hormon tahlili

pohcayanak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
248
136
103
25
Tsh 3,66
Estradiol(E2) 43,15
Fsh 6,14
Lh 12,18
Prolaktin 25,71
DHEA-SO4 337,5

İleri derece pco mu ? Anlayanınız varsa yorumlayabilir mi.

Endişe edilicek bir durum göremedim ben ama Bizlere değil Sabır edip doktorun ile görüş. Biz Tıp okumadık ki

Pko bende de var doktor hafif demişti. Seninki de hafif derece sanırım.

İleri mi hafif mi usg görüntüsü de mühim. Bence prolaktin de yüksek burda. Tsh 2.5 altı olmalı ama 2nin altna düşse daha iyi olur. Bunlarla ilgili ilaç verecektir.

İleri mi hafif mi usg görüntüsü de mühim. Bence prolaktin de yüksek burda. Tsh 2.5 altı olmalı ama 2nin altna düşse daha iyi olur. Bunlarla ilgili ilaç verecektir.

Tsh için levotiron verdi zaten canım, bide pholicaps oda pcos içinmiş. ultrasondada kistlerin küçükler dedi sadece

Tsh için levotiron verdi zaten canım, bide pholicaps oda pcos içinmiş. ultrasondada kistlerin küçükler dedi sadece
Tamam da işte ne kadar var bunu o bilebilir. Burdan çıkacağını sanmam. Prolaktine bir şey demedi mi? Referans aralığı kaç?

Evet o ama prolaktin reglken ve değilken değişmediğinden onda öyle ayrım yok. 1 dereceyle yüksek sayılmıyor ama genele bakarsak 20 üzeri yüksek denir.

hmm anladım canım, bu arada tsh icinde dusuk dedi bana ya o yuzden ilac verdi

kız vallahi bi tık dusuk dedi o yuzden verdi levotironu hatta basta 25 ml yarim iciyodum sonra tam iç dedi ha biraktim tabi icmiyorum o ayri
Yüksek demiştiiiir. Anam ben de kullandım euthyrox mu ne öyle bi şey 3.5 filandı i düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…