Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Pıhtılı değil kırmızı geldi anlık bitti ama çok feci ağrı yaşadım ne oluyo anlamadım valla
Kuzum iliskiden sonra yaşadiysan bunu olabiliyor bazen bende de oluyor kendini kastigin zaman oluyor kanama.hafif bazende adetten kalan kalıntı oluyor o geliyor ara kanama diyorlar bunada ama çok rahatsız hissediyorsan kendini bi git derim doktora

Merhablar 5 ekimde adet oldm kasım 5 e çok var ama ben birkwç gündür erken belirtiler yaşıyorum. Canımın birşeyler çekmesi ani dugu değişimleri fazla uyku kalça ve karın kasık ağrısı adetime baya var bu kadar erken adet belirtisi hiç yaşamadım test yaptım negatif.
Belirtiler bazen erkenden yaşanabilir canım ama tabi test için çok erken çıkmaz idrarda hemen suan varsa kanda bile çıkmaz biraz daha sabret 😊😊😊

İnşallah bir rahatsızlığım yok çünkü şuan tek belirtim akıntı ve kasık sızlaması
Ben düşük yaptığım gebeligimde de kasık ağrım ve akintim çok oluyordu ve gebe olduğumu öğrendim ama maalesef sonlandı gebeligim ama geçen ayda aynı şeyi yaşadım hatta 4 gün gecikti adetim ama ayın 20 adet oldum yani bu seferki ağrılarım belirtilerim hamilelikten değildi inşallah seninki hamileliktendir kuzum 🤲🤲

Kuzum iliskiden sonra yaşadiysan bunu olabiliyor bazen bende de oluyor kendini kastigin zaman oluyor kanama.hafif bazende adetten kalan kalıntı oluyor o geliyor ara kanama diyorlar bunada ama çok rahatsız hissediyorsan kendini bi git derim doktora
Çok teşekkür ederim canım öyle yapıcam ❤️🥹

Ben düşük yaptığım gebeligimde de kasık ağrım ve akintim çok oluyordu ve gebe olduğumu öğrendim ama maalesef sonlandı gebeligim ama geçen ayda aynı şeyi yaşadım hatta 4 gün gecikti adetim ama ayın 20 adet oldum yani bu seferki ağrılarım belirtilerim hamilelikten değildi inşallah seninki hamileliktendir kuzum 🤲🤲
Çok geçmiş olsun inşallah❤️

Back
X