İnşallah canım hepimiz inş
İnş.en kısa sürede hamile kalırsın canım.Hıı anladim canim bilemiyorum ki uc tane test yapti sonuclar iyi gibi duruyo ama ben 60 gundeadet oldum bu ay ve ilacsiz olamadim nedenini arastiriyo doktorda
Kaç yaşındasın ne zamandır bebek istiyosun canım inş bi an önce olur polikistik over veya başka bi rahatsızlık var mıAslinda duzenli sayilirdi 40 gunde olurdum hep yani 41 olmazdi ben agustos ayinda kurtaj oldum bebegim gelisemedigi icin. Sonra uzun sure olamadim doktor ilac verdi hastalandim sonraki ayda ilacsiz adet oldum hemde 40.gunde ama bu ay 60 gun oldu yok gelmiyo tarlusal verdi baska doktor 10 gun gecti yine yok en son baska doktora gittimo da igne verdi 3 lu 10 gun icinde olmazsan gel dedi Allahtan o zaman oldum neden boyle oldu cok sasirdim
Kaç yaşındasın ne zamandır bebek istiyosun canım inş bi an önce olur polikistik over veya başka bi rahatsızlık var mı
Insallah canimİnş.en kısa sürede hamile kalırsın canım.
23 yasimdayim canim 1 bucuk yillik evliyim evlendigimden beri istiyorum bi kez kaldim sonra olmadi simdi tekrardan istiyorum
Bana doktor hamile kalmadan once sende yumurtlama tembelligi var demisti ama baska doktorda sende yumurtlama tembelligi olsa hamile kalamazdin dedi ne bileyim cozemedim
Yumurtlama tembelliği hamileliği imkansız hale getirmez ki.
Sadece zorlaştırır.
Benim eltimde de yumurtlama tembelliği var ama 8 haftalık hamile.
Bende oyle dedikten sonra hamile kaldim hatta bana %40 kisirlik demisti
Bilmiyorum tesekkur ederim bilgi verdigin icin belkide bundan dolayi sıkıntım var neden diger testleride yapmadi bilmiyorum sadece 3 test istemisLh düşük değil hatta yüksek bile.
O değerin Fsh'den daha düşük olması gerekiyor.
Bir de bu değerlerin yanında Prolaktin, E2, T3, T4 ve Total Testesteron'a da bakılmalıydı.
Neden sadece bu üçüne bakmış anlamadım.
Malesef oyle bunlari dedikten sonra gelecek ay gel rahim filmi cekcez dedi bende o ay saldim kendimi nasilsa hersey belli olcak diye o ay hamile kaldimYa bazı doktorlar gerçekten çok abartıyor.
Bilmiyorum tesekkur ederim bilgi verdigin icin belkide bundan dolayi sıkıntım var neden diger testleride yapmadi bilmiyorum sadece 3 test istemis
Bende ilk defa yaptirdim bu testleri belki bi de kizken yaptirmisimdir tam hatirlamiyorum bile benden 150 tl alir diyodum ama 55 tl tuttu bende sasirdimBir dahaki adetle beraber tüm testleri isteyebilirsiniz.
Mesela Prolaktin yüksekliği de hamile kalmaya engel.
Sadece bu testleri yapması tuhaf.
Malesef oyle bunlari dedikten sonra gelecek ay gel rahim filmi cekcez dedi bende o ay saldim kendimi nasilsa hersey belli olcak diye o ay hamile kaldim
Bende ilk defa yaptirdim bu testleri belki bi de kizken yaptirmisimdir tam hatirlamiyorum bile benden 150 tl alir diyodum ama 55 tl tuttu bende sasirdim
Canım ben de özele gidiyorum 11tl verdim hormon testine ve hemograma birlikte muayene ücreti hariç o nasıl oluyoBende ilk defa yaptirdim bu testleri belki bi de kizken yaptirmisimdir tam hatirlamiyorum bile benden 150 tl alir diyodum ama 55 tl tuttu bende sasirdim
Canım sen kaç yaşındasın kaçıncı ay da hamile kaldın ve bi problem mi vardı film istedi doktor acabaÖzele gidiyorsunuz sanırım.
Ben devlette hiçbir ücret ödemeden yaptırıyorum.
Sadece 3 değere baktığı için az tutması normal.
Canım sen kaç yaşındasın kaçıncı ay da hamile kaldın ve bi problem mi vardı film istedi doktor acaba
Bende 26 yaşındayım inş benim de bi bebeğim olur ☺ biz daha cok yeniyiz ama cok hevesliyiz hayırlısı olsun inş .. sağlıkla bebeciğini kucağına al canım bize de du et nolurHormonlarda ve yumurtalıkta hiçbir sorun yoktu.
Sanırım 8 senelik evli olduğum için hemen hsg istedi.
Fakat ben yeni bebek istemeye başladığımızı ve korunmayı bıraktığımızı söyledim.
Hemen hsg'ye gerek yok dedim ve çektirmedim.
27 yaşındayım bu arada.
İstememizin 5. ayında hamile kaldım.
senin cok iyiymis canim bilemiyorum her ozel hastanede ayri aliyolar ben daha fazla alir diye korkuyodum hatta uygun bile geldi bana cunku onceden dahada fazla aliyolardiCanım ben de özele gidiyorum 11tl verdim hormon testine ve hemograma birlikte muayene ücreti hariç o nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?