• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horlama belası

:KK68: Ben yine en iyisi salona gideyim . Dönememek, hiç uyuyamamaktan daha iyi :işsiz:
Yarın akşam onu gönderin salona. Gitmezse çocuğu içinizde saklamakla tehdit edin.

Gecenlerde burda bj kadin bebegini kusmakla tehdit etti de. Aklima o geldi :)

Yarın akşam onu gönderin salona. Gitmezse çocuğu içinizde saklamakla tehdit edin.

Gecenlerde burda bj kadin bebegini kusmakla tehdit etti de. Aklima o geldi :)

Bide yüzsüz , bana diyor ki ben rahatsız olmuyorum ki , sen git :D gerizekalı sen horluyorsun Zaten neden rahatsız olacaksın :KK53: sinirimden güldüm , zannediyor komik geldi :olamaz:

:KK54:Biz artık yüz göz olduk ilişkimizin b*ku çıktı o derece . Numara filan yapmıyorum ben direkt tekmeliyorum . Dürtme mürtme mazide kaldı :olamaz:

Ben burda horlayan tarafim :KK47: esim uykusunda konusuyor diye sikayet ederken hamileligin 25 26 haftasindan sonra horlamaya basladim. Kilo alimiyla alakali olabilirmis. Ama oyle boyle degil bildigin konuda dedigin gibi boguruyorum :olamaz: Ve benim kocam bi kere lafini etmedi adam cok mu sabirli acaba :KK43: cunku ben bile uyaniyorum bazen o horultuma. Ona soyluyorm ben rahatsiz olmuyorum rahat ol diyor ama cok cirkin bu durum :silah: dogurayim gecmezse ilk is kbb'den baslayip tum bolumlerde cozum arayacagim. Insallah sadece kilodandir ve zayiflayinca gecer :cry:

Bişey değil bebeğim de endişe edecek daha anasının karnında ‘annem bir yaratıkla mı evli ¿’ diyordur :D

Kilolu mu. Kilo verirse az horlar.
Ama o kilo veresiye kadar siz doğurursunuz
Evet kilolu . Ama aynı zamanda kaslı . Yani öyle şişman bıngıl bıngıl yağlı değil . Ve hep kiloluydu . Bu horlama tamam hep vardı ama bu kadar aşırı değil , yani hergün ve durmaksızın değildi . Ne olduysa şu bir hafta on gündür .. :(

Ben burda horlayan tarafim :KK47: esim uykusunda konusuyor diye sikayet ederken hamileligin 25 26 haftasindan sonra horlamaya basladim. Kilo alimiyla alakali olabilirmis. Ama oyle boyle degil bildigin konuda dedigin gibi boguruyorum :olamaz: Ve benim kocam bi kere lafini etmedi adam cok mu sabirli acaba :KK43: cunku ben bile uyaniyorum bazen o horultuma. Ona soyluyorm ben rahatsiz olmuyorum rahat ol diyor ama cok cirkin bu durum :silah: dogurayim gecmezse ilk is kbb'den baslayip tum bolumlerde cozum arayacagim. Insallah sadece kilodandir ve zayiflayinca gecer :cry:

Belki eşin duymuyordur . Ben uyusam , uyuyabilsem sorun etmeyeceğim . Önce uyuyorum ki duymayayım, ama tuvslete kalkıyorum gece :( ondan sonra geçmiş olsun ...

Belki eşin duymuyordur . Ben uyusam , uyuyabilsem sorun etmeyeceğim . Önce uyuyorum ki duymayayım, ama tuvslete kalkıyorum gece :KK43: ondan sonra geçmiş olsun ...

Genelde benden sonra uyur. Duyduguna eminim. Ama bence hamileyim diye bisey demiyor hassas oldugumu bildigi icin. Kim olsa rahatsiz olur ben bile uyaniyorum o sese. Duymamasi imkansiz. Insallah cozum bulurum. Bu gidisle bebegim de uyuyamayacak horultumdan :işsiz: konuyu takipteyim kendim icin :olamaz:

Genelde benden sonra uyur. Duyduguna eminim. Ama bence hamileyim diye bisey demiyor hassas oldugumu bildigi icin. Kim olsa rahatsiz olur ben bile uyaniyorum o sese. Duymamasi imkansiz. Insallah cozum bulurum. Bu gidisle bebegim de uyuyamayacak horultumdan :işsiz: konuyu takipteyim kendim icin :olamaz:

Daha önceden yokta şimdi olduysa seninki kilo aldığın içindir . Bişey kalmamış Doğuma, sabret sonra verirsin Zaten :)
Ben yine geldim salona , uyumaya çalışayım :işsiz:
Sende tek avazda kurtul inşallah :nazar::KK200:

Hahahahahhhha :KK66: işinize yararsa ne mutlu ba :KK70:

:KK54:Biz artık yüz göz olduk ilişkimizin b*ku çıktı o derece . Numara filan yapmıyorum ben direkt tekmeliyorum . Dürtme mürtme mazide kaldı :olamaz:
Vallaha durtuyorum,itiyorum,soyleniyorum tamam diyor arkasini donuyor 2 veya 3. Saniyede tekrar horultu.Numara yapmamin sebebi o acisiyla ugrasirken tekrar dalana kadar ben ses etmeden uyumayi denerim:KK70:Daha onceden yapmisligim var cunku. Birde horlama isini benim abarttigimi dusunuyordu ta ki onu bir gece kameraya cekesiye kadar:rolleyes:

Herkese iyi geceler :KK54: ben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum :KK42:
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿:işsiz:
Yakinda sen ondan beter horlayacaksin muhtemelen. O yuzden cok da seyapma adama :KK53:

Back
X