hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

rus olunmaz rus dogulur. benzeyecegim diye rus salatasına dönersin anca. hem ruslar genel olarak daha güzel belki ama onları güzel bulmayanlar da var. bizde o tipten kadınlar daha az, bu yüzden daha güzelmişler gibi geliyor. arap kadınlara ilgisi olan da çok, iran'lı kadınlar falan... hatta kuzey avrupa'da tayland'lı kadınlara ilgi duyuluyor falan... bazıları illa uzak dogulu seviyor... degişir o güzellik işi. kime göre güzel neye göre güzel? türk kadınları sanki çirkin. rusların da çirkini çok çirkin olur ayrıca.

Bu konudan ve konuşulanlardan anladım ki ramazan herkesi vurmuş.:ssz:

Bu konu hakkında çok bildirim gelmiş, bildirimler daha sonra değerlendirilecektir.

Tartışma çıktığı için "tartışma çıkan konular derhal kapatılır" kuralına istinaden konuyu kapatıyorum.

Konuyu açan kişinin mervecik olduğu yönünde şüpheler olmuş, konu sahibesi mervecik değil, uzaktan yakından ilgisi yok.

Topikle ilgili bildirimleri değerlendirmeye başladım, ya boy post, güzellikten kavga çıkarmayın gözünüzü seveyim, güzellik görecelidir.
Kendinizi sevin, kendinizle barışık olun, başkası gibi olmaktansa kendin gibi olmak gibisi var mı:16:

KK üyelerini kara kaşlı kara gözlü 1,50 metrelik bir hatunun banladığını biliyor muydunuz:60::60:

Kükremek boyla olmuyor işte:60:

Back
X