hormon degerlerinden anlıyan var mı sizinki kaç çıktı kızlar yardımmmmm.!!!!

nilmumu

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
501
4
316
Hatay
Kızlar az önce tahlıl sonucumu aldıum
fsh : 6.48
estradıol 30 bu sonuc kimi degere göre normal kimi degere göre yuksek veya düşük ... Ben nasıl yorumlıyacagımı bılemedim .. Sizce nasıl ya sizdeki degerler nasıldı????

adetin 2. veya 3 günü kan verdiysen süper bir sonuç bence, benim de sonuçlar yakşalık böyleydi ve doktorum çok güzel demişti.

canım deyerlerin gayet iyi eğer 10 altındaysa iyi ama 10 dan yukardaysa tehlike fsh gayet iyi estrediol da fena deyil benim fsh da 6.17 çıkmıştı dr fena deyil demişti

eheuheeeehuee cok rahatladım kzılar sağolun.. zaten az önce de dayanamadım eşime doktoru arattırdım ..iki gün öncede başka seyler sormak için aratmıştım.. doktor sıkılmış galib a .. her tatlıl sonucunda arıyosunuz boşuna dert ediyorunuz. kendinizin doktoru olmuşsunuz diye azar işitmiş eşim ehueheeeeee..
banane arıycam tabi bi muaynede 200 tl almayı biliyolar ama.... bi masraflarıda yok sadece alttan muayne edip monitöre bakmak 200 tl .. hım unutmayımmm tek masrafları eldiven ve o kullandıkları aparatın üstüne gecirdikleri prz..tf... isterlerse onlara bi kutu verim evde boşuna duruyo 200 tl den düşsünler ehueheueeee

canım valla haklısın akşam akşam güldürdün beni evet ya paramızla azar işitiyoruz valla sinir oluyorum bu dr lara zaten :95:sanki kolay sanıyorlar bi bilseler neler yaşıyor insanlar allah korkusu olanlarla karşılaştırsın rabbim

evet ben doktorun 5 dklık zamanını aldım ama ben bu soruyu sormasaydım içime kurt düşecekti benim 1 gunume mal olaxcaktı. valla istediği kadar sinirlensin sorcama arıyacam oda bana cevap vermek zorunda.........

fsh ın çok iyi. benim fsh da 8 küsür dü.doktor iyi demişti seninkisi süper... fsh 10 un altında iyi diyolar. östrojen hormonunun değeri hakkında bilgim yok. benimki 51 çıkmıştı. ben de östrojen hormonunun hangi değerlerde olmasını merak ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…