- Konu Sahibi turkuazturuncu
-
merhaba arkadaşlar ben bugün hormon degerlerimi öğrendim reglimin 3. günü
tsh 1.07
lh 2.84 ****
e2 53
prolaktin 11.98
progesteron 0,23 ********
fsh 6,88
yani lh ve progesteronum düşük çıktıbaşına böyle bir durum gelen varmı...acaba bu durumda hamile kalabilirmiyimm dr uma ulaşamıyorum
bu ay da olmazsa tam 1 yıl olacak:// stres bu konuda yokta işte çokoluyo izinemi ayrılsamm :) canım inş seninde en kısa sürede olr inş burdan güzel haberi paylaşırız..Evet canım masallah hersey normal :)
doktorum stresın de gebe kalamamada onemlı bır etken oldugunu soyledı
stres yapma sakın canım bak hersey normal kaç aydır bebek ıstıyorsunuz kı
bak bana e2 degerım 830larda diğerleride baya yüksek baska testlere geçiyoruz bu ay
umarım en kısa surede hamıle oldugun haberını duyarım burdan
opuyorum cok
ben dr a da gitmedim tahlil sonucumu göstermek için.eşimçok tedavi taraftarı degil biraz daha oluruna bırakmak istiyorbu işte tek taraflı olacak bişey degil..bekliyelim bakalım..
adetin 22. günü hangi teste bakıyolar?? bendemi yaptırsam acaba...
canım inş hepimiz kucagımız bebişlerimizi alırız biz zaten 1 yıldır istiyoz ama olmuyorbendeki bu streslede çok zor hele bu aralar resmen çatlıcam...bakalım az kalı bu ayda 25 ini beklicezzz inş olur yaaaa
ya benim 22. günüm dündüüüü(( neyse bakalım bu ay olmazsa dr a gidcem taktım kafaya zaten bu ne ya dene dene yok hadi bakalım inş sonuçların iyi çıkarrr canım seninde...galiba aynı gün reglimizi bekliyoz bi bakarmışsın ikimiz de bu ay hamiş olurmuşuz:))
amaaaaaaannnn nerdeee bugün kan testi yaptırdım 0.1 çıktı(( bu ayda olmadı bakalım kocamı ikna edersem dr gidicem...bende bebiş istiyommm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (((((((((((
yine oluruna bırakıyoruz bakalımmm...üf olmasada napım yaa çok kasıyorum kendimi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?