doremıcım oncelıkle gecmıs olsun benımde LH boyle yukselmıstı dr. deıstırdım ve dıane 35 6ay kulandım sukurkı duzeldi pko olmustum sukur oda yok oldu ınsalah senınde duzelır arkadasım
yok canım:1no2: daha hap bıtelı zatı daha 3 ay oldu dr.m kaplıcalara gitmemi önerdi geçen hafta gittik 5 gün kaldık bakalım beklicez bide benim kanallarımn sonunda az tıkanıklık varmış am bu dr.m rahim filmimi tekrar çekinmemi istedi sıcak sular açabiliyormuş çünkü ramazandan sonra ınsalah çektirmeyi düşünüyormçok teşekkür ederim.peki çocuğun oldumu?. yani hamile kalabildin mi bu tedaviden sonra ??
yok canım:1no2: daha hap bıtelı zatı daha 3 ay oldu dr.m kaplıcalara gitmemi önerdi geçen hafta gittik 5 gün kaldık bakalım beklicez bide benim kanallarımn sonunda az tıkanıklık varmış am bu dr.m rahim filmimi tekrar çekinmemi istedi sıcak sular açabiliyormuş çünkü ramazandan sonra ınsalah çektirmeyi düşünüyorm
senin problemin sadece hormonmu canım
amin doremicim inşalah çıkmasın bu ramazanın yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize hamiş olmayı nasip etsin
merhaba arkadaşlar ;
1 ay önce hormon testi yaptırdım ve testin sonucu 74,44 çıktı.. yüksek olmasından dolayı doktorum parlodel sro (içinde 7 tane olan) hap verdi. 2 kutu kullandıktan sonra tekrar test yaptırdım ve bu sefer 98,88 çıktı.. hayretler içindeydim.. değerlerim düşeceğine yükselmişti.. doktorum uzun süreli bi tedavi gerekiyor demekki dedi ve parlodel sro 5mg lık hap verdi(28 tablet) dozunu arttırdı.hapı yuttuğum ilk gün mide bulantısı,kusma,baş ağrısı ve acayip bi şekilde baş dönmesi yaşadım. ayağa kalktığım anda gözlerim kararıyordu. kör oldum sandım..eşim beni hemen başka bir hastanedeki doktora götürdü. doktor; o hapı hemen bırakıyosun dedi.(hap bana çok fazla gelmiş) kafamçokkarıştı hemen beyin emarı çektirdi. çok şükür ki sonuç temiz çıktı. ama o ana kadar yaşadığımı bi allah biliyor.. eşim çok üzüldü.. tabiki bu durumda doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum bana yeni hap verdi hormon düzenleyici.
benim merak ettiğim benim gibi yaşayan var mı? hormon düşürücü hap kullanırken değerler bukadar yükselir mi? bu bi doktor hatasımı yoksa olabilen bi durum mu? :sm_confused:
okuduğunuz için çok teşekkür ederim arkadaşlar... herkese sağlıklı günler diliyor, yorumlarınızı bekliyorum...
BURCUSAL canım hangi ilacı kullanıyorsun probycil mi tiroit benim de öyle tsh çok düşük çıkıyor.doktora gititnmi canım.gittiysen ne verd sana tedavi için peki.ben probycil içiyorum normal değerlere gelsin diye tsh
slm parlodel bende kullandım süt hormonları için değilmi bu.benim değerde 31 den 56 ya yükseldi yan etkileride cabası mide bulantısından istifardan ölüyodum. doktoruma söyledim ilacımı değişti DOSTİNEKS kullandım küçük bir şişede 2 hap var yarım yarım pazartesi perşembe içiyodum.sonucu alınca çok şaşırdım 1.41 e kadar düşmüş hemde hiç yan etkisi yok
kızlar meraba buraya hıcmı gıren yok bende 3 aydır parlodel kullanıyorum dedıgınız kadar cok fazla etkılenmıyorum bende de mıde bulantısı oluyor ama anlattıgınız kadar cok deıl dr um bunu verırken uyarmıstı ve her ay gıttıgımde de soruyo senı sarstımı dıye bende yooo dıyorum aman ne gusel dıyor arkadasların yazdıklarını okuyunca sasırdım hala bu hapı kullananız yokmu
canım, parlodeli kullanmadan önce prolaktin değerin ne kadardı?
son zamanlarda değerlerini hiç ölçtürdün mü? en son ki değerin kaça düştü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?