frambuaz SIKINTI ve MUZ KABUĞU Kayıtlı Üye 18 Kasım 2008 4.217 25 358 27 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd #361 English Home tarzı olmuş :) Herşey ne kadar da güzel, ne kadar da ferah. Güle güle oturun..
sevcangoksel Allahım sana emanetiz Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2008 6.096 14 158 42 Tekirdağ 28 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd #362 Eviniz harika tam yaşamak istediğim bi ev tarzı çok ama çok beğendim ama o salondaki ayna gel beni burdan kaldır diye bağırıyo sanki keşke beyaz ayna olsaydı
Eviniz harika tam yaşamak istediğim bi ev tarzı çok ama çok beğendim ama o salondaki ayna gel beni burdan kaldır diye bağırıyo sanki keşke beyaz ayna olsaydı
D drykc Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2014 14 0 6 35 İstanbul 29 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd #363 zbyd .!.: Eki Görüntüle 372049 evi temzilediğimiz gün...duvar kağıtlarımız takıldı ve esyalar gelmişti o gün.... hey gidi günler heyyy nasıl hastaydım nasıl ama birde kaza yaptı kayınvalidemler aksilik bu ya... hasta hasta arkadasımla elimziden geleni yapmıştık... Genişletmek için tıkla... bu odan çok hoşuma gitti ... gülü gülü eskit :)
zbyd .!.: Eki Görüntüle 372049 evi temzilediğimiz gün...duvar kağıtlarımız takıldı ve esyalar gelmişti o gün.... hey gidi günler heyyy nasıl hastaydım nasıl ama birde kaza yaptı kayınvalidemler aksilik bu ya... hasta hasta arkadasımla elimziden geleni yapmıştık... Genişletmek için tıkla... bu odan çok hoşuma gitti ... gülü gülü eskit :)