- 24 Temmuz 2015
- 196
- 85
- 28
- 38
- Konu Sahibi ozgeninannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aydır adet olmuyordum.Tarlusal ile adet gördüm.3.gün yapıldı tahliller.Yaş 30Adetınız kaç gün geçti?ve yaş kaç?
Teşekkür ederimFsh max 10 u,
Lh max 15 i,
Gecmemeli.
Degerler normal, dr nuza da danisin tabiiki.
Gecmis olsun.
Doktora sormadinizmi. Benim fshim 15.56 di cok yuksekti yani normalde 5i gecmemeliymis normal yolla zor dedi doktor ertesi ay kaldim bunlarada cok takilmayin eger hamilelik icin baktirdiysaniz
Bugün göstericemDoktora sormadinizmi. Benim fshim 15.56 di cok yuksekti yani normalde 5i gecmemeliymis normal yolla zor dedi doktor ertesi ay kaldim bunlarada cok takilmayin eger hamilelik icin baktirdiysaniz
Bebek için tsh 2buçuk altında olması gerekiyor benimde 4lerdeydi doktor düşürücü ilaç vermişti 1ay kadar kullandım.Kızlar anlayan bi yorumlayabilir mi?
Gebelik icin mi istiyorsunuz? Tsh 2'nin altina dusmeli..5 aydır adet olmuyordum.Tarlusal ile adet gördüm.3.gün yapıldı tahliller.Yaş 30
Peki gebelik oluştu mu düşünce?Bebek için tsh 2buçuk altında olması gerekiyor benimde 4lerdeydi doktor düşürücü ilaç vermişti 1ay kadar kullandım.
Evet gebelik için..Gebelik icin mi istiyorsunuz? Tsh 2'nin altina dusmeli..
Malesef. Zaten hem pko var hem haşimato tiroidi hastasıyım ikiside gebelik şansını düşüren hastalıklar. Tsh düşünce hemen hamile kalınacak diye bişey yok eşinde de sıkıntı olabilir yani olmuyorsa bi sebebi vardırPeki gebelik oluştu mu düşünce?
1.5 civarinda olsun tsh.. buyuk ihtimal hap verecektir..Evet gebelik için..
Eşimde bi problem yok,o bütün tahlillerini yaptırdı.ilk çocuğuma hemen hamile kaldım.Şimdi 2 senedir 2.çocuk olmuyor.işin kötüsü adetlerimde çok bozulduMalesef. Zaten hem pko var hem haşimato tiroidi hastasıyım ikiside gebelik şansını düşüren hastalıklar. Tsh düşünce hemen hamile kalınacak diye bişey yok eşinde de sıkıntı olabilir yani olmuyorsa bi sebebi vardır
İnşallah tek sorunum tsh dir.Malesef. Zaten hem pko var hem haşimato tiroidi hastasıyım ikiside gebelik şansını düşüren hastalıklar. Tsh düşünce hemen hamile kalınacak diye bişey yok eşinde de sıkıntı olabilir yani olmuyorsa bi sebebi vardır
Adet düzensizliği varsa pko olma ihtimali yüksek çağın hastalığı ne yazık ki iyi bir doktora muayene olun. İnşallah hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim. Vakti var demekki.Eşimde bi problem yok,o bütün tahlillerini yaptırdı.ilk çocuğuma hemen hamile kaldım.Şimdi 2 senedir 2.çocuk olmuyor.işin kötüsü adetlerimde çok bozuldu