ya ben bunu anlamıyorum
ben burda bas bas bağırdım bunu kullanan var mı? kullanan arkadaşlar burda paylaşabilir mi diye kimse sesini çıkarmadı
şimdi de kalkmış ya ben yeni kullanmıştım, aaa ben daha önce kullanmıştım işe yaramamıştı
yani bunu daha önce burda paylaşmak bu kadar mı zordu,
bu diyet konusunda kimsenin samimiyetine inanmıyorum çok yazık
canım ben daha başlayalı 1 hafta oldu evde değildim kayınvalidemdeydim.orda net yoktu yeni geldim eve baktım bu yazıyı gördüm.konuya yazacaktım.bu sabaah içmedim korkttum lidayıda kullanmışltım.çok sinir oluyorum neden yasaklanacaksa eger kullanmaya izin verilipo satılıyotr
Yeliz, Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Bu hafta 6 + 2 (yani 8 paket) aldım.
225 ytl. Ne yapacağım bilemiyorum.
arkadasım ben kullandım ama olmadı bu bıtkı cok pahalı ve o öz elde edılmesı zor bı hammaddeymıs yanı yetıstıgı yer bellı,çölde filan cıkıyormus
ben lida kullandım ama hiç bir zararını görmedim yan etkisini de ve 12 kilo verdim...
ama bir sonuç elde edemedim hoodia yı görünce ve ilk yazılanları bir deneyeyim dedim üstelik burda reklamı vardı reklamdan ulaştım sipariş verdim ama sonra buraya yazdıkça cevap alamadım kimsenin sesi çıkmadı
lafım sana değildi canım ama daha önce de aynı şey oldu burda görüyorum yazılanlara güvenip bi deneyeyim diyorum hoş deneye deneye deneme tahtasına döndük o da ayrı bi konu da bir anda herkes ortadan koyboluyo bu durumda insanların samimiyetine nasıl güvenilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?