- 10 Ekim 2023
- 586
- 203
- 23
- 39
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Amh daha önce baktırdım mi canım böyle düşük kurtaj vs gibi şeylerden sonra da amh düşüyor sanırım boş gebelik yaşadım kürtaj oldum ondan 2 ay sonra amh baktırdım 0.5 çıktı geçen ay tekrar baktım 0.7 cikti takviye bireyler kullan yukselir bence uzulmeGel sen onu bana sor sımdı sabahtan berı ıcıme oyurdu aglamaktan mıgrenım tuttu yatıyorum carsamba gunu doktora gıdecegım suan klomen kullanıyorum bırde destekleyıcı pıkofol dıye bırsey verdı nates fırmasının bılmıyorum anne olmayı cok ıstıyorum hele kı esım bu yuzden baba olamazsa yıkılırım
Merhaba canim ben de 41 yaşındayım takviye kullanıyor musun arı sütü polen içerikli karışımlar vsyaşım 40 amh 0.20 bu genetik bu biraz da . Ama çatlamalarım ve yumurta sayım normal doğal gebelikle olmuş senin ve olacak emin ol .pıhtılaşma sorununu gider bence.Ben umutsuz değilim kendime tüp bebek yaparım ama doğal yolla olacağına inanıyorum sağlıklı beslenme vitaminler fln destekle olabilir lütfen kendinize gelin Allah çaresiz dert vermesin
Korkuyorum ya olmazsa dıye tup bebek de oyle kolay degıl kı be kuzum para demek hepsıAğlamaaaa
Arkadaşım 0,40 ile hamile kaldı doğurdu bile.
0,01 olanlar bile hamile kalıyor en en en iyi ihtimalle tüp bebek yaparsın merak etmeeeeee
Hayır yok duzenlı oluyorumÖnemli olan yumurtanin sayısı değil kalitesi önemli .. gerekli takviyelerle kaliteli hale getirirp yeniden gebe kalabilirsiniz hem daha öncede kalmışsınız zaten yine verir rabbim. FSH biraz yüksek geldi pcos var mı sizde
Hayır sadece bu ay dr klomen verdı bırde nates pıkofol dıye bır destekleyıcı urun verdıMerhaba canim ben de 41 yaşındayım takviye kullanıyor musun arı sütü polen içerikli karışımlar vs
5 ay once dusuk yaptım 11 ay once de kurtaj olmustum hala etkı eder mı kıAmh daha önce baktırdım mi canım böyle düşük kurtaj vs gibi şeylerden sonra da amh düşüyor sanırım boş gebelik yaşadım kürtaj oldum ondan 2 ay sonra amh baktırdım 0.5 çıktı geçen ay tekrar baktım 0.7 cikti takviye bireyler kullan yukselir bence uzulme
Insallah boyle bir sonuc beklemedıgım ıcın panık oldumyaşım 40 amh 0.20 bu genetik bu biraz da . Ama çatlamalarım ve yumurta sayım normal doğal gebelikle olmuş senin ve olacak emin ol .pıhtılaşma sorununu gider bence.Ben umutsuz değilim kendime tüp bebek yaparım ama doğal yolla olacağına inanıyorum sağlıklı beslenme vitaminler fln destekle olabilir lütfen kendinize gelin Allah çaresiz dert vermesin
Amh düşük olunca fsh yükselirÖnemli olan yumurtanin sayısı değil kalitesi önemli .. gerekli takviyelerle kaliteli hale getirirp yeniden gebe kalabilirsiniz hem daha öncede kalmışsınız zaten yine verir rabbim. FSH biraz yüksek geldi pcos var mı sizde
Kürü incir kürü çörek otu kürü hayit kürü gibi şeyler kullandım hep canım onların etkisi ile mi yükseldi bilmiyorum gerçi henüz bi fayda da goremedim bu değerle.5 ay once dusuk yaptım 11 ay once de kurtaj olmustum hala etkı eder mı kı
Klomen değil de femara dene mutlakaHayır sadece bu ay dr klomen verdı bırde nates pıkofol dıye bır destekleyıcı urun verdı
Amh a çok takılmayın lütfen,Gel sen onu bana sor sımdı sabahtan berı ıcıme oyurdu aglamaktan mıgrenım tuttu yatıyorum carsamba gunu doktora gıdecegım suan klomen kullanıyorum bırde destekleyıcı pıkofol dıye bırsey verdı nates fırmasının bılmıyorum anne olmayı cok ıstıyorum hele kı esım bu yuzden baba olamazsa yıkılırım
Bende canım 5 gebelik kaybım var çok zor seni çok iyi anlıyorum Allahım hayırla sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereIkı kere bebegımı kaybettım bılıyosun bı cok agır geldı
Pıhtılasma sorunum var suan klomene basladı takvıye olarak nates pıkofol verdı ıncır yıyorum pekmez tuketıyorumBence farklı bir doktora gidin düşükler için bir sebep söylendi mi takviye gıdalara bakın biraz sağlıklı yaşayın
Allah razı olsun gorunce o kadar uzuldum kı anlatamam dua edın bende anne olabıleyım ınsallah hayırlısı ıle evlat sahıbı olurum rabbım kolaylıkla nasıp etsın hem bana hrm bekleyen tum anne olmak ısteyen kardeslerımeAmh a çok takılmayın lütfen,
biraz araştırın doktorlarda söylüyor tek başına asla anlamlı değil 0.8 di amh ım yumurtalarım da ultrasonda çok azdı 5 doktor gezdim hemen tüp bebek dediler , sonra hamile kaldım tüp bebeğe başlamadan oğlum oldu dedim bu nasip oldu ama 2. Olmaz korunmayayım sonra 2. Ye de hemen hamile kaldım, 1.5 yaş arayla 2 çocuğum var şuan, sizin zaten hamile kalabildiğiniz açık ama düşüklerin nedeni araştırılır çözülür boşa üzülmeyin, bende ilk duyduğum da ağlamıştım çok siz böyle yazınca yorum yapmak istedim, aynı şekilde 0.5 amh la akrabam hemen hamile kaldı kızı var, 1 yumurtanız kaldığı sürece gebe kalabilirsiniz Allahın izniyle hiç üzülmeyin
Ilac pazartesı bıtıyor salı gunum bos carsamba doktora gıdıcem bakalım ne dıyecek ınsallah bır ılerleme olurKlomen değil de femara dene mutlaka
Onun başarı oranı daha yüksek
Bir de çatlatma iğnesini çok erken vurulma bence eğer iğne kullanacaksan
En az 22 mm de şansını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?