Hormon testi

elif6192

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
145
54
13
Kızlar birşey soracağım ben bugün adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırdım sizce sonuçlarım nasıl? Birde burda amh değeri yok onuda yapması gerekmez miydi ?

Eklentiler

• IMG_1629.webp
    20 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar birşey soracağım ben bugün adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırdım sizce sonuçlarım nasıl? Birde burda amh değeri yok onuda yapması gerekmez miydi ?
Değerleriniz normal görünüyor. Amh bakılmamış evet. Ayrıca baktırın isterseniz. Muayenede kaç folikül saydılar?

Amh bakmamış sadece ama diğer hormonlar normal amh yumurta sayinizin azalıp azalmasının gösteren değer ama tek başına çok önemli değil bence önemli olan yumurtanın kalitesi

Ona bakmadı yaa önemli bir şey miydi
Aslında önemli olan ultrasonda gördükleri folikül sayısı. Amh değerinin de bununla uyumlu olmasını beklerler. Fsh değeriniz iyi.
Amh için adet döneminiz olmasına gerek yok. Herhangi bir gün kan verebilirsiniz.

Ya sanırım foliküle bakmak için alttan muayene ile bakıyorlar ve adetin 3.günü olması gerekiyor. Ama benim adetin 3.günü o kadar yoğum kanamam oluyor çeşme gibi yani. Nasıl baktırayım o halde bilemedim

Ya sanırım foliküle bakmak için alttan muayene ile bakıyorlar ve adetin 3.günü olması gerekiyor. Ama benim adetin 3.günü o kadar yoğum kanamam oluyor çeşme gibi yani. Nasıl baktırayım o halde bilemedim
Neden baktıramayasınız. Ben yoğun kanama ile hastanede yattım. O halimle her gün muayene ettiler.

Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana

Merhaba canım, amh değeri iyi. 1 in altına inince azalmaya başladığını düşünüyorlar. Doğal yolla ne kadar süredir deniyorsunuz?

Canım merhaba, geçen gün konuşmuştuk. Senin dediğin gibi amh değerime baktırdım 1.43 çıktı belki bir fikrin vardır sanki çok iyi değil gibi geldi bana
Merhaba canım, amh değeri iyi. 1 in altına inince azalmaya başladığını düşünüyorlar. Doğal yolla ne kadar süredir deniyorsunuz?

9 ay oldu canım bugun hsg de çektirdim oda temiz çıktı ama neden olmuyor bilmiyorum. Bu ay ki yumurtlama döneminide değerlendirdikten sonra eşim sperm testi verecek birtek o kaldı çünkü

9 ay oldu canım bugun hsg de çektirdim oda temiz çıktı ama neden olmuyor bilmiyorum. Bu ay ki yumurtlama döneminide değerlendirdikten sonra eşim sperm testi verecek birtek o kaldı çünkü
Sevindim temiz çıkmasına inşallah sperm testi de iyi çıkar sperm testini mutlaka versin eşin canım. En azından kafan rahat beklersin bundan sonraki süreçte. Ama eğer belirlediğin süreçte olmazsa da tedavi için 1 in altına amh ı bekleme.
Bir de mutlaka vitamin falan kullan, sağlıklı beslen. İnşallah en kısa zamanda olur canım

Çok önemli . Benim de hersey iyiydi esimin sperm hızı düşük çıktı ne yazık ki

Çok iyi diğer hormon testleriniz, rahim filminiz ve eşinizin sperm testi nasıl?
Eşimin sprem testi yok ama fsh 5 lh 3 esterwfiol 45 süt hormonu 18 AMH ilk başta 0,89 çıktı sonra 1,81 çıktı işte hemen ardından Folikülemetri 17,18 yumurta çıktı bende anlamadım ya doktorda sorun yok dedi ama neden ilk AMH öyle çıktı ozaman

17,18 folikül gayet iyi. Belki de amh yanlış bakılmış olabilir.
Eşinizin sperm testi ve sizin rahim filmi de olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…