hormon değerlerimi yorumlarmısınız?

Benim adetten neredeyse 12 gün önce göğüslerin aşırı derece şişmeye ve ağrımaya başlıyor. bu şikayetimi anlatınca prolaktin hormonunun yüksekliğinden şüphelenince bu testi verdi bana. Sadece süt hormonuna bakmak istedi sanırım...

Evet prolaktın hormonu kandan test edilebiyor.

benim adetten neredeyse 12 gün önce göğüslerin aşırı derece şişmeye ve ağrımaya başlıyor. Bu şikayetimi anlatınca prolaktin hormonunun yüksekliğinden şüphelenince bu testi verdi bana. Sadece süt hormonuna bakmak istedi sanırım...

Merhaba benimde kan sonuclarimi degerlendire bilirseniz cok sevinirm.
38 yasindayim , 1,5 sene önce düsük yaptim hic cocugum yok.
6 ay önce myom aldirdim, 8mm idi ama tam yumurtalik girisindeydi.

Hamile kalamiyorum, gecenlerde hormontestimi istedim dr.umdan incelemek icin.

amh: 0,43
e2: 24,8
fsh: 7,70
lh: 8,4
prl: 12,1
prog: 0,6
Tsh:2,31

birde bilmedigim bir deger: VarG-s 1300, cok yüksek gibi normali <150

Yumurta rezervim cok az onu anladim, ve cok üzgünüm su an.

Toplam olarak degerlendiriseniz cok sevinirim.
Bir kac deger daha var ama en gecerli olanlari yazayim dedim.

Fikriniz icin simdiden cok tsk ederim.

merhaba önerim zaman kaybetmeden tüp bebek tedavinizin başlatılmasıdır. bunun için iyi merkezleri öneririm. eğer imkannız varsa fulya bahceci tüp bebek merkezindeyim size yardım edebilmekten mutlu olurum. bana 0212 3103100 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. sevgiler.

Merhaba benimde kan sonuclarimi degerlendire bilirseniz cok sevinirm.
38 yasindayim , 1,5 sene önce düsük yaptim hic cocugum yok.
6 ay önce myom aldirdim, 8mm idi ama tam yumurtalik girisindeydi.

Hamile kalamiyorum, gecenlerde hormontestimi istedim dr.umdan incelemek icin.

amh: 0,43
e2: 24,8
fsh: 7,70
lh: 8,4
prl: 12,1
prog: 0,6
Tsh:2,31

birde bilmedigim bir deger: VarG-s 1300, cok yüksek gibi normali <150

Yumurta rezervim cok az onu anladim, ve cok üzgünüm su an.

Toplam olarak degerlendiriseniz cok sevinirim.
Bir kac deger daha var ama en gecerli olanlari yazayim dedim.

Fikriniz icin simdiden cok tsk ederim.

iyi akşamlar doktor hanım 3. günü hormon değerlerimi yorumlarsanız sevinirim
estradiol : 50
FSH : 6,02
LH : 5,94
prolaktin : 8,68
progesteron :0,2 progesteron değerim 20. gün de 8,7 idi.
cevabınız için şimdiden teşekkürler sevgiler.

merhaba tüm değerleriniz normal sıkıntı yok. sevgilier.

iyi akşamlar doktor hanım 3. günü hormon değerlerimi yorumlarsanız sevinirim
estradiol : 50
FSH : 6,02
LH : 5,94
prolaktin : 8,68
progesteron :0,2 progesteron değerim 20. gün de 8,7 idi.
cevabınız için şimdiden teşekkürler sevgiler.

merhaba benim test sonuçlarımıda yorumlarmısınız? teşekkür ederimm
TSH 0.97 mU/L 0.55 - 4.82
FSH 5.94 mIU/ml
LH 2.98 mIU/ml
Prolaktin 15.32 ng/ml
Estradiol 54.94 pg/mL
Progesteron 0.39 ng/ml
TEST REGLİMİN 4.GÜNÜ YAPILDI. 3.GÜNÜ HAFTASNUNA DENK GELDİĞİ İÇİN,ÖZEL HASTANEDE YAPTIRAMADIM.8AYDIR BEBEK PLANLIYORUZ ANCAK SONUÇ NEGATİF

Merhabalar doktor hanım.. ben 4 ay önce çikolata kistinden açık ameliyat oldum.. 2 ay Lucrin Depot kullandım aynı anda desolett 3 kutu bitirdim.. ilaçları bıraktıktan sonra adetimin 2. günü yapılan değerlerim
FSH: 4.48
Estradiol: 5
AMH :0.31

çıktı daha sonra 9. günde rahim filmi çektirdim her iki tüp de açık çıktı. Doktor hiç bir problemin olmadığını söledi. Adetimin 15. günü rahmin yeterince kalınlaştığını ve yumurtaların olgunlaştığını ve her an çatlayabileceğini söledi. Amla o ay bebek olmadı. Bu ay da 15. günü gittim ulturasonda yumurta büyümüş ve 2 gün önce çatlamış olabileceğini söledi yine de 21. gün progesteron tahlili yapalım dedi.
21.gün gidip tahlil yaptırdım sonuçlar:

progesteron: 0.00
prolaktin: 6.51
beta hcg: 3.87

çıktı progesteron değeri bu kadar düşük çıkar mı? Acaba tahlil yanlış mı çıkmıştır? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

merhaba önerim zaman kaybetmeden tüp bebek tedavinizin başlatılmasıdır. bunun için iyi merkezleri öneririm. eğer imkannız varsa fulya bahceci tüp bebek merkezindeyim size yardım edebilmekten mutlu olurum. bana 0212 3103100 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. sevgiler.

Mrb.benimde beta hcg yorumlar misiniz??
sat tarihm 9 subat bat 13 mart bat a 5 gun filan varken yapilan bhcg 0.100 yani negatif ben 14 martta ogrendm melegimi ama degerlerde sıknti var 14 martta degerm 106/ 2 gun sonra 140 / 2 gun sonra 89 a dusmustu ardindan 5 .gun olcturdugumde 689 a cikti fakat once k.rengi lekelenme ardindan kanamam oldu kanamanin 3.gunumdeym daha drvam ediyor normal regli gibi yogun degil oyle arastirmalarima gore dis gebelikte boyle duser ve yukselirms deger karnmda yada kasik bolgemde agrim yok simdilik cok sukur bu degerlerde normal bir gebelk olabilir mi ? dis gebelik midir? yorumlariniza cok ihtiyacm var bu gibi durumla karsilasip sqglikli gebelk geciren varmi acaba ?? simdiden tesekkur ederm.Saygilar...

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda sükürler olsun ki tüp bebek denememiz tuttu....çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Arkadaşlar elimde tüp bebekte kullanılan ilaçlar kaldı ihitacı olanlara uygun fiyata verilecektirrr....

Gonal-f 450ıu/0,75ml 5 kutu

cetrotide 0,25 mg 2 kutu

ihtiyacı olanlar 0539 468 83 33 numaralı telefondan ulaşabilirler...

hormon testi sonuçlarımı yorumlar mısınız?
Tsh: 2,740
prolaktin : 14,76
progesteron :1,55
Lh: 7,96
total testesteron : 0,71
Fsh: 7,97
betaHCG: 0,10

21 Yaşındayım . 1yıllık evliyim. Test adetimin 3.günü yapıldı. Gebe kalmama engel bi durum var mı onu öğrenmek istiyorum.

merhaba çok geç yazıyorum sanırım ama cevaplarsanız sevinirim. ben 15 yasından berı pko hastasıyım dogum kontrl hapı kullanmadıımda 14 gunde bır adet olurdum yıllarca ara ara dogum kontrol hapı kullandım 7 sene once tedavısız 1 kızım oldu şimdi tekrar bebek istiyorum 1,5 yıldır denıyoruz rahım fılmım temız cıktı eskımın sperm testı, de bu ay pregesteron testı yaptırdım 20, gunde ve daha test sonucunu almadan doktor hanım yumurtalar buyumemıs bu tarıhe gore (20,gun) kucuk dedı obur ay kolemen kullanırız fakat ultrason ıle aynı gun yaptırdıgım pregesteron testım 18 cıktı yardımcı olur musunuz acaba ne anlama geldiğini şimdiden çok teşekkür ederim

bende yeni katıldım. doktorumuzla konuşmalarımızı ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum sizlere. 5 yıllık evliyim. korunmadık. çok yoğun çalıştığım için bu seneye kadar hiç çocuk düşünmedim. bi deneyelim dedik ve doktora gittik. eşimin spermlerinde hareketsizlik var. benimde fsh 17.5 çıktı. doktor hemen tüp bebeğe yönlendirdi. denedik ve olumsuz. 3 adet yumurtam oluştu. sadece bir tanesi gelişti. oda tutmadı zaten. şimdi tekrar deniyoruz. tüp bebek merkezimi değiştirdim. doktorum benden hormon testlerimi istedi. fsh inanılmaz bir şekilde değişkenlik gösterdi. 7.8 e kadar düştü. yarın rahim filmimi çektireceğim. tek korkum iğneler. yani aşırı hormon yükleniyoruz. sizce fsh değerim hamile kalabilmem için iyi mi?

Merhaba,
32yasindayim ,evliyim ve bebek için tedavi görüyoruz .test değerlerim;
E2:63.06
FSH:6
LH:6.31
PRL:20.21
TSH:1.38
Yorumlar misiniz? Herşey yolunda mi bebek istiyorum ne yapmam lazim . şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleme:
23 yaşındayım adet düzensizliği için doktora gittim son 7 keredir 10-12 günde bir adet görüyorum adetimin ilk günü kan testi yapıldı doktor hiç açıklayıcı bilgi vermedi test sonuçlarına göre hamile kalamama gibi bir sıkıntım olur mu? birde neden 10 günde bir adet görüyorum acaba?
estradoil: 39.61
foliküler faz: 19.5- 144.2pg/ml
luteal faz: 55.8- 214.2 pg/ml
midcycle: 63.9-356.7 pg/ml
postmenapozal: 0-32.2 pg/ml
FSH: 10.57
foliküler faz: 2.5- 10.2 mlU/ml
luteal faz: 1.5- 9.1 mlU/ml
midcycl peak: 3.4- 33.4 mlU/ml
postmenapozal faz: 23- 116.3 mlU/ml
pregnant: 0-0.3 mlU/ml
LH: 19.56
post menapozal: 15.9-54 mlU/ml
pregnant: >1.5 mlU/ml
luteal faz: 0.5-16.9 mlU/ml
midcycl peak: 8.7- 76.3 mlU/ml
foliküler faz:1.9- 12.5 mlU/ml
Prolaktin: 15.62
nonperagnant: 2.8- 29.2 ng/ml
postmenapozal: 1.8-20.3 ng/ml
pregnant: 9.7- 208.5 ng/ml
TSH: 5.41 ulU/ml N(0.35- 5.5)

Merhaba acaba benim deerlerimi de yorunlarmsiniz.
Tsh1.98
Lh8.78
Progestron0.187
Prolaktin11.88
Fsh5.94
Adetin 3.gunu testi.28 gunde bir adet oluyorum yorumlarmisiniz lutfen esiminde
Lh4.82
Fsh4.39
Prolaktin4.25

ANlayan bilen yorum yapabilir mi hiççç anlamıyorum:( 1 yıldır bebek düşünüyoruz olmuyor hormon testimde bir anormallik var mı? Bilen var mı

Eklentiler

• IMG_5925.webp
    IMG_5925.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 108
Back
X