İnşallah güzel sonuçlar alırsınızRandevu aldım 15 gğn sonrasına infertiliteye ama bugün gidip yinede normal kadın doğumcuya sonuc göstereceğim bakarsan
Teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba adetli usg girdim dediğiniz gibi bu ay 16 tane yumurta sayıldı sizce nasılAntral folikül sayısına adetli bakılır normalde.
Aday foliküller. Ovulasyon döneminde ise baskın olan büyür ve çatlar.
13. Veya 14.gününe gelen aşağı yukarı bu sayılardadır diye düşünüyorum. Tabi o arada küçülüp yok olanlar da oluyordur.
Maşallah gayet iyiMerhaba adetli usg girdim dediğiniz gibi bu ay 16 tane yumurta sayıldı sizce nasıl
Hayır bende şey sorunu vardı bi kan verdim ilk bebek isterken gittim 0,89 AMH çıktı sonra bidaha verdim 2 çıktı şimdi usg bakıldı 16 tane çıktı doktor birdaha AMH aldı sizce 1in altında çıkmaz değil mi artıkMaşallah gayet iyieğer tüp bebek tedavisi görecekseniz kontrollerde büyürken boyutlarını da sorun mutlaka.
Eğerki 1,4 ün altında ise yönlendirirz dedi tüpe bende acaba altında çıkarmı diye panik yapıyorum. AnlayacağınızMaşallah gayet iyieğer tüp bebek tedavisi görecekseniz kontrollerde büyürken boyutlarını da sorun mutlaka.
16 folikül ile 1'in altında çıkacağını zannetmiyorum. Eğer doğal yolla deneyecekseniz de eşiniz de sperm testi vermeli ve sizin de rahim filmi çektirmeniz çok iyi olur.. Boşuna zaman kaybetmezsiniz.Hayır bende şey sorunu vardı bi kan verdim ilk bebek isterken gittim 0,89 AMH çıktı sonra bidaha verdim 2 çıktı şimdi usg bakıldı 16 tane çıktı doktor birdaha AMH aldı sizce 1in altında çıkmaz değil mi artık
Rahim filmi istedi mi doktor?Eğerki 1,4 ün altında ise yönlendirirz dedi tüpe bende acaba altında çıkarmı diye panik yapıyorum. Anlayacağınız
Evet evet ama önce bunlara bi bakalım bi net olalım sonra sırayıla gidelim dendiRahim filmi istedi mi doktor?
Rahim filmi istedi mi doktor?
Ay varya şu devlet hastanesine gittim o beni maf etti işte yanlış ölçümle kafam psikolojim şimdi ünide. Ücretli prof. Gidiyorum16 folikül ile 1'in altında çıkacağını zannetmiyorum. Eğer doğal yolla deneyecekseniz de eşiniz de sperm testi vermeli ve sizin de rahim filmi çektirmeniz çok iyi olur.. Boşuna zaman kaybetmezsiniz.
Bu yüzden doğal deneyecek yumurta takibi yapacak ama 1,4 ün altında gelmemesi lazım dedi16 folikül ile 1'in altında çıkacağını zannetmiyorum. Eğer doğal yolla deneyecekseniz de eşiniz de sperm testi vermeli ve sizin de rahim filmi çektirmeniz çok iyi olur.. Boşuna zaman kaybetmezsiniz.
Eşinizin sperm testini bilmeden doğal yolla nasıl deneyecek kiBu yüzden doğal deneyecek yumurta takibi yapacak ama 1,4 ün altında gelmemesi lazım dedi
1,16 gelmiş düşük gelmiş gerçekten anlam veremiyorum yaEşinizin sperm testini bilmeden doğal yolla nasıl deneyecek kiya da sizin tüpleriniz açık mı bilmeden
İnşallah uzun sürmeden pozitif sonuç alırsınız gerek kalmaz
Nasıl olabilir cidden 16 yumurta bu değere eş değil ki zatenn 20,25 tane olsa pcos yakınım resmenEşinizin sperm testini bilmeden doğal yolla nasıl deneyecek kiya da sizin tüpleriniz açık mı bilmeden
İnşallah uzun sürmeden pozitif sonuç alırsınız gerek kalmaz
Yani bence buna boşuna takılıyorsunuz. Sonuçta sayılan folikül önemli. 16 da geyer iyi bir sayı. Sizin takılmanız gereken şeyler başka.Nasıl olabilir cidden 16 yumurta bu değere eş değil ki zatenn 20,25 tane olsa pcos yakınım resmen
Yani evet ama bu değeri görünce düşük diyecekYani bence buna boşuna takılıyorsunuz. Sonuçta sayılan folikül önemli. 16 da geyer iyi bir sayı. Sizin takılmanız gereken şeyler başka.
Eğer yaptırdığınız yer devlet hastanesi ise başka bir labaratuvarda tekrar verin isterseniz. Ama 16 folikül kötü bir sayı değil bence. Önemli olan kalitesi, tüpler ve sperm.
Sıkmayın canınızı. İnsanlar 1 in altı değerlerle hamile kalıyor. Düşük bir değer değil aslında.Yani evet ama bu değeri görünce düşük diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?