• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon tahlillerinden anlayan var mi ?

ozgeninannesi

Üzgünüm..Ziyadesiyle..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
196
85
28
38
Kızlar anlayan bi yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20170130_171735.webp
    IMG_20170130_171735.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 268
Doktora sormadinizmi. Benim fshim 15.56 di cok yuksekti yani normalde 5i gecmemeliymis normal yolla zor dedi doktor ertesi ay kaldim bunlarada cok takilmayin eger hamilelik icin baktirdiysaniz

Fsh max 10 u,
Lh max 15 i,
Gecmemeli.
Degerler normal, dr nuza da danisin tabiiki.
Gecmis olsun.
Teşekkür ederim
Doktora sormadinizmi. Benim fshim 15.56 di cok yuksekti yani normalde 5i gecmemeliymis normal yolla zor dedi doktor ertesi ay kaldim bunlarada cok takilmayin eger hamilelik icin baktirdiysaniz
Bugün göstericem

Peki gebelik oluştu mu düşünce?
Malesef. Zaten hem pko var hem haşimato tiroidi hastasıyım ikiside gebelik şansını düşüren hastalıklar. Tsh düşünce hemen hamile kalınacak diye bişey yok eşinde de sıkıntı olabilir yani olmuyorsa bi sebebi vardır

Malesef. Zaten hem pko var hem haşimato tiroidi hastasıyım ikiside gebelik şansını düşüren hastalıklar. Tsh düşünce hemen hamile kalınacak diye bişey yok eşinde de sıkıntı olabilir yani olmuyorsa bi sebebi vardır
Eşimde bi problem yok,o bütün tahlillerini yaptırdı.ilk çocuğuma hemen hamile kaldım.Şimdi 2 senedir 2.çocuk olmuyor.işin kötüsü adetlerimde çok bozuldu

Eşimde bi problem yok,o bütün tahlillerini yaptırdı.ilk çocuğuma hemen hamile kaldım.Şimdi 2 senedir 2.çocuk olmuyor.işin kötüsü adetlerimde çok bozuldu
Adet düzensizliği varsa pko olma ihtimali yüksek çağın hastalığı ne yazık ki iyi bir doktora muayene olun. İnşallah hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim. Vakti var demekki.

Back
X