İlla ilişkimi olması gerekiyor peki ben pek bilmiyorum da. Bide ne anlatıyor hani tarih vererek şu olcak gibi fal tadında mı öyleyse bana uygun değil. Ben genel anlamda kendim ve tabi aşk için vs istiyordum
Hayır tabii ki, ben sinastri haritasıni kasdetmiştim:))
Sinastri yani çift haritası demek. Onun için iki kişinin de doğum saati lazım .
Şeye bakıyor sinastride; aranızda karmik bağ var mı, telepatik bağ var mı , cinsel çekim nasıl, birbirinizi sömüren mi geliştiren mi bir ilişkiniz var ,aileler işin içinde mi, ilişkinin devamı nasıl, evliliğe gidecek gibi mi, sana kattığı şeyler neler, onun sana bakışı, seni nasıl görüyor falan filan..
Burç yorumlamasina gelince.
Genel olarak burcun, yükselenin, ay burcun, Venüs'ün, marşın,Merkür'ün falan bunlardan bahsediyor. Seni tanımlıyor. Mesela ben cok şanslı bir insanım, bu haritamda bile varmış.
Senin için otuz dakkalik kaydı tekrar dinledim,öyle yazıyorum

Mesela benim için şey demiş; "evlilikle ilgili beklentin çook yüksek çünkü kendini tanıyan, bilen, erkeği mutlu etmesini çok iyi bilen biri olduğu için karşıdan da bunu bekleyip göremeyince memnuniyetsizlik yaşaman olasi." ki bu benim için geçerli :) çok düşünceli,karşımdakini mutlu etmek için çırpınan biriyimdir, aynı şeyi de karşıdan beklerim. Gelmeyince de soğurum:)
Benim haritamda otuzdan sonra evlilik göründü,ki zaten yaşım 31

tarih söylüyor mu demişsin, bana evlilik için en güzel açının 7 Ekim 2023-19 Ocak 2025 arası olduğunu söylemiş, kacirirsam daha da zormuş

Hangi konularda zorlu açıların var, kendinle ilgili sıkıntıların, ailenle problemlerin, karakterin, stelyumlarin, harita kavusumlarin, para kazanç alanın, iş hayatındaki durumun, geleceğin, sağlıkla ilgili olabilmesi rahatsizliklar, yakın çevrenin olabilecek rahatsizliklari, nazar etkisi alıp almaman, cinsellikle ilgili bakış açın, stelyumlarin, ego kibir durumun, özgüvenin, çocuk durumun, önümüzdeki bir yıllık süreçte yaşanması olası seyler, falan filan :)
(Bu arada benim bir yıllık öngörüde kaba saba bir patron yüzünden işten ayrilabilecegimi ve sektör değiştireceğimi söylemişti,o zaman zaten yeni ayrılmıştım tam olarak kaba saba bir patron yüzünden Mayıs sonu Haziran basi ya da Aralık sonu Ocak başı güzel bir işe gireceğimi söylemiş,hadi inşallah diyorum/ bir de şimdi farkettim bir kadın figürü için beklemediğin bir para çıkışı olacak demiş, annem dişini yaptırıyor,onun için hatri sayılır bir altınımi bozduracagim/ Kesin yurtdışına çıkacaksın demiş ,haritayı gönderdiğinden beri 5 ülke gezdim

)
Öyle yani...
Su da ses kaydından sonra yazdigim mesaj
*Oldukça tarafsız anlatmaya çalıştım ama ilk mesajimda da demiştim,canan benim sevdiğim bir arkadaşım

yani tarafsızlık cizgimden kaydiysam kusura bakma. İyice düşün taşın, biraz da içinden gelen sesi dinle, öyle al ya da alma:) inşallah memnun kalırsın,seni geliştiren bir doğum haritası olur
Sizin bahsettiğiniz kullanıcı adı astrologcanangenc değil mi birde? 2 bin küsür takipçi görünen
Evet şu hesap;
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com