• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon tahlili en son adetin kaçıncı gününe kadar verilir

birhayal92

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
475
97
13
33
Merhaba kızlar adet döneminde verdiğimiz kan ile verilen hormon tahlilini adetin en son kaçıncı gününe kadar verebiliriz bilenler yazarsa çok sevinirim

Bende öyle biliyordum da Randevum perşembe günü de erken adet oldum bazı yerlerde de 5. Gününe kadar verilir yazıyor o yüzden kafam karıştı
Randevunuz nerede bilmiyorum ama kadın doğum doktoruna öğleden sonra gidin durumunuzu anlatın. Sadece test istediğinizi söyleyin. ( özel hastaneden istediler derseniz yapıyorlar hemen genelde) ertesi gün sabahta testi verirsiniz aç karnına.

en ideali 2. ve 3.gün ama benim doktorum bir keresinde 5.günde de almıştı hormon testi.

Randevunuz nerede bilmiyorum ama kadın doğum doktoruna öğleden sonra gidin durumunuzu anlatın. Sadece test istediğinizi söyleyin. ( özel hastaneden istediler derseniz yapıyorlar hemen genelde) ertesi gün sabahta testi verirsiniz aç karnına.
Ay çok teşekkür ederim tüp bebek bölümünden randevu almıştım sistemde hata vardı değiştirilmiyorduda çok şükür düzelmiş 3.gününe aldım bakalım burda malesef dışardan başka hastaneden istediler diyince hep problem çıkartıyorlar amh verirken öyle dedim yaşadığımız yerde bu tahlil yok o yüzden burdan istiyorum dediğim halde çok zor ikna oldular maalesef

Back
X