• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Home Sweet Home ürünleri alıp kullananlar buraya!

anarchitect

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
128
3
96
Samsun
Kızlar Home Sweet Home ürünlerini çok beğeniyorum.Kullanan arkadaşların olumlu ya da olumsuz paylaşımlarını bekliyorum.Yatak örtüleri,pike takımları,salon takımları,havluları...kısacası her şeyi çok hoş.Süslemede genellikle boncuk ve taş kullandıkları için ilerde dökülme kararma yapar mı diye kararsız kaldım.Kullananların yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorumopuyorumnanaktan
Ellerinde fotograf olanlar da fiyatlarıyla birlikte paylaşırlarsa çooook sevinirimkaydirigubbakcemile3çok şey mi istedim:utangac:

Çok güzel ürünleri var.Ama henüz alıp kullanmadım.Boncuk taş kararma yapar bu kadar ayrıntılı düşünmüyorum ben.Önemli olan beğenmek o kadar gelecek kaygısı yaşama bence.beğendiğini al gitsin.

Çok güzel ürünleri var.Ama henüz alıp kullanmadım.Boncuk taş kararma yapar bu kadar ayrıntılı düşünmüyorum ben.Önemli olan beğenmek o kadar gelecek kaygısı yaşama bence.beğendiğini al gitsin.

öyle ama canım yatak örtüleri 900 liradan başlıyor.iki gün sonra bozulcak bişeye de o kadar para vermek istemem doğrusu.fisfisfis

aman be canm,geçen gün gittim bi bornoz takımı hesaplattım,300küsür çıktıkafamçokkarıştıbaşka markaların hem bayan hem erkek takım olarak 300 tutyo tutmuyo!!dedğiğn gibi yatak örtüleri 900den başlıyor...çok çok rahat bi durum yoksa maddi olarak bence almak çok gereksiz!bence tabi...ama Allah için güzel de ürünler var;)

aman be canm,geçen gün gittim bi bornoz takımı hesaplattım,300küsür çıktıkafamçokkarıştıbaşka markaların hem bayan hem erkek takım olarak 300 tutyo tutmuyo!!dedğiğn gibi yatak örtüleri 900den başlıyor...çok çok rahat bi durum yoksa maddi olarak bence almak çok gereksiz!bence tabi...ama Allah için güzel de ürünler var;)

o yüzden tereddütteyim ya zaten.almışken bi kere olsun güzel olsun diyorum ama o kadar parayı vermişken memnun olmayacağım bir ürün almak istemem.:sm_confused:

ben yatak örtüsündende çok memnunum..salon için örtülerindende çok memnunum..havluda aldım ondan da çok memnunum ama tabii biraz tuzluu fiyatları ama cidden çok kaliteli..bide böle yatağına serincee cidden ağır duruyorr..yinede sen bilirsin

hele varya bide sehpa örtüsü falan vardı,boncuk işli,aman Yarabbim!bi fiskos örtüsünün fiyatı 250 falandı sorduğmdaabilmiyorumkismile ama şahaneydi valla!

ben nevresim takımını kullanıyorum saten pike tarzında gerçi çok kullanmadım ama memnun kaldım çok şık herşeyi ama çok pahalı gerçekten

yatan örtüsü aldım bende
konu açtım bakabilirsin
daha kullanmadım ama gerçekten çok kaliteli bi ürün.

Back
X