HORARY TEK SORU DANIŞMANLIĞI

Hayırlı olsun diyim o zaman:) inşallah hayırlısı çıkar .
ben doğum haritası ve sinastri (çift) haritası almıştım. Çok memnun kalmıştım. Bir türlü kopamadigim bir bebe var çok uzaklardan. Aslında zitiz diye düşünüyordum, o terazi ben yengeç. Onun yükselen ikizler ben oglak falan... Tüm haritamız birbirine dönük mu neymiş. Karmik bağ desen bizde,telepatik bag desen bizde,ayların kavusumu bizde. Kolay kolay kopamazsiniz,senin aklından geçince o arar, o seni düşününce senin ona yazasın gelir...boyle devam eder. Güçlü ama ayrıl barış enerjiniz var dedi, geleceğe yönelik iki ileri bir geri ama bir şey olmaz dedi. Ki zaten bu tarz bir ilişkim var:)
Genel haritamdan da memnun kaldım.
Bitince sorun varsa sorabilirsin dedi, horary için ama aklıma takılan bir şey olmadığından sormadım. Zaten soracağım şeyleri söylemişti, yarım saatten fazla ses kaydı atmisti
Bana da cok ilgiliydi sorularıma gayet içten yanıt verdi, hem doğum haritasında bir kısımla ilgili danışmalık hem de horary danısmanlığı aldım. Yani umarım cıkar dediğim güzel şeyler söyledi. Hatta cok tuhaf ama benimde bi exim var asla kopamaz mutlaka bi yazar arada yaşıyormuyım diye kontrol eder. Onun yazacağı tarih ile ilgili de bir öngörüde bulundu cok sasırdım cünkü exle ilgili değildi sorum😃 şubata kadar vadem var hayırlısı olsun diyim artık ve bekleyim bakalım. Teşekkürler cevap için🙏🏻

yorumlarda beğenilince ben de baktırdım ama resmen peşinden koşmak zorunda kaldım çok çok zor mesajlara dönmüyor üst üste yazacaksınız da görecek ve erteliyor dediği zamanda bakmıyor. Yani koşturmak zorunda kalmak hoş olmadı horary sormuştum cevabı mantıklı ve makuldu vadesi gelince yazarım tekrar.

Merhaba herkese, kızlar yakın zamanda bir ayrılık yaşadım ve eski sevgilimden bir adım beklediğim halde gelmedi
İnstagramda uranusyenrose hesabının çekilişini kazandım ve Gül hanım benimle ilgili olan yazdıklarında %100 haklıydı aynı şekilde karşı taraf hakkında da yorumu doğruydu. Bana 1 li vade verdi 1 hafta içinde olmadı ama 1 ayı bekliyorum artık
Sizin memnun kaldığınız astrolog var mı? Özellikle tek soru danışmanlığı için doğru cevap vereceğine inandığınız birisi varsa onunla görüşeceğim
Astrolog Canan Genç hanım var bakım yaptırmadım ama enerjisi güzel geldi, bakım yaptırıp öneren olursa onu düşünüyorum şimdilik

Merhaba, çıktı mı acaba horary bakımınız ?

Kızlar ben de baktırdım ama bombostu gercekten o paraya cafede kahve icerken falan baktırın hiç olmazsa hava değişimi olur.

Evet ona danıştım hiç beğenmedim
Aaaa, ben de baktırdım memnun kalmıştım ama tabiki söylediği şeylerde vade olduğu için net bir şey de söyleyemiyorum. Beni rahatsız eden tek durum asla söylediği tarihte dönüş yapmaması. Defalarca mesaj atmak atmak lazım. Ücreti alana kadar hızlı dönüş yapıp sonra kaplumbağa hızıyla ilerliyor

Aaaa, ben de baktırdım memnun kalmıştım ama tabiki söylediği şeylerde vade olduğu için net bir şey de söyleyemiyorum. Beni rahatsız eden tek durum asla söylediği tarihte dönüş yapmaması. Defalarca mesaj atmak atmak lazım. Ücreti alana kadar hızlı dönüş yapıp sonra kaplumbağa hızıyla ilerliyor
Ya aslında bu da sorun bence çünkü horary'de saat olayı önemli mesela kadın sürekli ertelediği için bakması gereken saat de şaşıyor olabilir

Ya aslında bu da sorun bence çünkü horary'de saat olayı önemli mesela kadın sürekli ertelediği için bakması gereken saat de şaşıyor olabilir
İşte keşke gerçekten yorumlayacağı güne saate randevu verse, açıkcası ben böyle hem para verip hem peşinden koşmayı hiç hoş bulmuyorum. Dürüst olmak lazım müşteriye her konuda

İşte keşke gerçekten yorumlayacağı güne saate randevu verse, açıkcası ben böyle hem para verip hem peşinden koşmayı hiç hoş bulmuyorum. Dürüst olmak lazım müşteriye her konuda
Sen bana söylememiş olsaydın huyunun böyle olduğunu ben açıkcası dolandırıldığımı düşünürdüm

Düşündürecek kadar sallıyor randevuları maalesef. Ama Allahtan er ya da geç bakımı yapıyor
Ama şöyle bişe var belki de mesaj atmasak üstelemesek bakmayacaktı o da var çünkü mesaj aşağıda kalınca açmıyomuş öyle bişeyler dedi

Ama şöyle bişe var belki de mesaj atmasak üstelemesek bakmayacaktı o da var çünkü mesaj aşağıda kalınca açmıyomuş öyle bişeyler dedi
Tabiki, bazen dönüş yapmıyor mesaja mesela. Üst üste mesaj atınca bakıyor. Yani randevu günü saatini not almak bu kadar zor demekki

Sizce 700 TL ye doğum haritası değer mi ast. Canan genç baktırmak?
yenGEnC yenGEnC
Yani ekonomik durumunuza da bağlı. Kimi insanlar için 700 lira bir mekanda harcanabilen bir miktardır, kimi insanların bir ayda kendine harcadığı miktardır🙄🙄🙄
Eğer 700 TL yokluğu sizi rahatsız etmeyecek bir rakamsa yaptırın gitsin:)
Ben de Kasım zammi gelmeden (sanırım) 500 TL olan sinastri haritasıni almayı düşünmüştüm yeni sevgilim için. Sonra gözümde büyüdü,dedim üstüne beşyüz daha katar,tatil için bilet alirim . En azından aşkımız güçlenir diye düşündüm,vazgeçtim:)
Ama çocukla daha da ciddilesirsem alırım kesin , bir yola girmeden ⭐⭐⭐ çünkü hiç bana uymayan koçlarla kovalarla dolu bir haritasi var 🙈🙈

Ben haritamdan memnun muydum? Gercekten çok hoşuma gitmişti,hala arasıra dinliyorum.
İstersen kendine doğumgünü hediyesi olarak al:) o zaman vereceğin para çok gözüne batmaz,hediye sonuçta ^^

Yani ekonomik durumunuza da bağlı. Kimi insanlar için 700 lira bir mekanda harcanabilen bir miktardır, kimi insanların bir ayda kendine harcadığı miktardır🙄🙄🙄
Ben de Kasım zammi gelmeden (sanırım) 500 TL olan sinastri haritasıni almayı düşünmüştüm yeni sevgilim için. Sonra gözümde büyüdü,dedim üstüne beşyüz daha katar,tatil için bilet alirim . En azından aşkımız güçlenir diye düşündüm,vazgeçtim:)
Ama çocukla daha da ciddilesirsem alırım kesin , bir yola girmeden ⭐⭐⭐ çünkü hiç bana uymayan koçlarla kovalarla dolu bir haritasi var 🙈🙈

Ben haritamdan memnun muydum? Gercekten çok hoşuma gitmişti,hala arasıra dinliyorum.
İstersen kendine doğumgünü hediyesi olarak al:) o zaman vereceğin para çok gözüne batmaz,hediye sonuçta ^^
İlla ilişkimi olması gerekiyor peki ben pek bilmiyorum da. Bide ne anlatıyor hani tarih vererek şu olcak gibi fal tadında mı öyleyse bana uygun değil. Ben genel anlamda kendim ve tabi aşk için vs istiyordum

Sizin bahsettiğiniz kullanıcı adı astrologcanangenc değil mi birde? 2 bin küsür takipçi görünen

İlla ilişkimi olması gerekiyor peki ben pek bilmiyorum da. Bide ne anlatıyor hani tarih vererek şu olcak gibi fal tadında mı öyleyse bana uygun değil. Ben genel anlamda kendim ve tabi aşk için vs istiyordum
Hayır tabii ki, ben sinastri haritasıni kasdetmiştim:))
Sinastri yani çift haritası demek. Onun için iki kişinin de doğum saati lazım .
Şeye bakıyor sinastride; aranızda karmik bağ var mı, telepatik bağ var mı , cinsel çekim nasıl, birbirinizi sömüren mi geliştiren mi bir ilişkiniz var ,aileler işin içinde mi, ilişkinin devamı nasıl, evliliğe gidecek gibi mi, sana kattığı şeyler neler, onun sana bakışı, seni nasıl görüyor falan filan..
Burç yorumlamasina gelince.
Genel olarak burcun, yükselenin, ay burcun, Venüs'ün, marşın,Merkür'ün falan bunlardan bahsediyor. Seni tanımlıyor. Mesela ben cok şanslı bir insanım, bu haritamda bile varmış.
Senin için otuz dakkalik kaydı tekrar dinledim,öyle yazıyorum 😂😂😂
Mesela benim için şey demiş; "evlilikle ilgili beklentin çook yüksek çünkü kendini tanıyan, bilen, erkeği mutlu etmesini çok iyi bilen biri olduğu için karşıdan da bunu bekleyip göremeyince memnuniyetsizlik yaşaman olasi." ki bu benim için geçerli :) çok düşünceli,karşımdakini mutlu etmek için çırpınan biriyimdir, aynı şeyi de karşıdan beklerim. Gelmeyince de soğurum:)
Benim haritamda otuzdan sonra evlilik göründü,ki zaten yaşım 31🙈
tarih söylüyor mu demişsin, bana evlilik için en güzel açının 7 Ekim 2023-19 Ocak 2025 arası olduğunu söylemiş, kacirirsam daha da zormuş 😇😇
Hangi konularda zorlu açıların var, kendinle ilgili sıkıntıların, ailenle problemlerin, karakterin, stelyumlarin, harita kavusumlarin, para kazanç alanın, iş hayatındaki durumun, geleceğin, sağlıkla ilgili olabilmesi rahatsizliklar, yakın çevrenin olabilecek rahatsizliklari, nazar etkisi alıp almaman, cinsellikle ilgili bakış açın, stelyumlarin, ego kibir durumun, özgüvenin, çocuk durumun, önümüzdeki bir yıllık süreçte yaşanması olası seyler, falan filan :)
(Bu arada benim bir yıllık öngörüde kaba saba bir patron yüzünden işten ayrilabilecegimi ve sektör değiştireceğimi söylemişti,o zaman zaten yeni ayrılmıştım tam olarak kaba saba bir patron yüzünden Mayıs sonu Haziran basi ya da Aralık sonu Ocak başı güzel bir işe gireceğimi söylemiş,hadi inşallah diyorum/ bir de şimdi farkettim bir kadın figürü için beklemediğin bir para çıkışı olacak demiş, annem dişini yaptırıyor,onun için hatri sayılır bir altınımi bozduracagim/ Kesin yurtdışına çıkacaksın demiş ,haritayı gönderdiğinden beri 5 ülke gezdim🙈)

Öyle yani...
Su da ses kaydından sonra yazdigim mesaj
IMG_20221105_224047.webp

*Oldukça tarafsız anlatmaya çalıştım ama ilk mesajimda da demiştim,canan benim sevdiğim bir arkadaşım 🙈 yani tarafsızlık cizgimden kaydiysam kusura bakma. İyice düşün taşın, biraz da içinden gelen sesi dinle, öyle al ya da alma:) inşallah memnun kalırsın,seni geliştiren bir doğum haritası olur

Sizin bahsettiğiniz kullanıcı adı astrologcanangenc değil mi birde? 2 bin küsür takipçi görünen
Evet şu hesap;

Back
X