- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 103
- 25
- Konu Sahibi pohcayanak
-
Tahlil leri iz iyi pkolumusun?
İleri mi hafif mi usg görüntüsü de mühim. Bence prolaktin de yüksek burda. Tsh 2.5 altı olmalı ama 2nin altna düşse daha iyi olur. Bunlarla ilgili ilaç verecektir.
Tamam da işte ne kadar var bunu o bilebilir. Burdan çıkacağını sanmam. Prolaktine bir şey demedi mi? Referans aralığı kaç?Tsh için levotiron verdi zaten canım, bide pholicaps oda pcos içinmiş. ultrasondada kistlerin küçükler dedi sadece
Tamam da işte ne kadar var bunu o bilebilir. Burdan çıkacağını sanmam. Prolaktine bir şey demedi mi? Referans aralığı kaç?
Usg resmi mi atcan ondan anlamam.Demedi, dur resmini atayım bak
Usg resmi mi atcan ondan anlamam.
Evet o ama prolaktin reglken ve değilken değişmediğinden onda öyle ayrım yok. 1 dereceyle yüksek sayılmıyor ama genele bakarsak 20 üzeri yüksek denir.
Evet o ama prolaktin reglken ve değilken değişmediğinden onda öyle ayrım yok. 1 dereceyle yüksek sayılmıyor ama genele bakarsak 20 üzeri yüksek denir.
Tsh yüksek ayol.hmm anladım canım, bu arada tsh icinde dusuk dedi bana ya o yuzden ilac verdi
kız vallahi bi tık dusuk dedi o yuzden verdi levotironu hatta basta 25 ml yarim iciyodum sonra tam iç dedi ha biraktim tabi icmiyorum o ayriTsh yüksek ayol.
Yüksek demiştiiiir. Anam ben de kullandım euthyrox mu ne öyle bi şey 3.5 filandı i düştü.kız vallahi bi tık dusuk dedi o yuzden verdi levotironu hatta basta 25 ml yarim iciyodum sonra tam iç dedi ha biraktim tabi icmiyorum o ayri
İç onu ama o önemli.kız vallahi bi tık dusuk dedi o yuzden verdi levotironu hatta basta 25 ml yarim iciyodum sonra tam iç dedi ha biraktim tabi icmiyorum o ayri
İç onu ama o önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?