Horlama lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Eyrana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
505
381
108
45
Merhaba 5 gün önce doğum yaptım hamileligim boyunca horladım doğum yapmış olmama rağmen geçmedi hala horluyorum ve bu duruma sinir olmuş durumdayım. Bundan sonra yatılı hiç bir yerde kalmam galiba yatılı yi bırakın eşimin yanına nasıl ge ecegim bilmiyorum hamileligim de zaten ayrı yatıyorum çünkü ben horluyordum ama artık doğum yaptım ve bunun bitmesini istiyorum geçer mi bu yoksa kalacak mi böyle yaşayan arkadaşlar var mi

Hamilelik sırasında ya da doğum sırasında kaynaklanan bir sebeb olabilir Eyrana. Horlama ile ilgili Dr. Yusuf Can diye bir doktor var sorunun kaynağına inip temelden muayene edip çözüyor bi araştırmanı yada danışmanı tavsiye ederim

Merhaba 5 gün önce doğum yaptım hamileligim boyunca horladım doğum yapmış olmama rağmen geçmedi hala horluyorum ve bu duruma sinir olmuş durumdayım. Bundan sonra yatılı hiç bir yerde kalmam galiba yatılı yi bırakın eşimin yanına nasıl ge ecegim bilmiyorum hamileligim de zaten ayrı yatıyorum çünkü ben horluyordum ama artık doğum yaptım ve bunun bitmesini istiyorum geçer mi bu yoksa kalacak mi böyle yaşayan arkadaşlar var mi

Yapılan araştırmalar hamilelik öncesinde horlama şikayeti olmayan kadınların yüzde 11.7′sinin hamilelik döneminde horlamaya başladıklarını ortaya koydu.Aynı zaman da horlayan hamile kadınların yüzde 20 sinde gebeliğe bağlı hipertansiyon sorunu olduğu , bu sorunun horlamayan hamilelerde yüzde 11’ e düştüğü saptandı.

Araştırmacılar horlamanın hamilelerde gebelik öncesi döneme ve hamile olmayanlara göre anlamlı derecede fazla olduğu ve horlamanın gebelik hipertansiyonu için risk faktörü olduğu sonucuna varmışlardır

Back
X