• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horary haritası

beyazkardelenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
646
Puanlar
103
Merhaba hanımlar işin içinden çıkamadığm bir konu var cevap arıyorum tarot horary tek soruma astrolojik cevap verip yorum yapabilecek varmı

Bu tilsim 3lusu kartidir genel olarak guzeldir. Sorunu da yaz yorumlayayim canim.
Bende 72 diyorum suan bir ilişkiye başlama asamasndayım bu kışi 8 aydır birine platonik bağ besliyormus, o kişi ben miyim yoksa sadece hoşlandı beğenmeme var aramızda

Bende 72 diyorum suan bir ilişkiye başlama asamasndayım bu kışi 8 aydır birine platonik bağ besliyormus, o kişi ben miyim yoksa sadece hoşlandı beğenmeme var
Kendisi inkar etti platonik sevdiğim kimse yok dedi tabiki ama öyle söylenmedi bende ister istemez önyargılym aklında başkası varken bir ilişki yasasn istemiyorum o kişi ben mym yoksa değil mym sorum bu 🥰

Evliliğim ve sağlığım ile alakalı evliliğim olarak eşimin ailesi yoruyor beni benim ailem uzakta bu sorunlar kalkacak mı sağlığımda neler var
Canim bir sure mucadelen devam edecek ama sen sabirli ol guzel sonuclar alacaksin. Yanliz bu fal islerine cok dustugunu hissediyorum. Bu isler sikintili isler bak beni 6 harfliler hic rahat birakmiyor. Sen bu isleri komple birak. Elinde malezemeler varsa yak. Oyle feraha ereceksin. Bu islerle ugrastikca vucudunda negatif birikiyor. Kendini rahatlat bak pilatese basla. Hanende artış görüyorum.

Kendisi inkar etti platonik sevdiğim kimse yok dedi tabiki ama öyle söylenmedi bende ister istemez önyargılym aklında başkası varken bir ilişki yasasn istemiyorum o kişi ben mym yoksa değil mym sorum bu 🥰
Buda bnm sorum zuzu hanım arzulandığm içn asla bir ilişki yaşamak istemiyorum platonik sevdiğim yok biri de geçmişte terk edilmiş gibi seyler söyledi
72 diyorum

Son düzenleme:
Buda bnm sorum zuzu hanım arzulandığm içn asla bir ilişki yaşamak istemiyorum 72
Canim 72 biraz sıkıntılı şeytan kartina denk gelir o yuzden emin misin dedim. Senin karsindaki cok kotu bir insan. Hani vardir ya 10 sey soyluyor 9u yalan biri supheli oyle biri. Asla guvenme gardini hic indirme. Ben senin yerinde olsam hayatimdan silerim. Cok negatif cok. 1yil kadar erkeklerden uzak dur cnm. Sana kem goz edenler de var. Ozelini kimseye acma. Galiba birilerine kendini cok anlatmissin onlar sana goz ediyor. Oyle bi hissiyat aldim.

Canim 72 biraz sıkıntılı şeytan kartina denk gelir o yuzden emin misin dedim. Senin karsindaki cok kotu bir insan. Hani vardir ya 10 sey soyluyor 9u yalan biri supheli oyle biri. Asla guvenme gardini hic indirme. Ben senin yerinde olsam hayatimdan silerim. Cok negatif cok. 1yil kadar erkeklerden uzak dur cnm. Sana kem goz edenler de var. Ozelini kimseye acma. Galiba birilerine kendini cok anlatmissin onlar sana goz ediyor. Oyle bi hissiyat aldim.
Peki Platoniği bnm mym zuzu yine 56 demek istiyorum

38
Ne zaman normale döneriz gazı ne zaman biter bunun zuzu hanım
38 kılıç kraliçesine denk gelir canim. Bile bile kendi kaşınanları temsil eder. Sana uzun sure rahat gormuyorum canim. Ama bu zorluklari 2027 yilinda atlatmis olacaksin. Sabır ve şükürle 🙏🏻

Peki Platoniği bnm mym zuzu yine 56 demek istiyorum
56 kupa onlusuna denk gelir. Bu kisinin evlenmek istedigi biri varmis cok asikmis olmamis. Bu kisi sen degilsin. O yuzden su an icindeki negatifi akitacagi kolay birilerini ariyor. Cok dikkatli ol canim.

Back
X