- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vericeksinKizlar gebelik dusundugum icin doktora muayene olmk icin gittim alttan muayene etti temiz dedi bide hormon testi yapilcak adetliyken hormon testi nasil olur bilenler yazabilirmi tekrr alttanmi bakcaklar yoksa sadece kanmi vericem
Bende bugün yaptırdım kan vericeksin sadeceKizlar gebelik dusundugum icin doktora muayene olmk icin gittim alttan muayene etti temiz dedi bide hormon testi yapilcak adetliyken hormon testi nasil olur bilenler yazabilirmi tekrr alttanmi bakcaklar yoksa sadece kanmi vericem
Bende gebelik icin ilk kez muayene oldum ve korkulcak bisey degildi zaten toplasan 10saniye falan surdu ondada bisey anlamadim dikkatini baska seye verince ne oldugunu bile anlamiyosun rahat olmani tavsiye ederim ilk kez muayene olan ve herseyden panik olan biri olarak:)Arkadaşlar alttan muayene konusunda bilgi verebilecek biri var mı özelden ya da buradan.vajinusmusu tam yenememiş biri olarak pkoluyum ve bu muayene konusunda endişeliyim gitmem de gerekiyor.hem pko hem gebe kalmak için
Arkadaşlar alttan muayene konusunda bilgi verebilecek biri var mı özelden ya da buradan.vajinusmusu tam yenememiş biri olarak pkoluyum ve bu muayene konusunda endişeliyim gitmem de gerekiyor.hem pko hem gebe kalmak için
Anladım arkadaşım teşekkürler cvp için 40 ıma yaklaştım artık mecbur gidicem yıllardır kaçmak hayatı zindan etti çünküBende gebelik icin ilk kez muayene oldum ve korkulcak bisey degildi zaten toplasan 10saniye falan surdu ondada bisey anlamadim dikkatini baska seye verince ne oldugunu bile anlamiyosun rahat olmani tavsiye ederim ilk kez muayene olan ve herseyden panik olan biri olarak:)
Adet 3 gün sürüyor yine de 3. Gün mü gelin diyorlar nerdeyse adet bitmiş oluyor farkediyor mu o zaman.aslında iki özel doktoru aradım ancak gelin görüşelim deyip açıklayıcı cvp vermedilerMerhaba Allah hayırlısı ile nasip eder inşaallah, adetin üçüncü günü gidip kan tahlili verılıyor hormonlara bakılıyor