• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi hormon testi sonuclari hakkinda bilgisi olannnnn kizlarrrrr

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah cnmm çok sağol forumda bana tek cvp veren sensin allah razı olsun. Ultrason sonucu na bakıcaz ben burdan sonucu yazarım. . Rabbim sağlıklı evlat bizde nasip eder inşallah

ah canım keşke elimden bir şey gelse de yardımcı olabilsem.elimden sadece dua etmek geliyor.senin içinde dua edicem canım inşallah hayırlısıyla tez vakitte evladına kavuşursun(kavuşuruz).ultrason sonucunu bekliyorum canım...

ah canım keşke elimden bir şey gelse de yardımcı olabilsem.elimden sadece dua etmek geliyor.senin içinde dua edicem canım inşallah hayırlısıyla tez vakitte evladına kavuşursun(kavuşuruz).ultrason sonucunu bekliyorum canım...
Allah razı olsun cnm inşallah Rabbim bizlerde nasip eder. Haber vericem mutlaka

Kızlar eşim 2.kez sperm testi yaptrdi hormonlrna bakildi kantesti sonuclari cikti prolaktin yuksek cikmis ust deger 15 bnm esimin degeri ise 31 cikmis e2 üst degere göre biraz yüksek ust deger 20 esmn degeri 22.. bu durumla ilgili bilgisi olan varmi

canım daha yeni kadınlar kulübünde okudum bir bayan eşinin prolaktin yükseklği yüzünden 50 milyon sperminin 300 bine düştüğünden bahsetmiş arşivde

Arkadaşlar benim de eşimin hormonları normal lh bir ilac kullanımı sonucu biraz yükseldi sadece ve biz de de sperm yok malesef :( tıkanıklık da yok işin garibi su an tedavideyiz hic tese olmadık umarım gerek kalmaz

Arkadaşlar benim de eşimin hormonları normal lh bir ilac kullanımı sonucu biraz yükseldi sadece ve biz de de sperm yok malesef :( tıkanıklık da yok işin garibi su an tedavideyiz hic tese olmadık umarım gerek kalmaz

Cnm bizde de durum aynı biliyorsun eşim c.tesi ultrason cektirecek sebep nedir bilmiyoruz.. İbrahim Saraçoğlu bi kür söyledi. Nohut kürü. Vede nohut yesinler dedi humus azospermi için iyi dedi

Okudum cnm sağol.. kafam çoook karışık Rabbim yardimcimiz olsun
Benim de kafam aylardır karışık hormonlar normal herşey normal sperm yok. Tedavideyiz ama tedavi edilebilecek anormal bişey yok ki... Allah sabır versin bizlere

Merjab merhaba
Merhaba elzem inşallah bebeğine kavuşmuşsundur. Allah yardımcımız olsun bende şu an seninle aynı durumdayım eşimde hiç sperm yok hormon normal fiziki muyane normal ultrason da Bi şey çıkmadı ama sperm yok tıkanıklık olabilir dendi tıkanıklığı ameliyatla anlarım dedi sizin tedavi süreci iz nasıldı bana yardımcı olur musun

Back
X