home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zbyd

mutlu mutlu ♥
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.451
265
163
Sevgili kk güzelleri

Sizlerden gelen o güzel yoğun istek üzerine daha fazla fotoğraf 13. 14. 23. 24.sayfada

SALONUM

Evin tamamının fotoğraflarını henüz çekemedim ama ilk temizlenip eşyalrın geldiği günden bir fotoğraf...
9.sayfada

Eklentiler

• $_DSC0084.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 607
Son düzenleme:
Mükemmel bir country tarzı daha,

ufak detaylarla bile çok sıcak bir ortam oluşturmuşsun, güzel zamanların geçsin o sıcacık yuvanda..

Her şeyin o kadar tatlı ve güzelki güle güle kullan,iyi günlerde eskit inşallah.
ÇOK TESEKKÜR EDERİM:)
Mükemmel bir country tarzı daha,

ufak detaylarla bile çok sıcak bir ortam oluşturmuşsun, güzel zamanların geçsin o sıcacık yuvanda..

Evet bütün istedğim buydu sıcak yaşanmışlık hissi olan huzur veren rahat şirin bir ev çok şükür oldu eksikler var yeni evliyim yavaş yavas tamamlıyorum beğendiğine çok sevindim:)

teşekkürler

Bir de pembe kurdeleli pasta tabağı gibi olan şeyi nerden aldın canım?

tatlım puantiyeli 6 li pasta takımım bernardo

üstündeki kurdelalı şirin şeyse paşabahçe onu her alanda kullanbiliyorsun dilersen sürahinin üstüne koy toz olmasın dilersen kahve fincanına koy soğumasın gibi:)

ayrı ayrı şeylerdi yani:)

çok çok güzel,iyi günlerde güle güle otur,kullan

teşekkürler yuutis begenmene sevindim tatlım

ba-yıl-dım:)))) devamını 4 gzle bekliorum arkadasım :))))

teşekkürler brc88 :)bende aslında eklemek istiyorum yavaş yavaş insallah kırdım zinciri düğün fotoğraflarımdan da ekliycem :)

beğenmene çok sevindim arkadaşım

bnde yeni evliyim çoook gzl süper diyebileceğim (tabi bana göre:)) bi evim var bnde eklemek istiorum ama emin diilim bde itiraf ediim foto eklemeyide bilmiorum :))) şimdi snn aksesuarlarını grnce imrendim :)) evinin tamamını merak ettim doğrusu :))))

çok romantik gördüm seni desem
eşyalarına bayıldım ben de contry tarzını çok severim... daha fazla resim görmek istiyorum desem acep çok şey mi istemiş olurum
evinde güle güle otur canım...

kendin beğeniyorsan mutluysan işte o en güzeli hayırlı olsun kuzum çok bişey değil mi evlilik

Allah yuvalarımızdan birlik beraberliği sevgi saygı sadakatı mutluluğu sağlığı neşeyi eksik etmesin inşallah...

fotoğraf yuklemek çok kolay bu yorumları yazdığın yerde bak A HARFI VAR ONUN YANINDA GÜLÜCÜK ONUN YANINDA eklentiler:)

ordan cabucak yukleyiver hadi bakalım ben şim kına & düğün fotoları yuklıycam sectim biraz ama küçültmek zaman alıyor haydi bekliyorum bende:)

istanbuldaysan yolun düşerse gel misarim ol:)

zaten komşularım bi garip :)

çok romantik gördüm seni desem
eşyalarına bayıldım ben de contry tarzını çok severim... daha fazla resim görmek istiyorum desem acep çok şey mi istemiş olurum
evinde güle güle otur canım...

evvvettttt ben zaten çok romantiğimdir eşyalrım giyimim vs bayılırım softluğa:)

tabi ki çok şey istemiyorsun kuzucum inşallah ekliycem:)

cnm ewin okadar tatlı kiii :))) nede güzel bişi öle.. english home aşığıyım ben..sanırım sende sağlık huzur aşk ile otur güzel yuwanda.. maşallah..
ama senden küçük bir rica; lütfen ewinin tüm fotolarınıda koy.. :))))

keşke evini bütünüyle görebilseydik
ufak detaylar gayet hoş
sadece telefonun da içinde olduğu fotoğrafı anlayamadım ben

Ben de bütününü görmek istiyorum :) cok tatlı görünüyor cidden. dilerim en kısa sürede eklersin tüm resimlerini de bize de fikir veririr.. ömür boyu ağız tadıyla oturun inş :)

country tarzı bana göre değil ama eklediğiniz görsellerden sıcak ve samimi bir eviniz olduğu belli.yeni evliymişsin ALLAH yuvanızdan huzuru eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…