Hormon değerlerimm lütfen bakar mısınz???

Tugbademir

aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
673
5
116
meraba kızlar..adetimin 3. günü itibariyle yaptığım hormon testlerimin sonuçları aşağıdadır:

E2: 51,67
FSH: 4,09
LH: 4,09
TSH: 0,84
kızlar yorum yapabilir misinz??sizce değerler nasıl??haftaya randevum var doktorumla ama ben meraktayımm..sevgiler...opuyorumnanaktan

meraba kızlar..adetimin 3. günü itibariyle yaptığım hormon testlerimin sonuçları aşağıdadır:

E2: 51,67
FSH: 4,09
LH: 4,09
TSH: 0,84
kızlar yorum yapabilir misinz??sizce değerler nasıl??haftaya randevum var doktorumla ama ben meraktayımm..sevgiler...opuyorumnanaktan

bence sonuçlar çok güzel.hayırlı olsun inş

bence sonuçlar çok güzel.hayırlı olsun inş

canım benim çok teşekkür ederimm:))) ben pek anlamkıyorum da bebek yapmaya karar verdik bakalım..eşim de spermiogram yaptıracak..pazartesi randevumm var inş eşimin de değerleri iyi çıkar yarabbim..saol cnm yorumun için..

cnm mrb bende bebek düşündüğüm için gitmiştim doktora muayenede pko var dedi ama normal yollrdanda bebek olabilir biraz bekle tedevi için dedi hormon değerlerimde aşağıdaki gibiydi ve değerler norma dedi çok şükür eşimin değerleride gayet iyi çıktı inş seninkide iyi çıkar..

1 E2 ( ESTRADıOL ) 23,62
2 TSH 2,58
3 FSH 4,82
4 LH 7,84 -
5 PROLAKTıN 15,97

inşallah cnm benimm yaa..hayırlısı bakalımm..benim yumurtalıklarıma da baktı adetimin 3 günü aynı zamanda gayte iyi dedi..sonra o demir aletle baktı yara felan da yok dedi..umarım sonuçlarım iyidir..saol tatlım yorumun için..umarım isteyen herkes bir an önce sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşur:))

canim E2 degerin vücudun kendini hazirlamasiyla artiyor,yani onun suan yüksek yada düsük olmasi farketmiyor diye biliyorum..400 lere kadar cikabiliyor
TSH-0,5-2,5 arasi deger araligi..
FSH- 2,0-10,0 arasi..gayet normal
LH- 1,5-8,0 arasi..yine normal görünüyor
PROLAKTIN -4,6-18 deger araligi

yuıkardaki yorumu forumda bir arkadaş bana yazmıştı cnm bu değer aralıklarına göre senin değerlerinde gayet iyi görünüyor..

inşallah cnm benimm yaa..hayırlısı bakalımm..benim yumurtalıklarıma da baktı adetimin 3 günü aynı zamanda gayte iyi dedi..sonra o demir aletle baktı yara felan da yok dedi..umarım sonuçlarım iyidir..saol tatlım yorumun için..umarım isteyen herkes bir an önce sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşur:))

aynı şeylerden geçmişiz cnm banada aynı şeyleri söyledi sadece bende arı pko var:)
inş oda problem yaratmaz bakalım hayırlısı benim bu ay 2. denemem olcak allahım en kısa zamanda kavuşturur inş bizi bebişlerimize..

canim E2 degerin vücudun kendini hazirlamasiyla artiyor,yani onun suan yüksek yada düsük olmasi farketmiyor diye biliyorum..400 lere kadar cikabiliyor
TSH-0,5-2,5 arasi deger araligi..
FSH- 2,0-10,0 arasi..gayet normal
LH- 1,5-8,0 arasi..yine normal görünüyor
PROLAKTIN -4,6-18 deger araligi

yuıkardaki yorumu forumda bir arkadaş bana yazmıştı cnm bu değer aralıklarına göre senin değerlerinde gayet iyi görünüyor..

anladım cnm benim galiba biraz tiroit sınırda gibi bu durumda..çok problem yaratır mı acaba??ayya anne olmak ne kadar zormuş...hayırlısı cnmcımbayanssulusmile

benim dermatologum yaptırmıştı bana bu testleri saç dökülmesi için
LH ve FSH birbirinin katı olması lazım dedi
yani biri 4 se biri 8 civarı olmalı demişti .

aynı şeylerden geçmişiz cnm banada aynı şeyleri söyledi sadece bende arı pko var:)
inş oda problem yaratmaz bakalım hayırlısı benim bu ay 2. denemem olcak allahım en kısa zamanda kavuşturur inş bizi bebişlerimize..

amin cnm amin..hayırlı ve sağlıkla gelsinler...:emir_bebek:

benim dermatologum yaptırmıştı bana bu testleri saç dökülmesi için
LH ve FSH birbirinin katı olması lazım dedi
yani biri 4 se biri 8 civarı olmalı demişti .

bakalım cnm pazartesi doktorumla randevum var..herşeyi sorucam bu kat olayını da sorarımm:)))umarım iyi olur..saol cnm yorumun içinn..opuyorumnanaktan

fsh daha yüksek olmalı lh dan.eğer değilse pko var demektir.ama aradaki fark ne kadar açılırsa şiddeti o kadar fazla oluyo.senin daha eşit görünüyo pkonun başlangıcıdır muhtemelen.ama ilerledikçe çocuk olması zorlaşıyo.benim mesela fsh:5.54 lh:18.77 çıktı bendeki baya ilerlemiş.5 senendir çocuk için uğraşıyoruz.

fsh daha yüksek olmalı lh dan.eğer değilse pko var demektir.ama aradaki fark ne kadar açılırsa şiddeti o kadar fazla oluyo.senin daha eşit görünüyo pkonun başlangıcıdır muhtemelen.ama ilerledikçe çocuk olması zorlaşıyo.benim mesela fsh:5.54 lh:18.77 çıktı bendeki baya ilerlemiş.5 senendir çocuk için uğraşıyoruz.

gerçekten mi:(((( bak üzüldüm şimdi...yrn randevum var baklalım sonuçlarım hakkında ne diyecek görünüşe bakılırsa pek de iyi konuşmayacak oz aman:(((( eşimin de spermiyogram yapılacak..heyecanlıyımm anlıcağınız kızlar..dua edin nolur:(((mafoldumben

FSH ve LH yüksek olması ne anlamlara gelir kızlar bilgisi olan varsa yardım lütfenn. hormon testini adetin 2. günü yaptırdım, yüksek çıktı yoksa normal bi günümde mi yaptırmalıydım. dertliyim off.

bu testler adetin 3.günü yapılıyor.fsh yüksek çıkarsa yumurta rezervi az oluyo.lh yüksek çıkarsada pko oluyo.daha doğrusu lh fshdan yüksek ise pko var demektir.

gerçekten mi:(((( bak üzüldüm şimdi...yrn randevum var baklalım sonuçlarım hakkında ne diyecek görünüşe bakılırsa pek de iyi konuşmayacak oz aman:(((( eşimin de spermiyogram yapılacak..heyecanlıyımm anlıcağınız kızlar..dua edin nolur:(((mafoldumben

naptın canım sonuçların çıktımı?merak ettim.

Back
X