Hormon tahlilim lütfen bakar mısınız

ipekcigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
237
135
103
30
Merhaba hanımlar size dün sabah yaptırdığım tahlil sonuçlarımı göstermek istiyorum hepsi normal yazıyor e nabızda o yüzden içim rahatladı anlayanlar bir bakıp yorumlayabilir mi? Tabii ki doktora göstereceğim ama takibimi yapan doktor özelde ve şu an normal bir sonuç İçin muayene parasını vermek istemiyorum sıkıntı yok gibi algıladım. Devlette bir doktora göstereceğim en kısa zamanda. Ama tabii bu işlerin sürekli içinde olup değerleri değerlendirebilecek arkadaşların olduğunu da biliyorum anlayanlar yorum yazarsa çok sevinirim doktora gidene kadar da aklımda kalmamış olur çok heyecanlandım çünkü

Eklentiler

• 0A20CFE4-89E5-4D38-ACD7-0E2ECB75150C.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 127
Fsh ve Lh oranı 1.5 geçince pcostan şüpheleniyor sizin ki de 1.75 gibi birşey pcos olabilir belki

Bence dootorunuza göstermenizde fayda var çünkü sanki bazı hormonlarınız üst sınıra yakın çıkmış. Normal gözüküyor ama bebek istemi olan kişilerde tsh 2.5 altında olmalı. Prolaktin de üst sınırda çıkmış doktorunuz gerekli ilaçları verecektir

Evet Pcos var bende gebeliğe engel değil demişti yıllar önce bir doktor şimdi bu sonuçlar sorun olur mu ya korktum iki kere kimyasal geçirdim bir kere kürtaj oldum içim çok kötü şu an

Fsh ve Lh oranı 1.5 geçince pcostan şüpheleniyor sizin ki de 1.75 gibi birşey pcos olabilir belki

Evet hamilelik istiyorum zaten kayıplarım da var bu sonuçlar düzelir di mi ciddi değildir inşallah korkmaya başladım

Evet Pcos var bende gebeliğe engel değil demişti yıllar önce bir doktor şimdi bu sonuçlar sorun olur mu ya korktum iki kere kimyasal geçirdim bir kere kürtaj oldum içim çok kötü şu an
Adetler düzenli oluyorsa yumurtlama oluyorsa sorun olmaz inşallah

İnşallah Allah razı olsun
Tıroıd soununuz var benımde vardı saglıklı gebelık ıcın ve gebelık kolay olsun dıye 2.5 altı ıstenıyor benım ılacla kontrol altına alındı adet sorununuz varsa tarıh olarak gecıkme fılan bu sebeplede olabılır doktorlar oenmsemıyor ama herkezde durum farklı pcos sorunu ama gebel olarak bıraz saha zor gebelık oluyor kılo sonunuz yoksa cok daha ıyı bende pcosum

Benimkine de bakar mısın canım anlıyorsan

Eklentiler

• IMG_4113.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4112.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 75
Yani anlamak değil de kendim kan vere vere doktor dinleye dinleye tecrübe kazandım sizin değerleriniz de normal bence
Ayy kıyamam be minicik bebiş için neler çekiyoz allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım
Teşekkür ederim yorumun için içim rahatladı valla

Ayy kıyamam be minicik bebiş için neler çekiyoz allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım
Teşekkür ederim yorumun için içim rahatladı valla
Bu kan değerleri için üzülmeyin hiç kötü de olsa çünkü Fsh da Lh da sürekli değişiyor sadece pcos için oranı var 1.5 üstünde olunca pcos diyorlar ama benim mesela hormonlar normal ultrasonda pcos görünümü var yani güvenilir değil tek başına maalesef

Pcosa rağmen hamile kalmışsınız ama olmamış eşiniz kendini kontrol ettirdi mi yumurtanız dölleniyor ama ilerlemiyor bu durumların yarısı erkekten de kaynaklanabilir öyle duymuştum tüp bebeğe başvurun ikiniz de daha detaylı muayene olun

Bana da yumurtalıkta pcos görüyor o yüzden yapmıştı regl düzenim yumurtlamam normal o yüzden istemişti hormon testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…