Alt komşum 60’larında bir çift. Teyzem kahkahalar atarak sevişiyor. Değişik bir tarz, bir gün soracağım amca nasıl bir gıdıklama sendeki diyeİnsanlar sevişmesinmi
Benim eşimdede var horlama. Uyku apnesi değil Muhtemelen alt katada gidiyordur ses.Ama alt kat yatak odası değil . Sorun benim yanında uyuyamamam.4 kez doktora gitti. Kortizon verdiklerinde geçti. 1 ay rahattım. Şimdi Yine aynı. Müzik dinleyim diyorun kulaklıkla son ses açıyorum bu sefer de müzik sesinden uyunmuyor.Artık başka odada yatıyorum.
bilemezsin ki komşununda doktora gidip gitmediğini.
Merhabalar bendede uyku apnesi var cok ilerledi 32 yasindayim horlamam yok hiç henuz uyku testine girmedim gecelerim kabus gibi sürekli solunum duruyor ve firliyorum arada olan biseydi önceden simdi düzenli hergün oluyor oyle kalkar kalkmazda duzelmiyor artik ventolin falan kullanıyorum anca kendime geliyorum bu bahsettiginiz cihazla düzeliyormu uyku testine girince sorunun neyden kaynaklandigi net ortaya çıkıyormu merak ettim@matilda1 inşallah kim horluyor öğrenirsiniz cunku gerçekten uyku apnesi ise horlama dışında anı nefes kaybı nedeni ile ölüme bile sebep olabiliyor. Annemde de var ordan çok net biliyorum, makine kullanmaya başlayınca inanılmaz rahatladı , uyku ve hayat kalitesi çok çok arttı
Kulaklık kullanmaktan başka çareniz yok. Ama öyle düz sünger gibi olandan değil. Benim kullandığımın fotosunu bırakıyorum. Ben yurt dışındayım ama Türkiye'de var bunlarda ln. Amazondan almıştım anneme. Bundan başkası bana fayda etmedi. Her gece borozan gibi uyuyan Bi eşim var daEki Görüntüle 3526966
Merhaba. Ben Ingiltere'deyim. Noise cancelling ear plug diye aradim amazonda, ordan almistim.İyi geceler. Ben de yurtdışındayım da bu kulaklığın adı nedir acaba ? Haftaya İsviçre ye gideceğiz bulabilir miyiz ki ? Üst katımızda sürekli alkol alan ve evde parti veren bir kız var. Mayıstan önce de taşınamayız maalesef. Görsellerden taradım bi türlü bulamadım. Süngerli kulaklıklar bizi tatmin etmedi maalesef.
Binaniz ne kadar renkliAlt komşum 60’larında bir çift. Teyzem kahkahalar atarak sevişiyor. Değişik bir tarz, bir gün soracağım amca nasıl bir gıdıklama sendeki diye
Yan komşum da haykıra haykıra yapıyor o işi, onlar bitirene kadar biz odayı terk ediyoruz.
Valla ben horlamayı tercih ederim, böylesi de hiç hoş değil. Skor tutmaktan yorulduk
Merhaha, öncelikle çok gecmis olsun. Annem cihazı 3-4 aydır kullanıyor ve kontrollerde oldukça faydası olmuş dediler. Kendisi de daha kaliteli ve aralıksız uyuduğunu söylüyor, sabahlari dinlenmiş şekilde kalkıyor artık.Merhabalar bendede uyku apnesi var cok ilerledi 32 yasindayim horlamam yok hiç henuz uyku testine girmedim gecelerim kabus gibi sürekli solunum duruyor ve firliyorum arada olan biseydi önceden simdi düzenli hergün oluyor oyle kalkar kalkmazda duzelmiyor artik ventolin falan kullanıyorum anca kendime geliyorum bu bahsettiginiz cihazla düzeliyormu uyku testine girince sorunun neyden kaynaklandigi net ortaya çıkıyormu merak ettim