hormon değerlerimi yorumlarmısınız teşekkürler..

nisan sonunda istenilen hormon sonucları... estradiol 63,17 fsh 6 lh3.04 prolaktin 60,8 tsh 2,72 Prolaktin değerim yüksek çıktığı için MR cekildim temiz çıktı,, dostinex verdi kullandım ve bu ayda adetim oldu.. bebek düşünüyoruz ama olmuyor.. sizce sonuçlar nasıl ????

merhaba prolaktin değerinizi düşürmek için kullandığınız ilaç yeterli, diğer değerleriniz normal. çocuk istemi için tüp bebek uzmanı ile görüşürseniz daha akıllıca yol almanızı sağlar. sevgiler.

nisan sonunda istenilen hormon sonucları... estradiol 63,17 fsh 6 lh3.04 prolaktin 60,8 tsh 2,72 Prolaktin değerim yüksek çıktığı için MR cekildim temiz çıktı,, dostinex verdi kullandım ve bu ayda adetim oldu.. bebek düşünüyoruz ama olmuyor.. sizce sonuçlar nasıl ????

Merhaba hocam.. prolaktin hormonunun süt hormonu ile alakalı olduğunu öğrendim de.. diğer hormonlar ne ile alakalı kısa ve öz açıklama yapabilirmisinz ??? hocam birde benim karından ultrason,alttan ultrason yapıldı bi sorun çıkmadı prolaktin düştükten sonra gebelik olma ihtimali var mı ? şimdiden çokk teşekkürler..

Ben az önce başka bir başlık altına aynı sorumu yazdım ama bu bölüm konumla daha alakalı , bende hormon testi yaptırdım , rica etsem benim testimide yorumlar mısınız Doktor Hanım ?

Ths 2,46
estradiol (e2) 47,8
Fsh 9,2
Prolaktin 36,7
Testosteron Serbest 1,77
bu kadarcık :(
Teşekkür ederim şimdiden .

Ben az önce başka bir başlık altına aynı sorumu yazdım ama bu bölüm konumla daha alakalı , bende hormon testi yaptırdım , rica etsem benim testimide yorumlar mısınız Doktor Hanım ?

Ths 2,46
estradiol (e2) 47,8
Fsh 9,2
Prolaktin 36,7
Testosteron Serbest 1,77
bu kadarcık :(
Teşekkür ederim şimdiden .

birde bunlara ek bilgi olarak yaşım 24 adetimin 2. günü yaptırdım testi. adetim hep düzenlidir ayrıca

Merhaba sadece prolaktin değerindeki bozukluk bir engel oluşturmaz başka sorunlarınızn olup olmadığını anlamak için tüp bebek uzmanı tarafından muayene ve tetekik edilmeniz gerekir. Sevgiler.

merhaba hocam.. Prolaktin hormonunun süt hormonu ile alakalı olduğunu öğrendim de.. Diğer hormonlar ne ile alakalı kısa ve öz açıklama yapabilirmisinz ??? Hocam birde benim karından ultrason,alttan ultrason yapıldı bi sorun çıkmadı prolaktin düştükten sonra gebelik olma ihtimali var mı ? şimdiden çokk teşekkürler..

Merhaba değerleriniz prlaktin dışında normal görünüyor. Eşinizden sperm testi ve gerekirse sizden hsg filmi istenerek yol alaınabilir. Sevgiler.

Yalnız ben evli değilim , ve tüp bebek tedavisi görmüyorum bu testi sadece vücutta ki kılkanmalar için yaptırmıştım, çıkan sonuçlar bunlarda.

tsh: 1.67
dehidroepiandrosteron sulfat: 365.31
estradiol: 16.84
total tetosteron: <10
LH: 4.7
prolaktin:16.4
FSH: 8.9
serbest testosteron: 9.57

2 yıllık evliyiz 6 aydır korunmuyoruz eşimin sperm testleri gayet güzel çıktı. bu test adetimin 3. günü yapıldı. 21.gün ise
progesteron: 8.67 geldi

Merhaba değerleriniz normal sıkıntı yok. Kendiliğinden gebeliğe engel bir durum yok. Konunun uzmanı bir tüp bebek uzmanıyla görüşmeniz daha hızlı şekilde yol almanızı sağlayacaktır. Sevgiler.

tsh: 1.67
dehidroepiandrosteron sulfat: 365.31
estradiol: 16.84
total tetosteron: <10
lh: 4.7
prolaktin:16.4
fsh: 8.9
serbest testosteron: 9.57

2 yıllık evliyiz 6 aydır korunmuyoruz eşimin sperm testleri gayet güzel çıktı. Bu test adetimin 3. Günü yapıldı. 21.gün ise
progesteron: 8.67 geldi

merhaba,yaşım 36 bir yıllık evliyim.adetimin 3. günü yaptırdığım hormon tahlillerimi yorumlarsanız sevinirim.
FSH 8.20 3.03-8.08 mIU/mL
E2 93 21-251 pg/mL
LH 6.44 2.39-6.60 mIU/mL
PRL 15.4 5.18-26.53 ng/ ml
TSH 1.21 ulU/ml
s..T4 1.O4 ng/dl
s.T3 2.31 pg/m

merhaba hocam evlıyım bebek palnımız var. sonuclarımı paylasmak ve yorumunuzu almak ıstedım
tsh:4.60
Fsh:5.60
Lh:4.36
E2:39.05
progesteron:0.932
prolaktın:29.12
total testesteron:19.75
bunları adetın ucuncu gunu verdım.tıroıd ve prolaktın yuksek mı sorun teskıl eder mı.tesekkurler..

Merhaba hormaon değerleriniz normal sıkıntı yok.

merhaba,yaşım 36 bir yıllık evliyim.adetimin 3. Günü yaptırdığım hormon tahlillerimi yorumlarsanız sevinirim.
Fsh 8.20 3.03-8.08 mıu/ml
e2 93 21-251 pg/ml
lh 6.44 2.39-6.60 mıu/ml
prl 15.4 5.18-26.53 ng/ ml
tsh 1.21 ulu/ml
s..t4 1.o4 ng/dl
s.t3 2.31 pg/m

Merhaba evet tiroid ve prolaktin hormon değerlerinizn düşünrülmesi için ilaç kullanmanızı tavsiye ederim. Doktorunuz sonucları görünce ilac onerisinde bulunacaktır. Sevgiler.

merhaba hocam evlıyım bebek palnımız var. Sonuclarımı paylasmak ve yorumunuzu almak ıstedım
tsh:4.60
fsh:5.60
lh:4.36
e2:39.05
progesteron:0.932
prolaktın:29.12
total testesteron:19.75
bunları adetın ucuncu gunu verdım.tıroıd ve prolaktın yuksek mı sorun teskıl eder mı.tesekkurler..

Merhabalar . Ben 20 yaşındayım ve bekarım. Göğüs, göbek, ve yüz bölgesinde tüylenme şikayetlerinden dolayı doktora gittim ve test yaptırdım beni endokrin servisine yönlendirdiler, testosteron yüksek çıktı. Endokrin uzmanı ise bu testin adet dönemi yapılmadığı için benim için hiç bir şey ifade etmiyor dedi. Fakat adet dönemine daha çok var ve tüylenmem özellikle de yüzümdeki tüylenme aşırı şekilde çoğalıyor. Hormon sonuçlarımı yazyorum.

T3: 3,86 TSH: 1,87 :2: İlaç vermedi adet gününe kadar, ama ben bu tüylerin çoğalmasını nasıl engelleyeceğimm. Şimdiden teşekkürler.:14:

T4: 1,32 ESTRADİOL: 122,27

FSH: 4,47 LH: 11,12

PROLAKTİN: 19,43 TESTOSTERON : 80,29

PROGESTERON: 15,43

Back
X