Değerleriniz normal görünüyor. Amh bakılmamış evet. Ayrıca baktırın isterseniz. Muayenede kaç folikül saydılar?Kızlar birşey soracağım ben bugün adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırdım sizce sonuçlarım nasıl? Birde burda amh değeri yok onuda yapması gerekmez miydi ?
Ona bakmadı yaa önemli bir şey miydiDeğerleriniz normal görünüyor. Amh bakılmamış evet. Ayrıca baktırın isterseniz. Muayenede kaç folikül saydılar?
Aslında önemli olan ultrasonda gördükleri folikül sayısı. Amh değerinin de bununla uyumlu olmasını beklerler. Fsh değeriniz iyi.Ona bakmadı yaa önemli bir şey miydi
Ya sanırım foliküle bakmak için alttan muayene ile bakıyorlar ve adetin 3.günü olması gerekiyor. Ama benim adetin 3.günü o kadar yoğum kanamam oluyor çeşme gibi yani. Nasıl baktırayım o halde bilemedimAslında önemli olan ultrasonda gördükleri folikül sayısı. Amh değerinin de bununla uyumlu olmasını beklerler. Fsh değeriniz iyi.
Amh için adet döneminiz olmasına gerek yok. Herhangi bir gün kan verebilirsiniz.
Neden baktıramayasınız. Ben yoğun kanama ile hastanede yattım. O halimle her gün muayene ettiler.Ya sanırım foliküle bakmak için alttan muayene ile bakıyorlar ve adetin 3.günü olması gerekiyor. Ama benim adetin 3.günü o kadar yoğum kanamam oluyor çeşme gibi yani. Nasıl baktırayım o halde bilemedim
Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi banaAslında önemli olan ultrasonda gördükleri folikül sayısı. Amh değerinin de bununla uyumlu olmasını beklerler. Fsh değeriniz iyi.
Amh için adet döneminiz olmasına gerek yok. Herhangi bir gün kan verebilirsiniz.
Merhaba canım, amh değeri iyi. 1 in altına inince azalmaya başladığını düşünüyorlar. Doğal yolla ne kadar süredir deniyorsunuz?Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana
9 ay oldu canım bugun hsg de çektirdim oda temiz çıktı ama neden olmuyor bilmiyorum. Bu ay ki yumurtlama döneminide değerlendirdikten sonra eşim sperm testi verecek birtek o kaldı çünküMerhaba canım, amh değeri iyi. 1 in altına inince azalmaya başladığını düşünüyorlar. Doğal yolla ne kadar süredir deniyorsunuz?
Sevindim temiz çıkmasına9 ay oldu canım bugun hsg de çektirdim oda temiz çıktı ama neden olmuyor bilmiyorum. Bu ay ki yumurtlama döneminide değerlendirdikten sonra eşim sperm testi verecek birtek o kaldı çünkü
Bende 17,18 folikül var sizce iyimiDeğerleriniz normal görünüyor. Amh bakılmamış evet. Ayrıca baktırın isterseniz. Muayenede kaç folikül saydılar?
Çok önemli amh.Ona bakmadı yaa önemli bir şey miydi
Çok önemli . Benim de hersey iyiydi esimin sperm hızı düşük çıktı ne yazık ki9 ay oldu canım bugun hsg de çektirdim oda temiz çıktı ama neden olmuyor bilmiyorum. Bu ay ki yumurtlama döneminide değerlendirdikten sonra eşim sperm testi verecek birtek o kaldı çünkü
Çok iyiBende 17,18 folikül var sizce iyimi
Eşimin sprem testi yok ama fsh 5 lh 3 esterwfiol 45 süt hormonu 18 AMH ilk başta 0,89 çıktı sonra 1,81 çıktı işte hemen ardından Folikülemetri 17,18 yumurta çıktı bende anlamadım ya doktorda sorun yok dedi ama neden ilk AMH öyle çıktı ozamanÇok iyidiğer hormon testleriniz, rahim filminiz ve eşinizin sperm testi nasıl?
Birazda testosteron dhea yüksek bende pcos dedi ama hiç pkos olurmu 0,89 veya hadi 1,81 doğru diyelim 17,18 yumurtan var dedi kafam çok karışıkÇok iyidiğer hormon testleriniz, rahim filminiz ve eşinizin sperm testi nasıl?
17,18 folikül gayet iyi. Belki de amh yanlış bakılmış olabilir.Eşimin sprem testi yok ama fsh 5 lh 3 esterwfiol 45 süt hormonu 18 AMH ilk başta 0,89 çıktı sonra 1,81 çıktı işte hemen ardından Folikülemetri 17,18 yumurta çıktı bende anlamadım ya doktorda sorun yok dedi ama neden ilk AMH öyle çıktı ozaman
Bu amh değeri ile pcos olmaz ki.Birazda testosteron dhea yüksek bende pcos dedi ama hiç pkos olurmu 0,89 veya hadi 1,81 doğru diyelim 17,18 yumurtan var dedi kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?