ins. bende nasip olursa 2.bebegimi evde suda dogum yapmak istiyorum hayirlisi...

bebegin anali babali büyüsün :nazar:benimde dogumum normal(suda) oldu ve toplam 2 saat sürdü Allah herkese benimki kadar kolay ve kisa dogumlar nasip etsin.

Arkadaslar yazmayi unutmusum dogum cantaniza mutlaka nar koyun ve bebeginizn agzina ilk olarak birkac damla nar suyu sIkiN Ben bunu kk da birkac arkadastan duydum ve uyguladim bebekte gaz sancisi olmuyor ..benim kizim 5 aylik oldu ve neredeyse hic yasamaddik kesinlikle tavsiye ederim bir deneyin derim...

Back
X