E Ezgimert06 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 66 Emoji Skoru 14 Puanlar 38 Yaş 33 16 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ezgimert06 #1 Merhaba kızlar acil hoppala arıyorum aktivite merkezli olanlardan kapıya asillardan istemiyorum olanlar benimle iletisime geçerseniz sevinirim birde ben ankara dayım ankaradan olursa daha uygun olur ekstra kargo parasi ödeyecek gücüm yok..
Merhaba kızlar acil hoppala arıyorum aktivite merkezli olanlardan kapıya asillardan istemiyorum olanlar benimle iletisime geçerseniz sevinirim birde ben ankara dayım ankaradan olursa daha uygun olur ekstra kargo parasi ödeyecek gücüm yok..
N Neypapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 151 Emoji Skoru 13 Puanlar 98 Yaş 36 Yer Denizli 17 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ezgimert06 #2 Bizde var fisherprice çok az bindi kızım 10 aylıkken yürüdüğü için oturmak istemedi. Yeni gibi aynı.Bileciğin ilçesindeyiz
Bizde var fisherprice çok az bindi kızım 10 aylıkken yürüdüğü için oturmak istemedi. Yeni gibi aynı.Bileciğin ilçesindeyiz