hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

cirkinnnn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
354
9
0
Yalova
merhaba ben çirkinn bilirsiniz fake değilim
yine bir derdim var
ben biraz rusları hollandalıları falan seviyorum onlara benzemek için ne yapmam lazım
saçlarım koyu ama tenim beyaz. bana yardımcı olursanız sevinirim
dalga gecmeye gerek yok sanırım
önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
saçlarını sarıya boyatmaktan, röfle yaptırmaktan başlayabilirsin. :28::28::28: boyun uzun mu?

Al bi hollandalının veya rusun resmini karşına
git ona göre saçını boya makyaj yap gözünle kaşınla oyna...:51::51:

Son düzenleme:

incele farklı farklı kızlarını
kafanda ortak bi hollandalı kız rus kızı oluştur... ona göre degişimine başla

:1:yaş kaç senin onlara benzemek için ırkın onlardan olması lazım mesela onların yüz hatları kemik yapıları farklıdır

saçlardan başlamak mantıklı tatlım ama iyi bir saç tasarımcıya gitmelisin direk boyatma nasıl olacak yakısır mı yakısmaz mı bi kritik yapın :51:
hollandalılara ruslara benzicem derken çirkinleşme :51:

tövbe Yarabbim sen bir Türk kızısın arkadaşım

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Bnce resmini koy ki bakalım napmak gerek ? Yoksa bende saçımı sarı yaptım hiç hollandalıya benzemedim sarı saçla olcak iş değil resim koy bi benzeyebilir misin bi bakalım. birazda yapı meselesi ince uzun musun mesela ? Ben kısa boylu dolgun kalçalıyım benim baştan sona kaşım gözümle oyna benzeyemem :1:

işe bir psikologa gitmekle başlayabilirsin çirkin.. bu değişimin sonu gelmeyecek biliyorsun değil mi? :34:

Bnce resmini koy ki bakalım napmak gerek ? Yoksa bende saçımı sarı yaptım hiç hollandalıya benzemedim sarı saçla olcak iş değil resim koy bi benzeyebilir misin bi bakalım. birazda yapı meselesi ince uzun musun mesela ? Ben kısa boylu dolgun kalçalıyım benim baştan sona kaşım gözümle oyna benzeyemem :1:

benim fiziğim ince düzgün ama yüzüm biraz anadolu yakası :9:

Back
X