- 12 Eylül 2024
- 146
- 50
- 13
- 30
Vardır bi hayır insallah bu sefer sorunsuz ilerler sürecin sende haber ver benim de iki ay daha olmazsa aşılama deneyeceğizTamam canım haber ver bana da
Bende hormon tahlili verdim bugün hastane kaybetmiş kanımı öğleden sonra tekrar verdim ama bekleyemiyeceğim için doktora numaramı verip dönüyorum mecbur aşılama olacaktı benimde hep bi engel çıkıyor bu seferde böyle oldu
Tamam canım inşallah hayırlısı bakalımVardır bi hayır insallah bu sefer sorunsuz ilerler sürecin sende haber ver benim de iki ay daha olmazsa aşılama deneyeceğiz
Tamam canım inşallah hayırlısı bakalım
Canım sende durumlar neBnde sabaha test yaptım negatif hastaneye de gitmeyeceğim
Yaaaa maşallah çok ama çok sevindimKızlar dayanamadım kan verdim pozitif
Bende şuan gelen giden yok bende 3gun kala test yaptım negatifti artık yapmadım bekliyorum bugün adet günümCanım sende durumlar ne
Teşekkür ederim canım darisi tum isteyenlere insallahYaaaa maşallah çok ama çok sevindimRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin
Benimde cuma günü negatifti bugün öyle bi bakayım diye yaptım pozitif çıktı .Adet olacakmışım gibi kasıklarımda rahatsızlık hissi var ve goguslerim çok sızlıyordu bir de aşırı gazım vardı .Bende şuan gelen giden yok bende 3gun kala test yaptım negatifti artık yapmadım bekliyorum bugün adet günüm
Ya inşallah bnmki de öyle olmuş olsunBenimde cuma günü negatifti bugün öyle bi bakayım diye yaptım pozitif çıktı .Adet olacakmışım gibi kasıklarımda rahatsızlık hissi var ve goguslerim çok sızlıyordu bir de aşırı gazım vardı .
İnsallah canim inşallahYa inşallah bnmki de öyle olmuş olsun
Ben de regl oldum bu ay gidip rahim filmi çektirmeyi düşünüyorumİnsallah canim inşallah
Bende regl oldum canım bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorumTamam canım inşallah hayırlısı bakalım
Çektir canım gerçekten çok öyle yorum okudum Hsg sonrası hamile kalanBen de regl oldum bu ay gidip rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Yaaa çok sevindim senin adına maşallah sağlıkla büyütürsün hayırlısıyla inşallahKızlar dayanamadım kan verdim pozitif
Daha önce çektirdinmi canım ben aralıkta çektirmiştim ama bin sonuç alamadım senin için güzel olur inşallah ben anestezisiz oldumBende regl oldum canım bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Hiç çektirmedik sezaryen sonrası olma ihtimali daha yüksekmis acılı bir durum mu acabaDaha önce çektirdinmi canım ben aralıkta çektirmiştim ama bin sonuç alamadım senin için güzel olur inşallah ben anestezisiz oldum
Bakalım kısmetÇektir canım gerçekten çok öyle yorum okudum Hsg sonrası hamile kalan
Teşekkür ederim canım sizin güzel haberlerinizi alırız insallahYaaa çok sevindim senin adına maşallah sağlıkla büyütürsün hayırlısıyla inşallah
Yok canım yaa kaskatı kendini korkutma 5 dklık bişey rahat ol ağrı oluyor ama işlem bitince ağrıda bitiyorHiç çektirmedik sezaryen sonrası olma ihtimali daha yüksekmis acılı bir durum mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?